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Acetic acid bacteria
Acetic ferments for making vinegar
Acid causing pollutant
Acid precursor
Acid produced by fermentation
Acid producing pollutant
Acid-forming pollutant
Acidic precursor
Acidifying pollutant
European Association of Fatty Acid Producing Companies
European Pure Phosphoric Acid Producers Association
Formic acid fermentation
Lactic acid fermentation
Mixed acid fermentation
Propionic acid fermentation
Propionic fermentation
Vinegar bacteria

Translation of "acid produced by fermentation " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
acid produced by fermentation

acide d'origine fermentative


acid precursor | acidic precursor | acidifying pollutant | acid-forming pollutant | acid producing pollutant

précurseur acide | polluant acidifiant | précurseur d'acides


acid precursor [ acidic precursor | acidifying pollutant | acid-forming pollutant | acid producing pollutant | acid causing pollutant ]

précurseur acide [ polluant acidifiant | précurseur d'acides ]


acid precursor | acid producing pollutant | acid-forming pollutant | acidic precursor | acidifying pollutant

polluant acidifiant | précurseur acide | précurseur d'acides


acetic acid bacteria | acetic ferments for making vinegar | vinegar bacteria

ferments acétiques pour la fabrication du vinaigre


European Pure Phosphoric Acid Producers Association

European Pure Phosphoric Acid Producers Association


European Association of Fatty Acid Producing Companies

Association européenne des producteurs d'acides gras


mixed acid fermentation | formic acid fermentation

fermentation acide mixte


propionic fermentation | propionic acid fermentation

fermentation propionique


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
L-methionine ((2S)-2-amino-4-(methylthio) butanoic acid) produced by fermentation with Escherichia coli (KCCM 11252P and KCCM 11340P)

L-méthionine [acide (2S)-2-amino-4-(méthylthio) butanoïque] produite par fermentation avec Escherichia coli (KCCM 11252P et KCCM 11340P)


These differences did not allow a fair comparison between synthetic tartaric acid produced by Bioking and natural tartaric acid produced by the Union industry.

Ces différences ne permettraient pas une juste comparaison entre l'acide tartrique synthétique fabriqué par Bioking et l'acide tartrique naturel produit par l'industrie de l'Union.


Maize extractives fermented condensed (or Corn extractives fermented condensed or Condensed fermented maize extractives or Condensed fermented corn extractives) (IFN 4-02-890) is obtained by the partial removal of water from the liquid resulting from steeping corn in a water and sulphur dioxide solution that is allowed to ferment by the action of naturally occurring lactic acid producing microorganisms, as practised in the wet milling of corn.

Extraits de maïs fermentés et condensés (NIA 4-02-890) — obtenus par le retranchement d’une partie de l’eau du liquide ayant servi au trempage du maïs dans une solution aqueuse de dioxyde de soufre, que l’on a laissé fermenter sous l’action de microorganismes naturels produisant de l’acide lactique, ainsi qu’on le fait dans le traitement humide du maïs.


Maize extractives fermented condensed (or Corn extractives fermented condensed or Condensed fermented maize extractives or Condensed fermented corn extractives) (IFN 4-02-890) is obtained by the partial removal of water from the liquid resulting from steeping corn in a water and sulphur dioxide solution that is allowed to ferment by the action of naturally occurring lactic acid producing microorganisms, as practised in the wet milling of corn.

Extraits de maïs fermentés et condensés (NIA 4-02-890) — obtenus par le retranchement d’une partie de l’eau du liquide ayant servi au trempage du maïs dans une solution aqueuse de dioxyde de soufre, que l’on a laissé fermenter sous l’action de microorganismes naturels produisant de l’acide lactique, ainsi qu’on le fait dans le traitement humide du maïs.


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Lactobacillus culture dehydrated (IFN 8-06-174) is the dried product composed of homo-fermentative lactic acid-producing Lactobacillus species and the medium in which it is grown, dried in such a manner as to preserve the viability of the Lactobacillus bacteria.

Culture de Lactobacillus déshydratée (NIA 8-06-174) — produit constitué de bactéries lactiques homo-fermentatives de l’espèce Lactobacillus et de leur milieu de culture, séché de façon à ce que soit préservée la viabilité des bactéries.


Lactobacillus culture dehydrated (IFN 8-06-174) is the dried product composed of homo-fermentative lactic acid-producing Lactobacillus species and the medium in which it is grown, dried in such a manner as to preserve the viability of the Lactobacillus bacteria.

Culture de Lactobacillus déshydratée (NIA 8-06-174) — produit constitué de bactéries lactiques homo-fermentatives de l’espèce Lactobacillus et de leur milieu de culture, séché de façon à ce que soit préservée la viabilité des bactéries.


Streptococcus culture dehydrated (IFN 8-16-285) is the dried product composed of homo-fermentative lactic acid-producing Streptococcus species and the medium in which it is grown, dried in such a manner as to preserve the viability of the Streptococcus bacteria.

Culture de Streptococcus déshydratée (NIA 8-16-285) — produit séché composé de bactéries lactiques homo-fermentatives de l’espèce Streptococcus, et de leur milieu de culture, séché de façon à ce que soit préservée la viabilité des bactéries.


Sodium salt of a polyether monocarboxylic acid produced by fermentation of Streptomyces albus (ATCC 21838/US 9401-06), CAS No: 55 721-31-8

sel sodique de polyéther de l'acide monocarboxylique produit par fermentation de Streptomyces albus (ATCC 21838/US 9401-06), numéro CAS: 55 721-31-8


Sodium salt of a polyether monocarboxylic acid produced by fermentation of Streptomyces albus (ATCC 21838/US 9401-06),

sel sodique de polyéther de l'acide monocarboxylique produit par fermentation de Streptomyces albus (ATCC 21838/US 9401-06)


describes the olfactory-gustatory sensation in which acids generally produced by fermentation are predominant, as well as the foodstuffs that produce this sensation.

qualifie la sensation olfactogustative, avec prédominance d'acides généralement d'origine fermentative, ainsi que les produits alimentaires qui produisent cette sensation.




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'acid produced by fermentation' ->

Date index: 2022-04-08
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