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Brush with beaten eggs
Coat with yolk of egg
Dried egg yolk
Dried egg yolk mix
Egg
Egg yolk
Egg yolk
Egg yolk preparation
Gild
Glace
Rubbery egg yolk
Rubbery yolk
Yolk
Yolk replaced egg
Yolk-replaced egg

Translation of "egg yolk preparation " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
egg yolk preparation

préparation à base de jaune d'oeuf


yolk replaced egg | yolk-replaced egg

œuf sans jaune | œuf sans-jaune | œuf à jaune compensé | œuf SCH | œuf avitellin | œuf dévitellisé | œuf sans cholestérol | œuf alécithe




rubbery egg yolk [ rubbery yolk ]

jaune d'oeuf caoutchouteux [ jaune caoutchouteux ]












glace | coat with yolk of egg | brush with beaten eggs | egg | gild

dorer
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(n) in the case of a blend of prepared fish and prepared meat that has the appearance and taste of the flesh of a marine or freshwater animal, contain filler, fish binder, whole egg, egg-white, egg-yolk, food colour, gelling or stabilizing agents, texture-modifying agents, natural and artificial flavouring preparations, pH-adjusting agents, sweetener and, in a proportion not exceeding two per cent of the blend, a legume;

n) dans le cas d’un mélange de poisson et de viande préparés qui a l’apparence et le goût de la chair d’animaux marins ou d’animaux d’eau douce, contenir du remplissage, un liant à poisson, de l’oeuf entier, du blanc d’oeuf, du jaune d’oeuf, un colorant alimentaire, des agents gélatinisants ou stabilisants, des agents modifiant la texture, des préparations aromatisantes naturelles, des préparations aromatisantes artificielles, des agents rajusteurs du pH, de l’édulcorant et, dans une proportion ne dépassant pas deux pour cent du mélange, des légumineuses;


in the preparation of which the minimum quantity of egg yolk used in the mixture is 10 grams per litre.

– pour la préparation duquel la quantité minimale de jaune d'œuf entrant dans le mélange est de 10 grammes par litre.


in the preparation of which the minimum quantity of egg yolk used in the mixture is 10 grams per litre.

pour la préparation duquel la quantité minimale de jaune d'œuf entrant dans le mélange est de 10 grammes par litre.


in the preparation of which the minimum quantity of egg yolk used in the mixture is 10 grams per litre.

pour la préparation duquel la quantité minimale de jaune d’œuf entrant dans le mélange est de 10 grammes par litre.


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FOOD PREPARATIONS BASED ON MILKFATS , WHICH CONTAIN VARIOUS INGREDIENTS ( EGG YOLK , VINEGAR , SALT , FOR EXAMPLE ) USED ALSO IN THE PREPARATION OF SAUCES , MIXED CONDIMENTS OR MIXED SEASONINGS AND WHICH ARE CLEARLY NOT INTENDED FOR CONSUMPTION IN THE UNALTERED STATE AS SAUCES , MIXED CONDIMENTS OR MIXED SEASONINGS SHALL FALL WITHIN THE COMMON CUSTOMS TARIFF SUB-HEADING :

LES PREPARATIONS ALIMENTAIRES A BASE DE MATIERES GRASSES PROVENANT DU LAIT , CONTENANT DIVERS INGREDIENTS ( JAUNE D'OEUF , VINAIGRE , SEL , PAR EXEMPLE ) ENTRANT EGALEMENT DANS LA COMPOSITION DES SAUCES , CONDIMENTS OU ASSAISONNEMENTS COMPOSES , ET QUI NE SONT PAS MANIFESTEMENT DESTINEES A ETRE CONSOMMEES EN L'ETAT COMME SAUCES , CONDIMENTS OU ASSAISONNEMENTS COMPOSES , RELEVENT DANS LE TARIF DOUANIER COMMUN DE LA SOUS-POSITION :


WHEREAS PROVISION MUST BE MADE TO ENSURE UNIFORM APPLICATION OF THE NOMENCLATURE OF THE COMMON CUSTOMS TARIFF WITH A VIEW TO THE CLASSIFICATION OF FOOD PREPARATIONS BASED ON MILKFATS , WHICH CONTAIN VARIOUS INGREDIENTS ( EGG YOLK , VINEGAR , SALT , FOR EXAMPLE ) USED ALSO IN THE PREPARATION OF SAUCES , MIXED CONDIMENTS AND MIXED SEASONINGS ;

CONSIDERANT QUE DES DISPOSITIONS SONT NECESSAIRES POUR ASSURER L'APPLICATION UNIFORME DE LA NOMENCLATURE DU TARIF DOUANIER COMMUN EN VUE DE LA CLASSIFICATION DES PREPARATIONS ALIMENTAIRES A BASE DE MATIERES GRASSES PROVENANT DU LAIT , CONTENANT DIVERS INGREDIENTS ( JAUNE D'OEUF , VINAIGRE , SEL , PAR EXEMPLE ) ENTRANT EGALEMENT DANS LA COMPOSITION DES SAUCES , CONDIMENTS OU ASSAISONNEMENTS COMPOSES ;




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Date index: 2024-04-01
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