Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Assistant meat and meat products distribution manager
Assistant wholesale merchant in meat and meat products
Bacon
Cold meats
Corned beef
Deboned meat
Employ knives for deboning processes
Foie gras
Frogs' legs
Goose liver
Ham
Handle knives for cutting activities
Handling knives for cutting activities
MRM
MSM
Meat and meat products distribution manager
Meat and meat products logistics planner
Meat extract
Meat paste
Meat product
Mechanically Deboned Meat
Mechanically Recovered meat
Mechanically deboned chicken meat
Mechanically deboned meat
Mechanically recovered meat
Mechanically separated meat
Prepared meats
Processed meat product
Pâté
Sausage
Trainee meat and meat products distribution manager
Use knives for deboning processes
Wholesale merchandiser in meat and meat products
Wholesale merchant in meat and meat products

Translation of "deboned meat " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below


mechanically deboned meat | mechanically recovered meat | mechanically separated meat | MSM [Abbr.]

viandes séparées mécaniquement


mechanically separated meat [ MSM | mechanically recovered meat | mechanically deboned meat ]

viande séparée mécaniquement [ VSM | viande désossée mécaniquement | surfine ]


mechanically deboned meat | mechanically recovered meat | MRM [Abbr.]

viande séparée mécaniquement | VSM [Abbr.]


Mechanically Deboned Meat | Mechanically Recovered meat | MRM [Abbr.]

viande séparée mécaniquement


mechanically deboned chicken meat

viande de poulet désossée mécaniquement


handling knives for cutting activities | use knives for deboning processes | employ knives for deboning processes | handle knives for cutting activities

utiliser des couteaux pour diverses opérations de découpe


assistant meat and meat products distribution manager | trainee meat and meat products distribution manager | meat and meat products distribution manager | meat and meat products logistics planner

responsable de la logistique distribution de viandes et de produits à base de viande


assistant wholesale merchant in meat and meat products | wholesale merchandiser in meat and meat products | trader, wholesale in meat and meat products | wholesale merchant in meat and meat products

négociant grossiste en viandes et produits à base de viande | négociant grossiste en viandes et produits à base de viande/négociante grossiste en viandes et produits à base de viande | négociante grossiste en viandes et produits à base de viande


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
As regards point (d) of the first subparagraph, where meat is placed in storage after cutting, partial deboning or deboning, weighing shall be carried out on products actually placed in storage and may be done at the place of cutting, partial deboning or deboning.

En ce qui concerne le premier alinéa, point d), pour les viandes mises en stock à l’état découpé, partiellement désossé ou désossé, la pesée doit être effectuée sur des produits effectivement stockés et peut également être effectuée sur le lieu de découpage, du désossage partiel ou du désossage.


However, in the case of meat placed in storage after cutting, partial deboning or deboning, weighing shall be carried out on products effectively placed in storage and may be done at the place of cutting, partial deboning or deboning.

Toutefois, pour les viandes mises en stock à l’état découpé, partiellement désossé ou désossé, la constatation du poids net doit se faire sur des produits effectivement stockés et peut se faire également sur le lieu de découpage, du désossage partiel ou du désossage.


2. Contractors may, under the permanent supervision of the intervention agency and during the period of placing in storage, cut, partially debone or debone all or part of the products, provided that a sufficient quantity of carcasses is employed to ensure the tonnage for which the contract has been concluded is stored and that all the meat resulting from such operation is placed in storage.

2. Le contractant peut, sous le contrôle permanent de l’organisme d’intervention et pendant les opérations de mise en stock, découper, partiellement désosser ou désosser les produits concernés, en tout ou en partie, à condition qu’une quantité suffisante de carcasses soit mise en œuvre pour garantir le stockage du tonnage pour lequel le contrat a été conclu et que tous les produits résultant des opérations de découpage, de désossage partiel ou de désossage soient stockés.


(c)every month, the products and total quantities placed in storage and, in the case of deboning, the total quantity of non-deboned meat employed.

c)mensuellement, les produits et les quantités totales mises en stock ainsi que, en cas de désossage, la quantité totale de viande non désossée mise en œuvre.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(c) every month, the products and total quantities placed in storage and, in the case of deboning, the total quantity of non-deboned meat employed.

c) mensuellement, les produits et les quantités totales mises en stock ainsi que, en cas de désossage, la quantité totale de viande non désossée mise en oeuvre.


(ba) Thorough cooking of meat, previously deboned and defatted, subjected to heating so that an internal temperature of 70 °C or greater is maintained for a minimum of 30 minutes

ba) Cuisson complète de la viande, préalablement désossée et dégraissée, soumise à un traitement thermique permettant de garantir le maintien d’une température interne égale ou supérieure à 70 °C pendant 30 minutes au minimum


(c) every month, the products and total quantities placed in storage and, in the case of deboning, the total quantity of non-deboned meat employed;

c) mensuellement, les produits et les quantités totales mises en stock ainsi que, en cas de désossage, la quantité totale de viande non désossée mise en oeuvre;


(c) at the place of deboning or cutting, where the meat is placed in storage after deboning or cutting.

c) sur le lieu du désossage ou du découpage pour les produits mis en stock à l'état désossé ou découpé.


(c)at the place of deboning or cutting, where the meat is placed in storage after deboning or cutting.

c)sur le lieu du désossage ou du découpage pour les produits mis en stock à l'état désossé ou découpé.


3. The deboned farmed game meat described above has, during all stages of its production, deboning and storage been kept strictly separate from meat not conforming to the requirements laid down in the decisions of European Community currently in force as regards export of meat to a Member State (with the exception of meat packed in boxes or cartons and kept in special storage areas).

3. Les viandes de gibier d'élevage désossées décrites ci-dessus, ont été, à tous les stades de leur production, du désossage et du stockage, maintenues strictement à l'écart des viandes ne remplissant pas les conditions requises par les décisions en vigueur de la Communauté européenne pour être exportées vers un État membre (à l'exception des viandes emballées en boîtes ou cartons et conservées dans des zones de stockage spéciales).


w