Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
BSS
Balanced salt solution
Buffered salt solution
EBSS
EYL
Earl's Balanced Salt Solution
Earle's yeast lactalbumin
Earle's yeast lactalbumin balanced salt solution
Hanks balanced salt solution
Hanks' balanced salt solution
Heat storage in eutectic salt solution
Normal saline
Physiological saline solution
Physiological salt solution
Physiologically balanced buffer solution
SSS
Saline
Saline fluid
Saline solution
Salt solution
Serum-supplemented lactalbumin hydrolysate medium
Sugar-salt solution

Traduction de «balanced salt solution » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
balanced salt solution | buffered salt solution | physiologically balanced buffer solution | BSS [Abbr.]

solution saline tamponnée


Hanks balanced salt solution [ Hanks' balanced salt solution ]

liquide de Hanks


Earl's Balanced Salt Solution | EBSS [Abbr.]

solution saline équilibrée de Earl




Earle's yeast lactalbumin (balanced salt solution) | Earle's yeast lactalbumin balanced salt solution | serum-supplemented lactalbumin hydrolysate medium | EYL [Abbr.]

solution saline équilibrée d'hydrolysat de lactalbumine d'Earle


physiological saline solution | physiological salt solution | saline solution | salt solution | normal saline

solution physiologique salée | solution salée | soluté physiologique salin | soluté physiologique salé | soluté physiologique | sérum physiologique | sérum artificiel


saline solution | saline fluid | saline | salt solution

solution saline


heat storage in eutectic salt solution

stockage de la chaleur au moyen d'un mélange eutectique de sels


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
24. Further, asks Member States, local entities and school authorities to monitor and to improve the quality and nutritional standards of school and kindergarten meals including by means of specific training and guidelines for catering staff, quality control of caterers and guidelines for healthy food in canteens; underlines the importance of adapting portion sizes to needs and including fruit and vegetables in these meals; asks for more nutrition education on a balanced diet and encourages a move away from the sale of foods and beverages high in fat, salt or sugar ...[+++]

24. invite en outre les États membres, les autorités locales et les autorités scolaires à surveiller et à améliorer la qualité et les normes nutritionnelles des repas dans les écoles et dans les jardins d'enfants par le biais notamment de formations spécifiques et de consignes au personnel chargé de la restauration, en contrôlant la qualité des services de restauration et en établissant des orientations propres à assurer une alimentation saine dans les cantines; souligne à quel point il est important d'adapter le volume des portions offertes et de veiller à ce que les repas contiennent des fruits et des légumes; demande une intensification des efforts d'initiation à l'alimentation équilibrée et encourage l'abandon de la vente en distribut ...[+++]


24. Further, asks Member States, local entities and school authorities to monitor and to improve the quality and nutritional standards of school and kindergarten meals including by means of specific training and guidelines for catering staff, quality control of caterers and guidelines for healthy food in canteens; underlines the importance of adapting portion sizes to needs and including fruit and vegetables in these meals; asks for more nutrition education on a balanced diet and encourages a move away from the sale of foods and beverages high in fat, salt or sugar ...[+++]

24. invite en outre les États membres, les autorités locales et les autorités scolaires à surveiller et à améliorer la qualité et les normes nutritionnelles des repas dans les écoles et dans les jardins d'enfants par le biais notamment de formations spécifiques et de consignes au personnel chargé de la restauration, en contrôlant la qualité des services de restauration et en établissant des orientations propres à assurer une alimentation saine dans les cantines; souligne à quel point il est important d'adapter le volume des portions offertes et de veiller à ce que les repas contiennent des fruits et des légumes; demande une intensification des efforts d'initiation à l'alimentation équilibrée et encourage l'abandon de la vente en distribut ...[+++]




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'balanced salt solution' ->

Date index: 2023-12-01
w