Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
1st group of pork meat cuts
Cold meat cook
Cold meat man
Cold-meat cook
Cooked fowl meat
Cooked pickled meats
Cooked pork meats
Delicatessen
Garde manger
Garde-manger
Gardemanger
Ground meat pie
Hand-made pork meat product
Laconian smoked pork meat
Larder cook
Meat of pigs
Meat pie
Minced pork pie
Pig meat
Pigmeat
Pork
Pork pie
Prepared meat products
Syglino
Tourtiere
Tourtière

Traduction de «cooked pork meats » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
cooked pork meats | delicatessen | prepared meat products

produits de charcuterie


cold-meat cook | cold meat cook | larder cook | garde manger | gardemanger | garde-manger | cold meat man

garde-manger | gardemanger | chef garde-manger | préposé aux buffets froids | préposée aux buffets froids


garde-manger [ garde manger | gardemanger | cold-meat cook | cold meat cook | larder cook | cold meat man ]

garde-manger [ chef garde-manger | préposé aux buffets froids ]




1st group of pork meat cuts

groupe morceau viande porcins


laconian smoked pork meat | syglino

confit de porc fumé de Laconie | syglino






meat pie | minced pork pie | ground meat pie | tourtiere | tourtière | pork pie

pâté à la viande | tourte à la viande | tourtière


pigmeat (1) | pig meat (2) | meat of pigs (3) | pork (4)

viande de porc
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
‘Rillettes de Tours’ are obtained by slowly cooking pieces of pork meat (at least 6 × 6 cm in size) in pork fat in a cooking pot.

Les «Rillettes de Tours» sont obtenues par cuisson longue dans de la graisse de porc, en marmite, de viandes de porc ou de coche, préalablement découpées en morceaux (6 × 6 cm minimum).


Meat Loaf, Meat Roll, Meat Lunch or Luncheon Meat shall be fresh or preserved meat that is comminuted, cooked and pressed into shape, and may contain a dried skim milk product obtained from skim milk by the reduction of its calcium content and a corresponding increase in its sodium content, in an amount not exceeding 3% of the finished food, as well as filler, meat binder, salt, sweetening agents, glucono delta lactone, spices, other seasonings, milk, eggs, a gelling agent, sodium acetate, sodium diacetate and partially defatted beef fatty tissue or partially ...[+++]

Le pain de viande, la viande en pain, la viande en brique ou en rouleau et la viande à lunch sont faits de viande fraîche ou conservée, hachée finement, cuite et pressée; ils peuvent renfermer, dans une proportion d’au plus trois pour cent du produit fini, un produit de lait écrémé desséché obtenu du lait écrémé par la réduction de la quantité de calcium à laquelle est substituée une quantité égale de sodium, et contenir un agent de remplissage, un liant à viande, du sel, des agents édulcorants, de la glucono-delta-lactone, des épices ou d’autres condiments, du lait, des œufs, un agent gélatinisant, de l’acétate de sodium et du diacétat ...[+++]


(2) Side bacon, Wiltshire bacon, smoked pork jowls and any other prepared meat product that contains pork and does not have the appearance of having been cooked may be identified as edible without being treated in a manner described in subsection (1).

(2) Le bacon de flanc, le bacon Wiltshire, les bajoues de porc fumées et tout autre produit de viande préparé qui contient du porc et qui n’a pas l’apparence d’être cuit peuvent être désignés comme étant comestibles sans avoir subi le traitement visé au paragraphe (1).


(2) Side bacon, Wiltshire bacon, smoked pork jowls and any other prepared meat product that contains pork and does not have the appearance of having been cooked may be identified as edible without being treated in a manner described in subsection (1).

(2) Le bacon de flanc, le bacon Wiltshire, les bajoues de porc fumées et tout autre produit de viande préparé qui contient du porc et qui n’a pas l’apparence d’être cuit peuvent être désignés comme étant comestibles sans avoir subi le traitement visé au paragraphe (1).


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
‘Rillettes de Tours’ are obtained by slowly cooking pieces of pork meat (at least 6 × 6 cm) in a pot of pork fat.

Les «Rillettes de Tours» sont obtenues par cuisson longue dans de la graisse de porc, en marmite, de viandes de porc ou de coche, préalablement découpées en morceaux (6 × 6 cm minimum).


4.6. Link: Together with the cultivation methods used, ripening, picking and storage conditions, the climate of the region gives the tuber a sweet taste, which stems from its exceptional sugar/starch content, and an ideal texture for absorbing the sauce of fatty meats (pork), the latter being a mainstay of cooking in the region.

4.6 Lien: Les conditions climatiques de la région, jointes aux techniques culturales, au degré de maturation à la récolte et aux conditions de stockage, confèrent à la pomme de terre de Trás-os-Montes une saveur douceâtre, découlant du rapport sucre/amidon réellement exceptionnel, ainsi qu'une texture idéale pour «adsorber» le goût des sauces des plats de viandes grasses (porc) qui constituent la base de la gastronomie de la région.




D'autres ont cherché : cold meat cook     cold meat man     cold-meat cook     cooked fowl meat     cooked pickled meats     cooked pork meats     delicatessen     garde manger     garde-manger     gardemanger     ground meat pie     hand-made pork meat product     laconian smoked pork meat     larder cook     meat of pigs     meat pie     minced pork pie     pig meat     pigmeat     pork     pork pie     prepared meat products     syglino     tourtiere     tourtière     


datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'cooked pork meats' ->

Date index: 2021-12-08
w