Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bleu cheese
Blue cheese
Blue mold-ripened cheese
Blue vein cheese
Blue veined cheese
Blue-mold cheese
Blue-mould cheese
Blue-veined cheese
Soft mold ripened cheese
Surface ripened white mold cheese
Surface ripened white mould cheese
Surface-ripened cheese
White mold ripened cheese
White mould ripened cheese

Translation of "Surface ripened white mold cheese " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
surface ripened white mould cheese [ surface ripened white mold cheese ]

fromage moisi blanc


white mould ripened cheese [ white mold ripened cheese ]

fromage à moisissure blanche


blue cheese [ bleu cheese | blue-mould cheese | blue-mold cheese | blue mold-ripened cheese | blue-veined cheese | blue vein cheese | blue veined cheese ]

fromage bleu [ fromage persillé | fromage à pâte persillée | bleu | fromage à moisissures internes ]




Soft mold ripened cheese

fromage à pâte molle affiné avec croûte
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(b) “surface ripened”, where the ripening process starts from the surface and moves into the body of the cheese;

b) « affiné en surface » lorsque l’affinage se produit de la surface vers l’intérieur du fromage;


only ripened orange, yellow and broken-white cheese and red pesto cheese’

Uniquement fromage affiné à pâte orange, jaune et blanc cassé et fromage au pesto rouge»


only ripened orange, yellow and broken-white cheese and red and green pesto cheese’

Uniquement fromage affiné à pâte orange, jaune et blanc cassé, et fromage au pesto rouge et vert»


(i) mold ripened cheese packed in a hermetically sealed container, or

(i) du fromage affiné aux moisissures conservé dans un contenant hermétique, ou


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(b) except in the case of a soft white cheese, a reference to the principal ripening characteristic of the cheese, identified in accordance with subsection (4);

b) la principale caractéristique d’affinage du fromage, identifiée selon le paragraphe (4), à l’exception des fromages à pâte fraîche;


It is well-suited to fish, white meat, raw and cooked vegetables, pulses, fresh or semi-ripened cheeses, thinly-sliced raw meat (‘carpaccio’), ‘carne salada’ (a type of cured meat) and desserts.

Il convient idéalement pour des plats à base de poisson, de viandes blanches, de légumes crus ou cuits, de légumineuses, de fromages frais ou semi-affinés, de viande en carpaccio ou de «carne salada» (viande salée), mais aussi pour la préparation de desserts.


They are the only permanent flora on the surface of the ‘Chevrotin’ and are responsible for the fine white bloom that is the cheese’s signature finish.

Elle est la seule flore permanente en surface du «Chevrotin» et est responsable de la fine «fleur» blanche qui le caractérise.


Only for salt intended for surface treatment of ripened cheese, food category 01.7.2

Uniquement pour le sel destiné au traitement en surface des fromages affinés, produits relevant de la catégorie 01.7.2


The abundant microbial material that develops without further intervention on the surface of the cheese is spread uniformly throughout the cheese mass owing to the various manipulations that take place during ripening.

La flore microbienne importante qui se développe tout à fait naturellement à la surface du fromage, est mélangée de manière homogène dans toute la masse du produit grâce aux diverses manipulations effectuées durant la maturation.


The surface of the ripened cheese is washed or scraped, and then the cheese is packed in aluminium foil.

Lorsque les meules sont arrivées à maturité, leur surface est lavée ou raclée, puis elles sont emballées dans du papier aluminium.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Surface ripened white mold cheese' ->

Date index: 2022-02-05
w