Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Casein glue
Casein size
Edible casein
Edible caseinate
Edible caseinates
Edible oil
MEOIO
Milk-and Edible Oils Import Ordinance
Non-edible casein

Translation of "edible caseinate " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below












edible casein

caséine comestible [ caséine alimentaire ]


Ordinance of 7 December 1998 on the Import of Milk und Dairy Produce, Edible Oils and Fats and Casein and Caseinates | Milk-and Edible Oils Import Ordinance [ MEOIO ]

Ordonnance du 7 décembre 1998 sur l'importation de lait et de produits laitiers, d'huiles et de graisses comestibles, ainsi que de caséines et de caséinates | Ordonnance sur l'importation de lait et d'huiles comestibles [ OILHGC ]


casein glue | casein size

colle de caséine | colle à la caséine | caséine lactique


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(c) ‘edible caseinate’ means a milk product obtained by action of edible casein or edible casein curd coagulum with neutralizing agents, followed by drying .

(c) "caséinate alimentaire", le produit laitier obtenu par action du coagulum de la caséine alimentaire ou de la caséine alimentaire caillée avec des agents neutralisants, suivie d'un séchage .


(c) ‘edible caseinate’ means a milk product obtained by action of edible casein or edible casein curd coagulum with neutralizing agents, followed by drying .

(c) "caséinate alimentaire", le produit laitier obtenu par action du coagulum de la caséine alimentaire ou de la caséine alimentaire caillée avec des agents neutralisants, suivie d'un séchage .


edible caseinate: obtained after adding a neutralising agent to casein (changing the level of acidity), followed by drying.

caséinate alimentaire: obtenue par l’ajout d’un agent neutralisant à la caséine (modifiant le niveau d’acidité), suivi du séchage.


Therefore, a food category ‘Edible caseinates’ should be established and the additives authorised in edible caseinates should be included with the respective conditions of use.

Il convient donc d'établir la catégorie «Caséinates alimentaires» et d'y inclure les additifs autorisés dans les caséinates alimentaires ainsi que les conditions d'utilisation respectives.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Directive (EU) 2015/2203 of the European Parliament and of the Council provides a list of food additives that may be used in edible caseinates.

La directive (UE) 2015/2203 du Parlement européen et du Conseil fournit une liste des additifs alimentaires pouvant être utilisés dans les caséinates alimentaires.


Commission Regulation (EU) 2016/691 of 4 May 2016 amending Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council as regards the use of food additives in edible caseinates (Text with EEA relevance)

Règlement (UE) 2016/691 de la Commission du 4 mai 2016 modifiant l'annexe II du règlement (CE) n° 1333/2008 du Parlement européen et du Conseil en ce qui concerne l'utilisation d'additifs alimentaires dans les caséinates alimentaires (Texte présentant de l'intérêt pour l'EEE)


Directive (EU) 2015/2203 provides clarity as regards the classification of certain substances in edible caseinates which are considered food additives.

La directive (UE) 2015/2203 apporte des précisions en ce qui concerne la classification de certaines substances présentes dans les caséinates alimentaires entrant dans la catégorie des additifs alimentaires.


In order to allow for the swift adaptation of Annexes I to III (standards of edible acid casein, edible rennet casein and edible caseinates in relation to their composition, contamination, processing aids used etc.) to international standards and technical progress in the future, the Commission also suggests the adoption of delegated acts (Art. 290 TFEU).

Afin de permettre l'adaptation rapide des annexes I à III (normes applicables à la caséine acide alimentaire, à la caséine présure alimentaire et aux caséinates alimentaires en ce qui concerne leur composition, leurs contaminants, les auxiliaires technologiques employés, etc.) aux normes internationales et aux progrès techniques futurs, la Commission suggère également l'adoption d'actes délégués (article 290 du traité FUE).


Since the entry into force of that Directive, several changes have taken place, in particular the development of a comprehensive legal framework in the area of food law and the adoption of an international standard for edible casein products by the Codex Alimentarius Commission ('Codex standard for edible casein products'), which need to be taken into account.

Depuis l’entrée en vigueur de cette directive, plusieurs changements ont eu lieu, notamment la mise en place d’un cadre juridique d'ensemble dans le domaine de la législation alimentaire et l’adoption d’une norme internationale pour la caséine alimentaire et produits dérivés par la commission du Codex Alimentarius (ci-après dénommée "norme du Codex pour la caséine alimentaire et produits dérivés"), et il convient d'en tenir compte.


(9) Annex I to Directive 83/417/EEC fixes the maximum moisture content for edible caseins at 10% and the maximum milk fat content for edible acid casein at 2,25%.

(9) L’annexe I de la directive 83/417/CEE fixe la teneur maximale en humidité des caséines alimentaires à 10 % et la teneur maximale en matières grasses laitières de la caséine acide alimentaire à 2,25 %.




Others have searched : milk-and edible oils import ordinance     casein glue     casein size     edible casein     edible caseinate     edible caseinates     edible oil     non-edible casein     


datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'edible caseinate' ->

Date index: 2023-04-01
w