Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Belly skins
Belly-skinless single ribbed
Flank
Rough belly
Side meat
Skin on belly

Translation of "belly-skin on rib in " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
belly-skin on, rib in

flanc-avec couenne et côtes levées


pork belly,bonelless,sheet ribbed,rindless

poitrine de porc désossée et découennée


pork belly,boneless,single ribbed with soft bones

poitrine de porc désose


belly-skinless single ribbed

flanc-découenné, côtes enlevées individuellement




skin on belly | rough belly | flank | side meat

flanc avec couenne
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
English saddle: the upper dorsal part with the final two ribs and the belly flaps;

selle anglaise: formée par la partie supérieure dorsale et comprenant les deux dernières côtes ainsi que les parois abdominales;


The other meats come from the shoulder, neck (between the first and fifth rib of the loin) and belly (except udders).

Les autres viandes proviennent de l’épaule, l’échine (entre la première et la cinquième côte de la longe), la poitrine (à l’exclusion des mamelles).


There he sold food ready for consumption: fried sausages, sausages in curry sauce, hot dogs, chips, steaks, pork belly, skewered meat and spare ribs (Case C-501/09).

Il y vendait des plats prêts à être consommés : saucisses grillées, saucisses au curry, hot-dogs, frites, steaks, poitrines, brochettes, côtes, etc (affaire C-501/09).


The final cuts from Traditionally Farmed Gloucestershire Old Spots are the same as commercial pigs (loins and small cuts thereof e.g. chops, legs, shoulders, spare ribs and belly) but the judgement by the butcher will make a lot of difference in terms of the presentation quality.

Les découpes finales de «Traditionally Farmed Gloucestershire Old Spots» sont les mêmes que pour les espèces commerciales (longes et morceaux de longes, p.ex. côtes, jambons, épaules, travers et poitrine), mais l’appréciation du boucher peut faire toute la différence en termes de qualité de la présentation.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Cuts of pork will normally be: loins and small cuts thereof e.g. chops, legs, shoulders, spare ribs and belly, but does not preclude a number of local variations such as Bath Chaps etc.

Les découpes du porc sont en général les suivantes: longes et morceaux de longes, p.ex. côtes, jambons, épaules, travers et poitrine, ce qui n’exclut pas diverses variétés locales telles que les Bath Chaps, qui sont des joues de porc désossées, saumurées et cuites.


4101 90 00 | BUTTS, BENDS, BELLIES AND SPLIT RAW HIDES AND SKINS OF BOVINE "INCLUDING BUFFALO" OR EQUINE ANIMALS, WHETHER OR NOT DEHAIRED, FRESH, OR SALTED, DRIED, LIMED, PICKLED OR OTHERWISE PRESERVED, AND WHOLE RAW HIDES AND SKINS OF A WEIGHT PER SKIN > 8 KG BUT |

4101 90 00 | CROUPONS, DEMI-CROUPONS, FLANCS ET CUIRS ET PEAUX REFENDUS, BRUTS, DE BOVINS [Y COMPRIS LES BUFFLES] OU D’ÉQUIDÉS, MÊME ÉPILÉS, FRAIS, OU SALÉS, SÉCHÉS, CHAULÉS, PICKLÉS OU AUTREMENT CONSERVÉS AINSI QUE CUIRS ET PEAUX ENTIERS D’UN POIDS UNITAIRE > 8 KG MAIS |




Others have searched : belly skins     belly-skin on rib in     belly-skinless single ribbed     rough belly     side meat     skin on belly     belly-skin on rib in     


datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'belly-skin on rib in' ->

Date index: 2023-01-27
w