Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
10-Hendecenoic
10-Hendecenoic acid
10-Henedecenoic acid
10-Undecenoic acid
10-Undecylenic acid
Acid number
Acid number
Acid value
Acid value
Archival value
Butyric acid value
C11H20O2
Continuing value
Enduring value
Evidential-archival value
Historical value
Indefinite value
Lasting value
Long-term value
N-Undecylenic acid
PH
PH value
PH-value
Permanent value
Research value
Secondary value
Titrable acidity
Titratable acidity
Total acid number
Total acidity
Total acidity content
Undec-10-enoic acid
Undecen-10-acid-1
Undecyl-10- enic acid
Undecylenic acid

Translation of "acid value " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
acid value | pH | pH value | pH-value

acidité ionique | pH | potentiel Hydrogène | valeur pH


acid value [ acid number | total acid number ]

indice d'acide [ indice d'acidité ]


acid value | acid number

indice d'acidité | indice d'acide






acid number | acid value

indice d'acide | indice d'acidité | valeur de l'acidité




archival value [ historical value | continuing value | enduring value | secondary value | long-term value | permanent value | indefinite value | lasting value | research value | evidential-archival value ]

valeur archivistique [ valeur historique | valeur durable | valeur permanente | valeur secondaire ]


undecylenic acid | 10-Undecenoic acid | Undec-10-enoic acid | 10-Hendecenoic acid | 10-Henedecenoic acid | 10-Undecylenic acid | n-Undecylenic acid | Undecyl-10- enic acid | Undecen-10-acid-1 | 10-Hendecenoic | 9-Undecylenic acid, Kyselina Undecylenova [ C11H20O2 ]

acide undécylène-10 oïque


titratable acidity (1) | total acidity (2) | total acidity content (3) | titrable acidity (4)

acidité titrable
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(vii) an acid value of not more than 2.5 milligrams potassium hydroxide per gram of fat, and

(vii) un indice d’acidité d’au plus 2,5 mg d’hydroxyde de potassium par gramme de matière grasse, et


(vii) an acid value of not more than 2.0 milligrams potassium hydroxide per gram of fat, and

(vii) un indice d’acidité d’au plus 2 mg d’hydroxyde de potassium par gramme de matière grasse, et


(v) an acid value of not more than 6.6 milligrams potassium hydroxide per gram of oil,

(v) un indice d’acidité d’au plus 6,6 mg d’hydroxyde de potassium par gramme d’huile,


(d) an acid value of not more than five.

d) un indice d’acidité d’au plus cinq.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(vii) an acid value of not more than 0.6 milligram potassium hydroxide per gram of oil, and

(vii) un indice d’acidité d’au plus 0,6 milligramme d’hydroxyde de potassium par gramme d’huile, et


2.4. In every event, the addition of amino acids is permitted solely for the purpose of improving the nutritional value of the proteins, and only in the proportions necessary for that purpose.

2.4. Dans tous les cas, l'adjonction d'acides aminés n'est admise que dans le but d'améliorer la valeur nutritive des protéines et uniquement dans les proportions nécessaires pour atteindre cet objectif.


33. Stresses that the present state of scientific knowledge shows us that an excessive consumption of trans-fatty acids (over 2% of total energy intake) is linked to significantly higher cardiovascular risks; deeply regrets, therefore, that only a few European governments to date have acted to reduce European consumers" cumulative exposure to the artificial trans-fatty acids and saturated fatty acids that are present in numerous processed products of low nutritional value;

33. souligne que l'état actuel des connaissances scientifiques révèle qu'une consommation trop importante d'acides gras trans (supérieure à 2 % de l'apport énergétique total) est associée à une augmentation significative des risques de maladies cardio-vasculaires; regrette dès lors profondément qu'à ce jour, seuls quelques gouvernements européens se soient employés à réduire l'exposition cumulée des consommateurs européens aux acides gras trans artificiels et aux acides gras saturés présents dans de nombreux produits transformés à faible intérêt nutritionnel;


33. Stresses that the present state of scientific knowledge shows us that an excessive consumption of trans-fatty acids (over 2% of total energy intake) is linked to significantly higher cardiovascular risks; deeply regrets, therefore, that only a few European governments to date have acted to reduce European consumers" cumulative exposure to the artificial trans-fatty acids and saturated fatty acids that are present in numerous processed products of low nutritional value;

33. souligne que l'état actuel des connaissances scientifiques révèle qu'une consommation trop importante d'acides gras trans (supérieure à 2 % de l'apport énergétique total) est associée à une augmentation significative des risques de maladies cardio-vasculaires; regrette dès lors profondément qu'à ce jour, seuls quelques gouvernements européens se soient employés à réduire l'exposition cumulée des consommateurs européens aux acides gras trans artificiels et aux acides gras saturés présents dans de nombreux produits transformés à faible intérêt nutritionnel;


34. Stresses that the present state of scientific knowledge shows us that an excessive consumption of trans-fatty acids (over 2% of total energy intake) is linked to significantly higher cardiovascular risks; deeply regrets, therefore, that no European government to date has acted to reduce European consumers’ cumulative exposure to the artificial trans-fatty acids and saturated fatty acids that are present in numerous processed products of low nutritional value;

34. souligne que l'état actuel des connaissances scientifiques révèle qu'une consommation trop importante d'acides gras trans (supérieure à 2 % de l'apport énergétique total) est associée à une augmentation significative des risques de maladies cardio-vasculaires; regrette dès lors profondément qu'à ce jour, aucun gouvernement européen ne se soit employé à réduire l'exposition cumulée des consommateurs européens aux acides gras trans artificiels et aux acides gras saturés présents dans de nombreux produits transformés à faible intérêt nutritionnel;


– (DA) The June Movement supports a significant reduction in the limit values for cyclamic acid and is to vote in favour of the greatest possible reduction in the limit values and in favour of the European Parliament’s overall amendments to the Commission’s proposal.

- (DA) Le Mouvement de juin est favorable à une réduction considérable des valeurs limites d'acide cyclamique et vote en faveur de la plus grande diminution possible des valeurs limites ainsi que des amendements du Parlement européen à la proposition de la Commission.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'acid value' ->

Date index: 2023-11-05
w