Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Brie
Camembert
Camembert cheese
Camembert cheese manufactured from raw milk
Chaource
Coulommiers
Livarot
Munster cheese
Neufchâtel
Pont-l'Evêque
Saint Marcellin
Soft cheese

Traduction de «camembert » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous






Camembert cheese manufactured from raw milk

camembert fabriqué à partir de lait cru


soft cheese [ Brie | Camembert | Chaource | Coulommiers | Livarot | Munster cheese | Neufchâtel | Pont-l'Evêque | Saint Marcellin ]

fromage à pâte molle [ brie | camembert | chaource | coulommiers | livarot | munster (fromage) | neufchâtel | pont-l'évêque | saint-marcellin ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Camembert and/or Brie, optionally also Romadur and/or Limburger and/or fresh cheese

camembert et/ou brie, et à titre facultatif, Romadur et/ou Limburger et/ou fromage frais


The Camembert and Brie must be of a creamy-soft consistency.

Le camembert et le brie doivent avoir une consistance crémeuse et molle.


28. Camembert cheese and Camembert types of cheese that are classified under tariff item No. 0406. 90.21 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

28. Fromages Camembert et du type Camembert qui sont classés dans le numéro tarifaire 0406.90.21 de la liste des dispositions tarifaires de l'annexe du Tarif des douanes.


147. Camembert cheese and Camembert types of cheese that are classified under tariff item No. 0406. 90.21 or 0406.90.22 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

147. Fromages Camembert et du type Camembert qui sont classés dans les numéros tarifaires 0406.90.21 ou 0406.90.22 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
54. Camembert cheese and Camembert types of cheese that are classified under tariff item No. 0406. 90.22 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

54. Fromages Camembert et du type Camembert qui sont classés dans le numéro tarifaire 0406.90.22 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


29. Camembert cheese and Camembert types of cheese that are classified under tariff item No. 0406. 90.21 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

29. Fromages Camembert et du type Camembert qui sont classés dans le numéro tarifaire 0406.90.21 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


During production Camembert and/or Brie are cut up to the desired size and then mixed with the other ingredients into a homogeneous and spreadable mass which is light orange in colour.

Lors de la fabrication, le camembert et/ou le brie sont découpés à la taille voulue, puis mélangés aux autres ingrédients pour en faire une masse homogène et tartinable, de couleur orange clair.


The proportion of Camembert and/or Brie in the product must be at least 40 %, the proportion of cheese in total at least 50 %.

La proportion de camembert et/ou de brie dans le produit ne doit pas être inférieure à 40 %, la proportion totale de fromage doit être au moins de 50 %.


The cheeses used in production must have the following fat content as a proportion of dry matter: Camembert between 30 % and 85 %, Brie between 45 % and 85 %, Romadur between 20 % and 85 %, Limburger between 20 % and 59 %, fresh cheese between 10 % and 85 %.

Les fromages utilisés pour la fabrication de cette préparation doivent présenter les teneurs en matière grasse suivantes, calculées sur matière sèche: camembert, entre 30 et 85 %; brie, entre 45 et 85 %; Romadur, entre 20 et 85 %; Limburger, entre 20 et 59 %; fromages frais, entre 10 et 85 %.


The Europeans insist we cannot call something Camembert or Parmesan cheese if it does not come from France or Italy.

Les Européens insistent pour dire que nous ne pouvons pas appeler un fromage « camembert » ou « parmesan», s'il ne provient pas de la France ou de l'Italie.




D'autres ont cherché : camembert     camembert cheese     chaource     coulommiers     livarot     munster cheese     neufchâtel     pont-l'evêque     saint marcellin     soft cheese     


datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'camembert' ->

Date index: 2021-08-28
w