Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Assistant meat and meat products distribution manager
Dairy products and edible oils distribution manager
Dairy products and edible oils logistics manager
Dairy products and edible oils supply chain planner
Meat and meat products distribution manager
Meat and meat products logistics planner
Trainee meat and meat products distribution manager

Traduction de «Trainee meat and meat products distribution manager » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
assistant meat and meat products distribution manager | trainee meat and meat products distribution manager | meat and meat products distribution manager | meat and meat products logistics planner

responsable de la logistique distribution de viandes et de produits à base de viande


dairy products and edible oils logistics manager | dairy products and edible oils supply chain planner | dairy products and edible oils distribution manager | trainee dairy products and edible oils distribution manager

responsable de la logistique distribution de produits laitiers et huiles alimentaires


hides, skins and leather products logistics planner | hides, skins and leather products supply chain planner | hides, skins and leather products distribution manager | trainee hides, skins and leather products distribution manager

responsable de la logistique distribution de cuirs et peaux
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
As a consequence, slaughterhouses, cutting plants and meat processing establishments located in protection and surveillance zones defined according to Directive 2002/60/EC are restricted in the production, processing and distribution of pig meat, pig meat preparations, pig meat products and any other products consisting of or containing pig meat.

En conséquence, les abattoirs, les ateliers de découpe et les établissements de transformation de viandes situés dans les zones de protection et de surveillance définies conformément à la directive 2002/60/CE sont soumis à des restrictions en ce qui concerne la production, la transformation et la distribution de viandes de porc, de préparations de viandes de porc, de produits à base de viandes de porc et de tout autre produit consi ...[+++]


60.1 (1) An operator who has processed, packaged, labelled, stored or distributed a meat product, or any person who imports a meat product, and who learns that the meat product might constitute a risk to the public health or might not meet the requirements of these Regulations shall investigate the matter and notify an inspector.

60.1 (1) L’exploitant qui a transformé, emballé, étiqueté, entreposé ou distribué un produit de viande, ou la personne qui importe celui-ci, et qui apprend qu’il pourrait présenter un risque pour la santé du public ou ne pas satisfaire aux exigences du présent règlement vérifie l’information et avertit un inspecteur.


This labelling system requires traceability rules at all stages of production and distribution of the meat, from slaugthering until packaging to ensure the link between the labelled meat and the animal or group of animals from which that meat has been obtained.

Ce système d’étiquetage exige des règles de traçabilité à tous les stades de la production et de la distribution de la viande, de l’abattage jusqu’au conditionnement, afin de garantir le lien entre la viande étiquetée et l’animal ou le groupe d’animaux dont elle provient.


– (PT) I am voting for this proposal, given that antimicrobial resistance (AMR) is an animal health issue for the European livestock sector, especially when treatment failure occurs; that guidelines on the prudent use of antimicrobials have already been issued in several Member States, which has led to a reduction in the usage of antimicrobials; that the livestock sector – dairy, beef meat, pig and poultry meat, eggs, sheep and goat milk and meat production – plays a major role in the European agricultural economy; and that farmers ...[+++]

– (PT) Je vote pour cette proposition, étant donné que la résistance aux antimicrobiens (RAM) constitue un problème pour le secteur de l’élevage européen au niveau de la santé animale, notamment lorsque le traitement échoue; que des lignes directrices ont été établies dans plusieurs États membres pour une utilisation appropriée des antimicrobiens, ce qui a entraîné une diminution du recours à des antimicrobiens; que le secteur de ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Council Directive 2002/99/EC of 16 December 2002 laying down the animal health rules governing the production, processing, distribution and introduction of products of animal origin for human consumption (6), establishes a list of treatments rendering meat from restricted areas safe, and provides for the possibility to establish a specific health mark and the health mark required for meat not authorised for placing on the market for animal health reasons.

La directive 2002/99/CE du Conseil du 16 décembre 2002 fixant les règles de police sanitaire régissant la production, la transformation, la distribution et l’introduction des produits d’origine animale destinés à la consommation humaine (6) dresse la liste des traitements garantissant l’innocuité des viandes provenant de régions soumises à des restrictions et prévoit la possibilité de créer une marque de salubrité particulière et la marque de salubrité requise pour les via ...[+++]


One of the areas we have been actively pursuing with industry, of course, has been.With the removal of SRM from the top end of the feed chain, one of the ways of managing not just the SRM element but the meat and bonemeal, which would previously have been considered prohibited material, is to work at the international level to try to adjust the international standards to allow for recovery of some of that cost, and recovery of some of that product, by being ...[+++]

L'une des solutions que nous examinons attentivement avec l'industrie, bien sûr, est le.Avec l'élimination des MRS du haut de la chaîne alimentaire, l'une des méthodes de gestion non seulement de l'élément MRS mais aussi de la viande et de la farine d'os, qui auraient été dans le passé considérées comme des matières prohibées, consiste à oeuvrer au niveau international pour essayer d'ajuster les normes internationales afin de permettre le recouvrement d'une partie de ce coût, et le recouvrement d'une partie de ce produit, en réussissant à u ...[+++]


Until 31 December 2000, the French authorities chose to finance the PRS by means of a parafiscal charge levied on retailers of meat and meat products and paid into a fund for managing it.

Les autorités françaises ont choisi, jusqu’au 31 décembre 2000, de financer le SPE au moyen d'une taxe parafiscale, affectée à un fonds la gérant, mise à la charge des détaillants de viandes et des produits de viande.


As part of the hygiene package, Council Directive 2002/99/EC laying down the animal health rules governing production, processing, distribution and the introduction of animal origin for human consumption, will replace the requirements for meat and meat products in Directive 72/462.

Sur le plan sanitaire, la directive 2002/99/CE du Conseil fixant les règles de police sanitaire régissant la production, la transformation, la distribution et l'introduction de produits d'origine animale destinés à la consommation humaine remplacera la directive 72/462/CEE pour ce qui concerne les exigences applicables à la viande et aux produits à base de viande.


In addition, Council Directive 2002/99/EC of 16 December 2002 laying down the animal health rules governing the production, processing, distribution and introduction of products of animal origin for human consumption (4) replaces the requirements for meat and meat products provided for in Directive 72/462/EEC.

De plus, la directive 2002/99/CE du Conseil du 16 décembre 2002 fixant les règles de police sanitaire régissant la production, la transformation, la distribution et l’introduction des produits d’origine animale destinés à la consommation humaine (4) remplace la directive 72/462/CEE pour ce qui concerne les exigences applicables à la viande et aux produits à base de viande.


Whereas to ensure efficient management of the markets, sales of intervention stocks should be extended to producers of minced meat approved in accordance with Article 8 of Council Directive 94/65/EC of 14 December 1994 laying down the requirements for the production and placing on the market of minced meat and meat preparations(3);

considérant que, afin d'assurer une bonne gestion du marché, il est souhaitable d'étendre ces ventes d'intervention aux producteurs de viande hachée, agréés conformément aux dispositions de l'article 8 de la directive 94/65/CE du Conseil du 14 décembre 1994 établissant les exigences relatives à la production et à la mise sur le marché de viandes hachées et de préparations de viandes(3);




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Trainee meat and meat products distribution manager' ->

Date index: 2022-02-15
w