Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Colza oil
Extra virgin olive oil
Lampante virgin olive oil
Ordinary virgin olive oil
Pure virgin olive oil
Rape oil
Rape seed oil
Rape-seed oil
Rapeseed oil
Ravison oil
Semi-fine virgin olive oil
Turnip rape oil
Turnipseed oil
Virgin lampante olive oil
Virgin oil
Virgin olive oil
Virgin olive oil ordinary

Traduction de «Virgin oil » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




ordinary virgin olive oil | semi-fine virgin olive oil | virgin olive oil ordinary

huile d'olive vierge courante | huile d'olive vierge semi-fine


pure virgin olive oil | virgin olive oil

huile d'olive vierge | huile vierge pure | pure huile d'olive vierge | HVP [Abbr.]


lampante virgin olive oil | virgin lampante olive oil

huile d'olive vierge lampante | huile lampante


virgin olive oil | pure virgin olive oil

huile d'olive vierge


Recommended International Standard for olive oil, virgin and refined, and for olive-residue oil

Norme internationale recommandée pour les huiles d'olives vierges et raffinées et pour l'huile de grignons d'olive raffinée


extra virgin olive oil

huile d'olive extravierge [ huile d'olive extra-vierge | huile d'olive extra vierge | huile d'olive vierge extra ]




rapeseed oil | rape seed oil | rape-seed oil | colza oil | rape oil | turnipseed oil | turnip rape oil | ravison oil

huile de colza | huile de navette | huile de rabette
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
In category 02.1: ‘Fats and oils essentially free from water (excluding anhydrous milkfat)’, certain additives should not be used in virgin oils and olive oil.

Concernant la catégorie 02.1 «Matières grasses et huiles pratiquement anhydres (à l'exclusion des matières grasses laitières anhydres)», certains additifs ne devraient pas être utilisés dans les huiles vierges et les huiles d'olive.


only for cooking and/or frying purposes or for the preparation of gravy, except virgin oils and olive oils

Uniquement pour la cuisson et/ou la friture ou la préparation de sauces, à l'exception des huiles vierges et des huiles d'olive»


A. whereas Italy is Europe’s second largest olive oil producer, with an average output of more than 600 million kilograms, two-thirds of which is extra virgin oil, and 37 EU‑recognised protected designations of origin;

A. considérant que l'Italie est le second producteur européen d'huile d'olive, avec une production nationale moyenne de plus de 6 millions de quintaux, dont les deux tiers d'huile extra-vierge, et 37 appellations d'origine protégée (AOP) reconnues par l'Union européenne;


On several major representative markets, the level of olive oil prices, specifically for extra virgin and virgin qualities, have over recent weeks remained below the trigger levels foreseen for private storage aid (1779 €/t for extra virgin olive oil and 1710 €/t for virgin olive oil).

Sur plusieurs marchés représentatifs importants, le niveau des prix de l'huile d'olive, en particulier des qualités vierge extra et vierge, est demeuré au cours des dernières semaines au-dessous des seuils de déclenchement prévus pour l'aide au stockage privé (1779 EUR/t pour l'huile vierge extra et 1710 EUR/t pour l'huile vierge).


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
As far as labelling is concerned, the inclusion of two other details is proposed: the origin of the oil, namely the place where the olives were grown, and in the case of ordinary oil, a requirement to state that it is produced from refined and virgin oils.

En ce qui concerne l’étiquetage, il est proposé d’inclure deux autres aspects : la mention de l’origine de l’huile, correspondant au lieu d’origine des olives et, dans le cas de l’huile standard ou commune, l’obligation de préciser qu’elle provient d’huiles d’olive vierges et raffinées.


In the case of "ordinary" olive oil, the words "blended, refined and virgin oil" must appear on the main or a second label along with the ingredients”.

Pour l'huile d'olive "commune”, obligation est faite de mentionner sur l'étiquette principale ou une deuxième étiquette la formule "raffinée plus vierge” parmi les ingrédients”.


As far as labelling is concerned, the inclusion of two other details is proposed: the origin of the oil, namely the place where the olives were grown, and in the case of ordinary oil, a requirement to state that it is produced from refined and virgin oils.

En ce qui concerne l’étiquetage, il est proposé d’inclure deux autres aspects : la mention de l’origine de l’huile, correspondant au lieu d’origine des olives et, dans le cas de l’huile standard ou commune, l’obligation de préciser qu’elle provient d’huiles d’olive vierges et raffinées.


We endorse the general feeling within the Committee on Agriculture concerning the new designations. They result from extensive consultation with the sector, as does the reduction of maximum permitted acidity for extra virgin oil.

Nous partageons le sentiment général de la commission de l’agriculture quant aux nouvelles dénominations, fruit de nombreuses consultations avec le secteur, ainsi que celui concernant la réduction de l’acidité maximale pour l’huile vierge extra.


It is therefore proposed to reduce the acidity for "extra virgin" oil from currently 1° to 0.8°.

Il a donc été proposé de réduire l'acidité de l'huile «vierge extra» pour la ramener de 1° à 0,8°.


In July 2001 the Council adopted a Regulation which prolonged the existing aid regime by three marketing years (2001/2002 to 2003/2004) and which had particular provisions with regard to a new classification of olive oil setting four categories: "extra virgin olive oil", "virgin olive oil", "olive oil composed of refined olive oil and virgin olive oil" and "olive-pomace oil".

En juillet 2001, le Conseil a adopté un règlement qui prorogeait le régime d'aide existant de trois campagnes de commercialisation (2001/2002 à 2003/2004) et qui prévoyait une nouvelle classification de l'huile d'olive en quatre catégories : «l'huile d'olive vierge extra», «l'huile d'olive vierge», «l'huile d'olive composée d'huiles d'olive raffinées et d'huiles d'olive vierges» et «l'huile de grignons d'olive».




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Virgin oil' ->

Date index: 2022-04-20
w