Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Beef carcase
Beef carcase classification
Beef carcases
Beef carcass grading
Carcase of bovine animals
Classification of carcases of adult bovine animals
Pig carcase classification
Pig carcase grading
Pig carcass classification
Pig grading
Pork carcass grading

Translation of "beef carcase classification " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
beef carcase classification | beef carcass grading | classification of carcases of adult bovine animals

classement des carcasses de gros bovins


beef carcase | beef carcases | carcase of bovine animals

carcasse de bovin | carcasse de l'espèce bovine | carcasses de bovins


pig carcase classification | pig carcase grading | pig carcass classification | pig grading | pork carcass grading

classement des carcasses de porcs
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
beef classified in accordance with the Community scale for the classification of carcases laid down in Council Regulation (EC) No 1183/2006 (1), and identified in accordance with Article 4(3)(c) of Commission Regulation (EC) No 1669/2006 (2);

viande bovine classée conformément à la grille communautaire de classement des carcasses établie par le règlement (CE) no 1183/2006 du Conseil (1) et identifiée conformément aux dispositions de l'article 4, paragraphe 3, point c), du règlement (CE) no 1669/2006 de la Commission (2);


(20) Under the basic regulations for the beef and veal, the pigmeat and the sheep meat and goat meat sectors Community scales for the classification of carcases have been established.

(20) Des grilles communautaires destinées au classement des carcasses ont été établies conformément aux règlements de base relatifs aux secteurs de la viande bovine, de la viande de porc ainsi que des viandes ovine et caprine.


(20) Under the basic regulations for the beef and veal, the pigmeat and the sheep meat and goat meat sectors Community scales for the classification of carcases have been established.

(20) Des grilles communautaires destinées au classement des carcasses ont été établies conformément aux règlements de base relatifs aux secteurs de la viande bovine, de la viande de porc ainsi que des viandes ovine et caprine.


(20) Under the basic regulations for the beef and veal, the pigmeat and the sheep meat and goat meat sectors Community scales for the classification of carcases have been established.

(20) Des grilles communautaires destinées au classement des carcasses ont été établies conformément aux règlements de base relatifs aux secteurs de la viande bovine, de la viande de porc ainsi que des viandes ovine et caprine.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
It proposes a revision of the quality standards for peas and field beans, the introduction of grubbing premiums for mandarins and apples, continued differentiation of premiums in the tobacco sector, and use of the classification grid for all beef carcases. c) Among the other related measures, mention should be made of those aimed at making the market management mechanisms for fresh fruit and vegetables, dried grapes and tobacco more effective.

Elle propose la révision des normes de qualité pour les pois, fèves et féverolles, l'introduction d'une prime d'arrachage pour les mandarines ainsi que pour les pommes, la poursuite de la différenciation des primes dans le secteur du tabac, la généralisation de l'utilisation de la grille de classement des carcasses bovines. c) Parmi les autres mesures connexes, il y a lieu de signaler celles qui visent à accroître l'efficacité des dispositifs en vigueur pour la gestion du marché dans les secteurs des fruits et légumes frais, des raisi ...[+++]


- 10 - M. BEEF/VEAL _ The Commission is proposing that the intervention price be left unchanged (ECU 344/100kg carcase weight) and that the guide price be reduced slightly, from ECU 205,2 to ECU 200/100 kg live weight; - the Commission is proposing that the use of the Community scale for the classification of carcases, and the marking/stamping of all carcases produced at approved slaughterhouses should be made compulsory with effect from 1 January 1991; In the context of the market-related rural development measures the Commission i ...[+++]

M. VIANDE BOVINE - La Commission propose le maintien du prix d'intervention (344 ECU/100 kg de poids en carcasse) et une légère réduction du prix d'orientation qui passera de 205,2 à 200 ECUS par 100 kg de poids vif. - La Commission propose de rendre obligatoire à partir du 1er janvier 1991 l'utilisation de la grille communautaire de classement et l'estampillage de toutes les carcasses produites dans les abattoirs agréés. - Dans le cadre des mesures de développement rural relatives au marché, la Commission propose qu'à partir de la ca ...[+++]


H. Beef/veal In the light of the decisions taken last December: - present prices to be maintained. - application on a permanent basis of the Communtiy classification scale for the carcases of adult bovine animals for intervention purposes, this scale having so far been tried but only on an experimental basis.

H. Viande bovine A la lumiere des decisions deja prises en decembre dernier: - Maintien du niveau de prix actuel - Application a titre definitif et de facon permanente de la grille communautaire de classement des carcasses de gros bovins aux mesures d'intervention, cette grille n'etant appliquee jusqu'ici qu'a titre experimental.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'beef carcase classification' ->

Date index: 2021-08-19
w