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Alberta Restaurant and Foodservices Association
Canadian Restaurant Association
Canadian Restaurant Association - Ontario Division
Canadian Restaurant and Foodservices Association
ORA
Ontario Restaurant Association
Ontario Restaurant and Foodservices Association
Restaurants Canada

Translation of "canadian restaurant and foodservices association " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
Restaurants Canada [ Canadian Restaurant and Foodservices Association | Canadian Restaurant Association ]

Restaurants Canada [ Association canadienne des restaurateurs et des services alimentaires | Association canadienne des restaurateurs et des services de l'alimentation ]


Ontario Restaurant Association [ ORA | Ontario Restaurant and Foodservices Association | Canadian Restaurant Association - Ontario Division ]

Ontario Restaurant Association [ Ontario Restaurant and Foodservices Association | Canadian Restaurant Association - Ontario Division ]


Alberta Restaurant and Foodservices Association

Alberta Restaurant and Foodservices Association
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
9.35 Where food is served in a work place, the employer shall adopt and implement Section G of the Sanitation Code for Canada’s Foodservice Industry published by the Canadian Restaurant and Foodservices Association, dated September, 1984, other than items 2 and 11 thereof.

9.35 Lorsque des aliments sont servis dans le lieu de travail, l’employeur doit adopter et mettre en application la Section G du Code d’hygiène à l’intention de l’industrie canadienne des services d’alimentation rédigé par l’Association canadienne des restaurateurs et des services de l’alimentation, publié en septembre 1984, à l’exception des articles 2 et 11.


6.26 Where food is served in a work place, the employer shall adopt and implement Section G of the Sanitation Code for Canada’s Foodservice Industry, published by the Canadian Restaurant and Foodservices Association, dated September, 1984, other than items 2 and 11 thereof.

6.26 Lorsque des aliments sont servis dans le lieu de travail, l’employeur doit adopter et mettre en application la section G, sauf les articles 2 et 11, du Code d’hygiène à l’intention de l’industrie canadienne des services d’alimentation de l’Association canadienne des restaurateurs et des services de l’alimentation, publiée en septembre 1984.


Also, from the Canadian Restaurant and Foodservices Association, we have Susan Senecal, chair of the board of directors and the chief marketing officer for A&W Food Services of Canada Inc., and Garth Whyte, president and chief executive officer of the Canadian Restaurant and Foodservices Association.

Nous accueillons aussi les représentants de l'Association canadienne des restaurateurs et des services alimentaires: la présidente du conseil d'administration et agent principal en marketing chez A&W Food Services of Canada Inc., Mme Susan Senecal; le président-directeur général, M. Garth Whyte.


The list continues: the Hotel Association of Canada; the Canadian Real Estate Association; Bill Robson of the C.D. Howe Institute; the Canadian Automobile Association; Manitoba's NDP Minister of Finance; the Canadian Restaurant and Foodservices Association; and Dennis DesRosiers, an auto industry analyst who said the budget is hitting the core issue in the automotive marketplace.

Et la liste se poursuit : l'Association des hôtels du Canada; l'Association canadienne de l'immeuble; Bill Robson, de l'Institut C.D. Howe; l'Association canadienne des automobilistes; le ministre des Finances néo-démocrate du Manitoba; l'Association canadienne des restaurateurs et des services alimentaires; et Dennis DesRosiers, un analyste du secteur de l'automobile selon lequel le budget vise en plein dans le mille pour ce ...[+++]


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The Canadian Restaurant and Foodservices Association also notes, “The magnitude and permutation of ingredients used by most restaurants reach staggering proportions” (1805) I can illustrate this with a quote from the Canadian Restaurant and Foodservices Association:

L'ACRSA souligne également que le nombre des ingrédients utilisés par la plupart des restaurants ainsi que les possibilités de permutation atteignent des proportions incroyables (1805) Je peux illustrer ces paroles par une citation attribuable à l'Association canadienne des restaurateurs et des services alimentaires:




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'canadian restaurant and foodservices association' ->

Date index: 2021-06-20
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