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Animal butcher
Butcher
Butcher animals
Butcher paper
Butcher's chopper
Butcher's cleaver
Butcher's manila
Butcher's tubercle
Butcher's wrapping paper
Butchering
Butchers manila
Butchers paper
Butchers' manila
Butchers' paper
Butchers' wrapping paper
Butchers'tubercle
Butchery expert
Butchery worker
Cleaver
Halal butcher
Halal meat boner
Halal meat butcher
Halal meat slicer
Live animals for butchers' meat
Slaughter animals
Slaughtering an animal
Slaughtering animals

Traduction de «butcher animals » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
slaughtering an animal | slaughtering animals | butcher animals | slaughter animals

abattre des animaux


animal butcher | butchery worker | butcher | butchery expert

bouchère-charcutière | détaillant en viande | boucher | boucher/bouchère


live animals for butchers' meat

animaux vivants de boucherie


butcher's wrapping paper [ butchers paper | butchers' paper ]

papier de boucherie [ papier pour boucherie | papier bifteck ]


butcher's manila [ butchers manila | butchers' manila ]

papier mince pour boucherie


butcher's tubercle | butchers'tubercle

tuberculose verruqueuse


butcher's chopper | butcher's cleaver | cleaver

couperet


halal meat boner | halal meat slicer | halal butcher | halal meat butcher

boucher en boucherie halal | boucher en boucherie halal/bouchère en boucherie halal | bouchère en boucherie halal




butcher paper | Butchers' wrapping paper

papier de boucherie
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Labels on all beef and veal on sale in the EU must contain a reference code making it possible to identify its origin and details of where the animal was slaughtered and butchered.

L’étiquetage de toute viande bovine en vente dans l’UE doit contenir un code de référence permettant d’identifier son origine ainsi que les informations relatives au lieu d’abattage et de découpe.


S. whereas Ebola infections in Africa have been associated with the hunting, butchering and processing of bushmeat from infected wild animals such as bats and monkeys;

S. considérant que les contaminations au virus Ebola en Afrique ont été associées à la chasse, à l'abattage et à la transformation de la viande de brousse d'animaux sauvages contaminés comme les chauves-souris et les singes;


slaughterhouse waste is any waste occurring at the level of slaughterhouses, cutting plants or butchers, including in particular animal by-products covered by categories 1, 2 and 3 of Regulation (EC) No 1774/2002 of the European Parliament and of the Council of 3 October 2002 laying down health rules concerning animal by-products not intended for human consumption

les déchets d'abattoirs sont tous les déchets produits au niveau des abattoirs, des stations de découpe ou des boucheries, en ce compris notamment les sous-produits animaux couverts par les catégories 1, 2 et 3 du règlement (CE) no 1774/2002 du Parlement européen et du Conseil établissant des règles sanitaires applicables aux sous-produits animaux non destinés à la consommation humaine


On this subject, I also remind you of the great vileness of continuing to support the practice, in Europe, of butchering animals without stunning them and letting them bleed to death.

Dans cette perspective, je vous rappelle également à quel point il est vil de continuer à soutenir la pratique, répandue en Europe, de massacrer des animaux et à les laisser se vider de leur sang sans les assommer.


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slaughterhouse waste is any waste occurring at the level of slaughterhouses, cutting plants or butchers, including in particular animal by-products covered by categories 1, 2 and 3 of Regulation (EC) No 1774/2002 of the European Parliament and of the Council of 3 October 2002 laying down health rules concerning animal by-products not intended for human consumption (34);

les déchets d'abattoirs sont tous les déchets produits au niveau des abattoirs, des stations de découpe ou des boucheries, en ce compris notamment les sous-produits animaux couverts par les catégories 1, 2 et 3 du règlement (CE) no 1774/2002 du Parlement européen et du Conseil établissant des règles sanitaires applicables aux sous-produits animaux non destinés à la consommation humaine (34);


Labels on all beef and veal on sale in the EU must contain a reference code making it possible to identify its origin and details of where the animal was slaughtered and butchered.

L’étiquetage de toute viande bovine en vente dans l’UE doit contenir un code de référence permettant d’identifier son origine ainsi que les informations relatives au lieu d’abattage et de découpe.


Labels on all beef and veal on sale in the EU must contain a reference code making it possible to identify its origin and details of where the animal was slaughtered and butchered.

L’étiquetage de toute viande bovine en vente dans l’UE doit contenir un code de référence permettant d’identifier son origine ainsi que les informations relatives au lieu d’abattage et de découpe.


As a result, the meat wholesalers, the SMEs referred to by Mr Souchet, have denounced the increased costs and, at the same time, compulsory labelling has given us an insight into the curiosities of the meat market: 40% of beef derives from animals which have done the rounds of Europe; when you buy a steak at the butcher's, little do you know that it has travelled 3000 kilometres, taking in 4 countries on the way: the country in which it was born, the country in which it was raised, the country in which it was slaughtered and the coun ...[+++]

À partir de là, les professionnels de la viande en gros, les PME comme disait M. Souchet, ont dénoncé l'augmentation des coûts, et du même coup l'obligation de l'étiquetage révélait les curiosités du marché de la viande : 40 % de la viande bovine provient d'animaux qui ont fait le tour d'Europe, et quand on achète un steak chez le boucher, on ne sait pas qu'il a fait 3000 kilomètres et 4 pays, le pays de naissance, le pays d'élevage, le pays d'abattage et le pays de consommation !


That is to say, the animal’s country of origin, the country in which it was slaughtered, the name of the abattoir and the identity of the butchers should be known.

En d'autres termes, nous devons connaître le pays d'origine de l'animal, le pays dans lequel il a été abattu, le nom de l'abattoir ainsi que l'établissement qui a assuré son découpage.


That is to say, the animal’s country of origin, the country in which it was slaughtered, the name of the abattoir and the identity of the butchers should be known.

En d'autres termes, nous devons connaître le pays d'origine de l'animal, le pays dans lequel il a été abattu, le nom de l'abattoir ainsi que l'établissement qui a assuré son découpage.




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'butcher animals' ->

Date index: 2022-03-20
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