Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Analyse apple juice for cider production
Analysing apple juice for cider production
Blue grey fly
Citrus black fly
Citrus fruit juice
Citrus fruit juices
Citrus juice
Citrus juice extractor
Citrus juice floaters
Citrus spring whitefly
Citrus white fly
Common citrus white fly
Fruit and foot rot of citrus
Gummosis of citrus
NJPA
National Association of Citrus Juice Processors
National Juice Products Association
National Orange Juice Association
Search apple juice for cider production
Test apple juice for cider production
Twig blight of citrus

Traduction de «citrus juice » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
citrus juice extractor

extracteur de jus d'agrumes [ extractrice de jus d'agrumes ]






National Juice Products Association [ NJPA | National Association of Citrus Juice Processors | National Orange Juice Association ]

National Juice Products Association [ NJPA | National Association of Citrus Juice Processors | National Orange Juice Association ]






analysing apple juice for cider production | search apple juice for cider production | analyse apple juice for cider production | test apple juice for cider production

analyser du jus de pomme pour la production de cidre


gummosis of citrus | fruit and foot rot of citrus | twig blight of citrus

gommose des citrus


citrus black fly | blue grey fly | citrus spring whitefly

mouche noire des agrumes | mouche noire des citrus | mouche noire des aurantiacées


citrus white fly | common citrus white fly

mouche blanche des agrumes | aleurode
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
[S] (Naming the citrus fruit) Marmalade shall be the food of jelly-like consistency made from any combination of peel, pulp or juice of the named citrus fruit by boiling with water and a sweetening ingredient and shall contain not less than 65 per cent water soluble solids as estimated by the refractometer and may contain

[N]. La marmelade de (nom de l’agrume) doit être le produit alimentaire à consistance de gelée, préparé à partir de tout mélange de zeste ou d’écorce, de pulpe, et de jus de l’agrume nommé, par ébullition avec de l’eau et un agent édulcorant; elle doit renfermer au moins 65 pour cent de solides solubles dans l’eau, déterminés au réfractomètre, et peut renfermer


(i) not less than 27 per cent of any combination of peel, pulp or juice of the named citrus fruit or fruits,

(i) au moins 27 pour cent d’une combinaison quelconque de pelure, de pulpe ou de jus de l’agrume ou des agrumes nommés,


(a) shall be the product made by boiling any combination of the peel, pulp or juice of the named citrus fruit or fruits with water and a sweetening ingredient until it acquires a gelatinous consistency;

a) est le produit préparé en faisant bouillir une combinaison de pelure, de pulpe ou de jus de l’agrume ou des agrumes nommés, avec de l’eau et un ingrédient édulcorant jusqu’à ce qu’il ait une consistance gélatineuse;


(i) not less than 27 per cent of any combination of peel, pulp or juice of the named citrus fruit,

(i) au moins 27 pour cent de tout mélange de zeste ou d’écorce, de pulpe et de jus de l’agrume nommé,


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
35. Is in favour of an increase in the processing thresholds for clementines and small fruit, to take account of the trend in production and consumption of the fresh product, since this measure is the least expensive and most environment-friendly, whilst allowing a new superior-quality product - clementine juice - to be introduced to the market, which will help to increase the Community consumption of citrus juices; notes that quality foodstuffs and fragrances - deficit products in the Union - could also be obtained;

35. se déclare favorable à un relèvement des seuils de transformation pour les clémentines et les petits fruits en fonction de l'évolution des productions et de la consommation des produits frais, car cette mesure, peu coûteuse et respectueuse de l'environnement, autorise aussi la présence sur le marché d'un nouveau produit de qualité supérieure, le jus de clémentine, ce qui contribuera à accroître la consommation communautaire de jus d'agrumes et à développer la production d'aliments pour animaux de qualité et d'arômes, produits déficitaires dans l'Union;


34. Is in favour of an increase in the processing thresholds for clementines and small fruit, to take account of the trend in production and consumption of the fresh product, since this measure is the least expensive and most environment-friendly, whilst allowing a new superior-quality product - clementine juice - to be introduced to the market, which will help to increase the Community consumption of citrus juices; notes that quality foodstuffs and fragrances - deficit products in the Union - could also be obtained;

34. se déclare favorable à un relèvement des seuils de transformation pour les clémentines et les petits fruits en fonction de l'évolution des productions et de la consommation des produits frais, car cette mesure, peu coûteuse et respectueuse de l'environnement, autorise aussi la présence sur le marché d'un nouveau produit de qualité supérieure, le jus de clémentine, ce qui contribuera à accroître la consommation communautaire de jus d'agrumes et à développer la production d'aliments pour animaux de qualité et d'arômes, produits déficitaires dans l'Union;


58. Requests that in the negotiations referred to in the previous paragraph, particular account be taken of the delicate situation of pasteurised citrus juices, because of imports from third countries;

58. demande que les négociations visées au paragraphe précédent prennent en compte en particulier la situation délicate du secteur des jus d'agrumes pasteurisés, du fait des importations en provenance de pays tiers;


Chemically inert adsorption adjuvants which comply with the Directives on materials and articles intended to come into contact with foodstuffs, and which are used to reduce the limonoid and naringin content of citrus juice without significantly affecting the limonoid glucosides, acid, sugars (including oligosaccharides) or mineral content.

adjuvants d'adsorption chimiquement inertes conformes aux directives communautaires concernant les matériaux et objets destinés à entrer en contact avec des denrées alimentaires et utilisés pour réduire les teneurs en naringine et en limonoïdes des jus d'agrumes sans modifier sensiblement les teneurs en glucosides limonoïdes, en acides, en sucres (y compris les oligosaccharides) ou en minéraux.


Chemically inert adsorption adjuvants which comply with the Directives on materials and articles intended to come into contact with foodstuffs, and which are used to reduce the limonoid and naringin content of citrus juice without significantly affecting the acid, sugars (including oligosaccharides) or mineral content.

adjuvants d'adsorption chimiquement inertes conformes aux directives communautaires concernant les matériaux et objets destinés à entrer en contact avec des denrées alimentaires et utilisés pour réduire les teneurs en naringine et en limonoïdes des jus d'agrumes sans modifier sensiblement les teneurs en acides, en sucres (y compris les oligosaccharides) ou en minéraux.


"3. Member States may divide the national threshold laid down for small citrus fruit into two subgroups, namely small citrus fruit for processing into segments and those for processing into juice.

" 3 Les Etats membres peuvent diviser le seuil national prévu pour les petits agrumes en deux sous-groupes, à savoir les petits agrumes destinés à la transformation en segments d'une part, et ceux destinés à la transformation en jus d'autre part.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'citrus juice' ->

Date index: 2022-05-23
w