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Aeration drying
Ambient air drying
Dry battery process room operator
Dry desulphurisation process
Dry extrusion
Dry extrusion spinning
Dry flue gas desulfurisation
Dry method
Dry point
Dry point process
Dry scrubbing
Dry spinning method
Dry spinning process
Dry spinning programme
Dryeration process
Drypoint
End-product drying process overseeing
HDR process
Hot dry rock process
Hot dry rock technique
Hot-dry-rock technique
Monitor end-product drying process
Outside air drying
Oversee end-product drying process
Overseeing end-product drying process
Unheated air drying

Translation of "dry point process " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below


dry spinning process | dry spinning method | dry spinning programme | dry method | dry extrusion | dry extrusion spinning

filage à sec


hot dry rock process [ HDR process | hot dry rock technique | hot-dry-rock technique ]

procédé RCS [ procédé roches chaudes sèches | technique RCS | technique roches chaudes sèches ]


aeration drying | ambient air drying | dryeration process | outside air drying | unheated air drying

chage par air ambiant


dry desulphurisation process | dry flue gas desulfurisation | dry scrubbing

procédé de désulfuration par voie sèche


dry battery process room operator

opérateur à la salle de traitement de batteries de piles sèches [ opératrice à la salle de traitement de batteries de piles sèches ]








end-product drying process overseeing | oversee end-product drying process | monitor end-product drying process | overseeing end-product drying process

surveiller le séchage d’un produit fini
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
This means the identification of critical control points and the identification of, inter alia , possible chemical contamination when using the direct heating process to dry feed materials.

Cela implique d’identifier les points de contrôle critiques et notamment toute contamination chimique potentielle en cas d’utilisation de procédés de chauffage direct pour la déshydratation de produits alimentaires.


This means the identification of critical control points and the identification of, inter alia, possible chemical contamination when using the direct heating process to dry feed materials.

Cela implique d’identifier les points de contrôle critiques et notamment toute contamination chimique potentielle en cas d’utilisation de procédés de chauffage direct pour la déshydratation de produits alimentaires.


After having been subjected to the process referred to in point 1, collagen may undergo a drying process.

Après avoir été soumis au procédé visé au point 1, le collagène doit subir un processus de séchage.


After having been subjected to the process referred to in point 1, collagen may undergo a drying process.

Après avoir été soumis au procédé visé au point 1, le collagène doit subir un processus de séchage.


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7. Processed animal protein handling equipment must be maintained in a clean and dry condition and should have adequate inspection points so that equipment can be examined for cleanliness.

7. Les équipements pour la manipulation des protéines animales transformées doivent être maintenus propres et secs; des points d'inspection appropriés doivent être définis pour permettre d'en vérifier l'état de propreté.


(c) For milk products which are dried, processed or composed of more than one ingredient, the maximum limit applicable shall be that laid down in point I. 2.1.3 of the Annex for milk, taking into account respectively the concentration caused by the drying process, by processing or the relative concentrations of the ingredients in the product, in so far as no specific maximum limits are fixed for these dried, processed or compound m ...[+++]

c) Pour les produits laitiers séchés, transformés ou composés de plusieurs ingrédients, la limite maximale applicable est celle prévue pour le lait au point I. 2.1.3 de l'annexe, prenant en compte un facteur de concentration due au séchage ou à la transformation de ces produits laitiers ou à leur concentration en ingrédients provenant du lait, pour autant que des limites maximales spécifiques ne soient pas établies pour des produits laitiers séchés, transformés ou composés».


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