Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Base paper for the protection of deep-frozen food
Base paper for the protection of frozen
Cooked foodstuff
Deep frozen
Deep frozen fish
Deep frozen food
Deep-frozen
Deep-frozen dish
Deep-frozen fish
Deep-frozen food
Deep-frozen foodstuff
Deep-frozen meat
Deep-frozen product
Deepfrozen food
Fast frozen food
Food preparation
Fresh frozen
Frozen meat
Pre-cooked foodstuff
Prepared foodstuff
Quick frozen
Quick frozen food
Quick-frozen
Quick-frozen food
Quick-frozen meat

Translation of "deep-frozen meat " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below


deep-frozen product [ deep-frozen food | deep-frozen foodstuff ]

produit surgelé [ aliment surgelé ]


quick-frozen [ quick frozen | deep-frozen | deep frozen ]

surgelé


frozen meat | quick-frozen meat

viande congelée | viande surgelée


prepared foodstuff [ cooked foodstuff | deep-frozen dish | food preparation | pre-cooked foodstuff ]

aliment préparé [ aliment cuisiné | plat cuisiné | plat surgelé | préparation alimentaire | traiteur ]


deepfrozen food | deep frozen food | deep frozen | quick frozen food

aliment surgelé | surgelé


quick frozen food [ quick-frozen food | deep frozen food | fast frozen food ]

surgelé [ aliment surgelé ]






base paper for the protection of deep-frozen food | base paper for the protection of frozen

papier support pour protection des surgelés | Papier support pour l'emballage des aliments surgelés
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
For the purposes of this Annex, “meat” means all carcases, meat on the bone or boned, and offal, whether or not cut, intended for human consumption, obtained from bovine animals aged 12 months or less, presented fresh, frozen or deep-frozen, whether or not wrapped or packed.

Aux fins de la présente annexe, on entend par “viandes” l’ensemble des carcasses, des viandes avec ou sans os, et des abats découpés ou non, destinés à la consommation humaine, issus de bovins âgés de douze mois au plus, présentés à l’état frais, congelé ou surgelé, conditionnés ou emballés ou non.


For the purposes of this Regulation, "meat" means all carcases, meat on the bone or boned, and offal, whether or not cut, obtained from bovine animals aged twelve months or less, presented fresh, frozen or deep-frozen, whether or not wrapped or packed.

Aux fins du présent règlement, on entend par "viandes" l'ensemble des carcasses, viandes avec ou sans os et abats découpés ou non issus de bovins âgés de douze mois au plus, présentés à l'état frais, congelé ou surgelé, qu'ils aient été ou non conditionnés ou emballés.


Unless the competent authority authorises boning immediately before mincing, frozen or deep-frozen meat used for the preparation of minced meat or meat preparations must be boned before freezing.

À moins que l'autorité compétente n'autorise le désossage des viandes immédiatement avant leur hachage, les viandes congelées ou surgelées utilisées pour la préparation de viandes hachées ou de préparations de viandes doivent être désossées avant leur congélation.


Unless the competent authority authorises boning immediately before mincing, frozen or deep-frozen meat used for the preparation of minced meat or meat preparations must be boned before freezing.

à moins que l'autorité compétente n'autorise le désossage des viandes immédiatement avant leur hachage, les viandes congelées ou surgelées utilisées pour la préparation de viandes hachées ou de préparations de viandes doivent être désossées avant leur congélation.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(a)Unless the competent authority authorises boning immediately before mincing, frozen or deep-frozen meat used for the preparation of minced meat or meat preparations must be boned before freezing.

a)à moins que l'autorité compétente n'autorise le désossage des viandes immédiatement avant leur hachage, les viandes congelées ou surgelées utilisées pour la préparation de viandes hachées ou de préparations de viandes doivent être désossées avant leur congélation.


(a) Unless the competent authority authorises boning immediately before mincing, frozen or deep-frozen meat used for the preparation of minced meat or meat preparations must be boned before freezing.

(a) À moins que l'autorité compétente n'autorise le désossage des viandes immédiatement avant leur hachage, les viandes congelées ou surgelées utilisées pour la préparation de viandes hachées ou de préparations de viandes doivent être désossées avant leur congélation.


Unless the competent authority authorises boning immediately before mincing, frozen or deep-frozen meat used for the preparation of minced meat or meat preparations must be boned before freezing.

à moins que l'autorité compétente n'autorise le désossage des viandes immédiatement avant leur hachage, les viandes congelées ou surgelées utilisées pour la préparation de viandes hachées ou de préparations de viandes doivent être désossées avant leur congélation.


If frozen or deep-frozen meat is used to produce minced meat, it must be boned before freezing, unless the competent authority allows boning immediately before mincing.

si des viandes congelées ou surgelées sont utilisées pour préparer la viande hachée, elles doivent avoir été désossées avant leur congélation, à moins que l'autorité compétente n'autorise le désossage immédiatement avant le hachage;


(b) frozen or deep-frozen meat used for the preparation of minced meat must have been boned before freezing and have been stored for a limited period after boning ;

(b) Les viandes congelées ou surgelées utilisées pour la préparation de viandes hachées doivent avoir été désossées avant leur congélation et avoir été entreposées pendant une période limitée après leur désossage .


(a) If frozen or deep-frozen meat is used to produce minced meat, it must be boned before freezing, unless the competent authority allows boning immediately before mincing.

(a) Si des viandes congelées ou surgelées sont utilisées pour préparer la viande hachée, elles doivent avoir été désossées avant leur congélation, à moins que l'autorité compétente n'autorise le désossage immédiatement avant le hachage.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'deep-frozen meat' ->

Date index: 2021-06-24
w