Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Blended skim milk and whey powder
Blended whey and skim milk powder
DSM
Dried milk
Dried partly skimmed milk
Dried partly skimmed milk
Dried semi-skimmed milk
Dried skim milk
Dried skimmed milk
Dried skimmed milk
Fat content of between 14 % and 16 %
Liquid skimmed milk
Non-fat dried milk
Non-fat dry milk
Nonfat dry milk
Partly skimmed-milk powder
Partly skimmed-milk powder
Powdered skim milk
Processed skimmed milk
S.M.P.
SMP
Skim milk
Skim milk powder
Skim-milk
Skimmed milk
Skimmed milk powder
Skimmed milk powder
Skimmed-milk powder
Skimmilk
Wholly skimmed milk

Traduction de «Wholly skimmed milk » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


skim milk powder [ S.M.P. | skimmed milk powder | dried skim milk | powdered skim milk | non-fat dry milk | non-fat dried milk | nonfat dry milk ]

poudre de lait écrémé [ P.L.E. | lait écrémé en poudre ]


dried skim milk | dried skimmed milk | skimmed milk powder | skimmed-milk powder | DSM [Abbr.] | SMP [Abbr.]

lait écrémé en poudre | lait en poudre écrémé | poudre de lait écrémé | LEP [Abbr.]


skimmed milk [ liquid skimmed milk | processed skimmed milk ]

lait écrémé [ lait écrémé liquide | lait écrémé transformé ]


dried partly skimmed milk | dried semi-skimmed milk: | fat content of between 14 % and 16 % | partly skimmed-milk powder

fat content of between 14 % and 16 % | lait demi-écrémé en poudre: | lait en poudre partiellement écrémé | poudre de lait partiellement écrémé Note:


skim milk [ skimmed milk | skim-milk | skimmilk ]

lait écrémé


skimmed milk powder (1) | dried skimmed milk (2)

lait écrémé en poudre


blended skim milk and whey powder [ blended whey and skim milk powder ]

mélange de lait écrémé et de lactosérum en poudre [ mélange de lactosérum et de lait écrémé en poudre ]


partly skimmed-milk powder (1) | dried partly skimmed milk (2)

lait en poudre partiellement écré


skimmed milk powder [ dried milk(UNBIS) ]

lait écrémé en poudre
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(e) it is wholly free from black or brown particles visible to the naked eye except in the case of whey powder, acid-type whey powder, blended skim milk and whey powder, and blended whey and skim milk powder, which shall be substantially free from brown or black particles visible to the naked eye;

e) s’il est exempt de particules noires ou brunes visibles à l’oeil nu, sauf dans le cas du lactosérum en poudre, du lactosérum acide en poudre, du mélange de lait écrémé et de lactosérum en poudre et du mélange de lactosérum et de lait écrémé en poudre dans lesquels il peut y avoir une très petite quantité de particules brunes ou noires visibles à l’oeil nu;


‘This means the liquid product, whether or not sweetened, obtained by the partial removal of water from milk, from wholly or partly skimmed milk or from a mixture of these products, which may have an admixture of cream or of wholly dehydrated milk or both, the addition of wholly dehydrated milk not to exceed, in the finished products, 25 % of total milk solids’.

«Le produit liquide, sucré ou non, obtenu par élimination partielle de l’eau du lait, du lait entièrement ou partiellement écrémé ou d’un mélange de ces produits, éventuellement additionné de crème, de lait totalement déshydraté ou de ces deux produits, l’addition de lait totalement déshydraté ne dépassant pas, dans le produit fini, 25 % de l’extrait sec total provenant du lait».


This means the liquid product, whether or not sweetened, obtained directly by the partial removal of water from milk, from wholly or partly skimmed milk or from a mixture of these products, which may have an admixture of cream or of wholly dehydrated milk or both, the addition of wholly dehydrated milk not to exceed, in the finished products, 25 % of total milk solids.

Le produit liquide, sucré ou non, obtenu directement par élimination partielle de l'eau du lait, du lait entièrement ou partiellement écrémé ou d'un mélange de ces produits, éventuellement additionné de crème, de lait totalement déshydraté ou de ces deux produits, l'addition de lait totalement déshydraté ne dépassant pas, dans le produit fini, 25 % de l'extrait sec total provenant du lait.


designates the product obtained from cocoa butter, milk or milk products and sugars which contains not less than 20 % cocoa butter and not less than 14 % dry milk solids obtained by partly or wholly dehydrating whole milk, semi- or full-skimmed milk, cream, or from partly or wholly dehydrated cream, butter or milk fat, of which not less than 3,5 % is milk fat.

Désigne le produit obtenu à partir de beurre de cacao, de lait ou produits de lait et de sucres contenant pas moins de 20 % de beurre de cacao et pas moins de 14 % de matière sèche de lait provenant de la déshydratation partielle ou totale de lait entier, de lait partiellement ou totalement écrémé, de crème, de crème partiellement ou totalement déshydratée, de beurre ou de matière grasse lactique, dont pas moins de 3,5 % de matière grasse lactique.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
- in the case of milk chocolate, not less than 30 % total dry cocoa solids and not less than 18 % dry milk solids obtained by partly or wholly dehydrating whole milk, semi- or full-skimmed milk, cream, or from partly or wholly dehydrated cream, butter or milk fat, including not less than 4,5 % milk fat,

- dans le cas du chocolat au lait: pas moins de 30 % de matière sèche totale de cacao et pas moins de 18 % de matière sèche de lait provenant de la déshydratation partielle ou totale de lait entier, de lait partiellement ou totalement écrémé, de crème, de crème partiellement ou totalement déshydratée, de beurre ou de matière grasse lactique, dont pas moins de 4,5 % de matière grasse lactique,


- "Gianduja" (or one of the derivatives of the word "gianduja") nut milk chocolate: the product must be obtained firstly from milk chocolate having a minimum content of 10 % of dry milk solids, obtained by partly or wholly dehydrating whole milk, semi- or full-skimmed milk, cream or from partly or wholly dehydrated cream, butter or milk fat and secondly from finely ground hazelnuts, in such quantities that 100 g of the product contain not less than 15 g and not more than 4 ...[+++]

- "aux noisettes gianduja" (ou l'un des dérivés du mot "gianduja"): le produit doit être obtenu, en premier lieu, à partir de chocolat au lait dont la teneur minimale en matière sèche de lait est de 10 %, provenant de la déshydratation partielle ou totale de lait entier, de lait partiellement ou totalement écrémé, de crème, de crème partiellement ou totalement déshydratée, de beurre ou de matière grasse lactique, et, en second lieu, de noisettes finement broyées, en proportion telle que 100 grammes de produit contiennent au plus 40 grammes et pas moins de 15 grammes de noisettes.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'Wholly skimmed milk' ->

Date index: 2021-09-14
w