Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Amylaceous
Cereal-based plant foods
Mitadiné grains
Piebald grains
Starchiness
Starchy
Starchy
Starchy biomass
Starchy cereal grains
Starchy food
Starchy grain
Starchy grains
Starchy kernel
Starchy plant food
Starchy plant foods
Starchy plants food
Starchy substance
Yellow berry

Translation of "Starchy " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
starchy kernel [ starchy grain | yellow berry | starchiness ]

mitadinage [ grain mitadiné ]












starchy cereal grains

fruits indéhiscents contenant de l'amidon de plantes non graminées | pseudo-céréales


cereal-based plant foods | starchy plant food | starchy plant foods | starchy plants food

culents


mitadiné grains | piebald grains | starchy grains

grains mitadinés


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Maize bran (or Corn bran) (IFN 4-02-841) consists of the outer coating of the corn kernel with little or none of the starchy part or germ.

Son de maïs (NIA 4-02-841) — constitué de l’enveloppe extérieure du grain de maïs, débarrassée, ou presque, de la partie amylacée ou germe.


For children and adolescents, starchy roots and tubers, grain and grain based products and sugar and confectionary are main contributors to exposure, while for infants and toddlers it is starchy roots and tubers, grains and grain based products, vegetables and vegetable based products, milk and dairy products and foods for infants and small children that contribute most.

Pour les enfants et les adolescents, les racines et tubercules amylacés, les céréales et les produits à base de céréales ainsi que le sucre et la confiserie sont les principaux aliments contribuant à l'exposition, tandis que pour les nourrissons et les enfants en bas âge, ce sont les racines et tubercules amylacés, les céréales et les produits à base de céréales, les légumes et les produits à base de légumes, le lait et les produits laitiers ainsi que les aliments pour nourrissons et enfants en bas âge.


For adults, starchy roots and tubers, grains and grain based products and vegetables and vegetable products are major contributors to exposure.

Pour les adultes, les racines et tubercules amylacés, les céréales et les produits à base de céréales ainsi que les légumes et les produits végétaux sont les principaux aliments contribuant à l'exposition.


According to the scientific opinion on cadmium in food of the CONTAM Panel, the food groups that contribute to the major part of the dietary cadmium exposure, primarily because of the high consumption, are cereals and cereals products, vegetables, nuts and pulses, starchy roots or potatoes and meat and meat products.

D'après l'avis scientifique du groupe CONTAM sur le cadmium dans l'alimentation, les groupes d'aliments qui contribuent à la majeure partie de l'exposition au cadmium par voie alimentaire, principalement en raison d'une forte consommation, sont les céréales et les produits à base de céréales, les légumes, les fruits à coque et les légumes secs, les racines amylacées et les pommes de terre ainsi que la viande et les produits à base de viande.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
For children and adolescents, starchy roots and tubers, grain and grain based products and sugar and confectionary are main contributors to exposure, while for infants and toddlers it is starchy roots and tubers, grains and grain based products, vegetables and vegetable based products, milk and dairy products and foods for infants and small children that contribute most.

Pour les enfants et les adolescents, les racines et tubercules amylacés, les céréales et les produits à base de céréales ainsi que le sucre et la confiserie sont les principaux aliments contribuant à l'exposition, tandis que pour les nourrissons et les enfants en bas âge, ce sont les racines et tubercules amylacés, les céréales et les produits à base de céréales, les légumes et les produits à base de légumes, le lait et les produits laitiers ainsi que les aliments pour nourrissons et enfants en bas âge.


According to the scientific opinion on cadmium in food of the CONTAM Panel, the food groups that contribute to the major part of the dietary cadmium exposure, primarily because of the high consumption, are cereals and cereals products, vegetables, nuts and pulses, starchy roots or potatoes and meat and meat products.

D'après l'avis scientifique du groupe CONTAM sur le cadmium dans l'alimentation, les groupes d'aliments qui contribuent à la majeure partie de l'exposition au cadmium par voie alimentaire, principalement en raison d'une forte consommation, sont les céréales et les produits à base de céréales, les légumes, les fruits à coque et les légumes secs, les racines amylacées et les pommes de terre ainsi que la viande et les produits à base de viande.


For adults, starchy roots and tubers, grains and grain based products and vegetables and vegetable products are major contributors to exposure.

Pour les adultes, les racines et tubercules amylacés, les céréales et les produits à base de céréales ainsi que les légumes et les produits végétaux sont les principaux aliments contribuant à l'exposition.


A particular concern to industry is acrylamide, a chemical linked to cancer that forms in starchy foods cooked at high temperatures, such as french fries and potato chips.

L'acrylamide, une substance chimique liée au cancer qui se forme lorsqu'on cuit des féculents à température élevée, comme les frites et les croustilles, préoccupe particulièrement l'industrie.


Processed cereal-based foods are prepared primarily from one or more milled cereals and/or starchy root products.

Les préparations à base de céréales doivent être fabriquées principalement à partir d'une ou de plusieurs céréales broyées et/ou de produits à base de racines amylacées.


The amount of cereal and/or starchy root shall not be less than 25 % of the final mixture on a dry weight for weight basis.

La teneur en céréales et/ou en racines amylacées ne peut être inférieure à 25 % en poids du mélange final sec.




Others have searched : starchy food     amylaceous     cereal-based plant foods     mitadiné grains     piebald grains     starchiness     starchy     starchy biomass     starchy cereal grains     starchy grain     starchy grains     starchy kernel     starchy plant food     starchy plant foods     starchy plants food     starchy substance     yellow berry     Starchy      


datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Starchy ' ->

Date index: 2022-08-18
w