Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Angular grain
CO
Caster sugar
Castor sugar
Corn sugar crystallizer operator
Crystal controlled oscillator
Crystal oscillator
Crystal sugar
Crystal-controlled oscillator
Crystallized sugar
Facet
Faceted crystal
Faceted grain
Facetted crystal
Facetted grain
Fruit powder
Fruit sugar
Granulated sugar
Instant dissolving sugar
Maple season
Powdered sugar
Produce semiconductor crystals
Quartz crystal controlled oscillator
Raphid crystal
Raphide crystal
Raphis crystal
Semiconductor crystal producing
Semiconductor crystals making
Semiconductor crystals producing
Sugar crystals
Sugar snow
Sugar-making season
Sugaring off
Sugaring season
Sugaring time
Super-fine sugar

Translation of "crystal sugar " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below


granulated sugar | crystal sugar | sugar crystals | crystallized sugar

sucre cristallisé


granulated sugar [ crystallized sugar | crystal sugar ]

sucre cristallisé


facet [ facetted crystal | faceted crystal | facetted grain | faceted grain | angular grain | sugar snow ]

grain à faces planes [ face plane | grain de neige à facettes | grain à facettes | facette ]


corn sugar crystallizer operator

opérateur de cristallisoir de dextrose [ opératrice de cristallisoir de dextrose ]


crystal controlled oscillator | crystal oscillator | crystal-controlled oscillator | quartz crystal controlled oscillator | CO [Abbr.]

oscillateur à cristal | oscillateur à quartz | oscillateur piloté par quartz


semiconductor crystals making | semiconductor crystals producing | produce semiconductor crystals | semiconductor crystal producing

produire des cristaux pour semi-conducteurs


caster sugar | castor sugar | super-fine sugar | fruit sugar | fruit powder | powdered sugar | instant dissolving sugar

sucre semoule | sucre-semoule | sucre superfin | sucre de fruit | poudre de fruit | sucre en poudre | sucre à dissolution instantanée


raphid crystal | raphide crystal | raphis crystal

cristal raphide


sugaring season | sugar-making season | maple season | sugaring off | sugaring time

temps des sucres | saison des sucres | sucres
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
comprises large crystals at least 5 mm in length, obtained by cooling and slow crystallisation of a sufficiently concentrated sugar solution, and

est constitué de cristaux volumineux d'une longueur d'au moins 5 millimètres, obtenus par refroidissement et cristallisation lente d'une solution sucrée suffisamment concentrée, et


(a)comprises large crystals at least 5 mm in length, obtained by cooling and slow crystallisation of a sufficiently concentrated sugar solution, and

a)est constitué de cristaux volumineux d'une longueur d'au moins 5 millimètres, obtenus par refroidissement et cristallisation lente d'une solution sucrée suffisamment concentrée, et


operations to colour or flavour sugar or form sugar lumps; partial or total milling of crystal sugar.

les opérations consistant à colorer ou aromatiser le sucre, ou à le mouler en morceaux; la mouture totale ou partielle du sucre cristallisé.


operations to colour or flavour sugar or form sugar lumps; partial or total milling of crystal sugar;

les opérations consistant à colorer ou aromatiser le sucre, ou à le mouler en morceaux; la mouture totale ou partielle du sucre cristallisé;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Directive 2001/111/EC lays down certain specific provisions for pre-packaged products weighing less than 20 g, for sugar solutions, for invert sugar syrup containing crystals as well as for certain products containing more than 5 % fructose.

La directive 2001/111/CE fixe certaines dispositions spécifiques pour les produits préemballés d'un poids inférieur à 20 grammes, pour le sucre liquide, pour le sirop de sucre inverti contenant des cristaux ainsi que pour certains produits contenant plus de 5 % de fructose.


(g) operations to colour or flavour sugar or form sugar lumps; partial or total milling of crystal sugar;

g) les opérations consistant à ajouter des colorants ou arômes au sucre ou à former des morceaux de sucre; la mouture totale ou partielle du sucre cristallisé;


Directive 2001/111/EC lays down certain specific provisions for pre-packaged products weighing less than 20 g, for sugar solutions, for invert sugar syrup containing crystals as well as for certain products containing more than 5 % fructose.

La directive 2001/111/CE fixe certaines dispositions spécifiques pour les produits préemballés d'un poids inférieur à 20 grammes, pour le sucre liquide, pour le sirop de sucre inverti contenant des cristaux ainsi que pour certains produits contenant plus de 5 % de fructose.


Furthermore, the labelling of invert sugar syrup containing crystals must include the qualifying term crystallised.

Par ailleurs, l’étiquetage du sirop de sucre inverti contenant des cristaux doit mentionner le qualificatif cristallisé.


For sugar, the crystal size of which differs from that of the standard samples, the colour and not the reflection of the crystals must be observed.

Pour les sucres dont la dimension des cristaux est différente de celle des échantillons-type, il y a lieu d'observer la coloration et non pas les reflets des cristaux.


Directive 2001/111/EC lays down certain specific provisions for pre-packaged products weighing less than 20 g, for sugar solutions, for invert sugar syrup containing crystals as well as for certain products containing more than 5 % fructose.

La directive 2001/111/CE fixe certaines dispositions spécifiques pour les produits préemballés d'un poids inférieur à 20 grammes, pour le sucre liquide, pour le sirop de sucre inverti contenant des cristaux ainsi que pour certains produits contenant plus de 5 % de fructose.


w