Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Animal fats
Fat
Fat lamb
Fat lamb meat
Fats
Fatty substance
Feeding lamb
Fish fat
Lamb fry
Lamb meat
Lamb pluck
Lamb's fry
Lean-to-fat ratio
Milk solids non-fat
Milk solids-not-fat
Muscle-fat ratio
Muscle-to-fat ratio
Mutton
Non-fat milk solids
Non-fat solids
Roast lamb shoulder
Roast shoulder of lamb
Roasted lamb shoulder
Roasted shoulder of lamb
Sheepmeat
Solids non-fat
Solids not-fat
Store lamb

Translation of "fat lamb " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
fat lamb | feeding lamb | store lamb

agneau d'engraissement


fat lamb | feeding lamb | store lamb

agneau d'engraissement




roast lamb shoulder [ roast shoulder of lamb | roasted lamb shoulder | roasted shoulder of lamb ]

épaule d'agneau rôtie


fats [ fat | fatty substance ]

corps gras [ graisse | matière grasse ]


non-fat solids [ non-fat milk solids | solids non-fat | solids not-fat | milk solids non-fat | milk solids-not-fat ]

solides non gras [ solides non gras du lait | matière sèche dégraissée | matière sèche dégraissée du lait | extrait sec dégraissé | extrait sec dégraissé du lait | ESD du lait ]




lean-to-fat ratio [ muscle-to-fat ratio | muscle/fat ratio | muscle-fat ratio ]

rapport muscle/graisse


sheepmeat [ lamb meat | mutton | Lamb meat(AGROVOC) ]

viande ovine [ viande d'agneau | viande de mouton ]


animal fats [ fish fat ]

corps gras animal [ graisse animale | graisse de poisson | matière grasse animale ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Supplement the description of the product in order to associate the organoleptic qualities of the meat, such as the intense taste of lamb and the tenderness, with the physical characteristics already presented in the former specification, i.e. the colour of the meat and the quality of the fat.

Compléter la description du produit afin d’associer les qualités organoleptiques de la viande telles le goût d’agneau intense et la tendreté aux caractéristiques physiques déjà énoncées dans l’ancien cahier des charges qui étaient la couleur de la viande et la qualité du gras.


(5) The yield class of a lamb carcass that is graded Canada AAA and that has a fat measurement set out in column I of an item of the table to this subsection is the yield class set out in column II of that item.

(5) La catégorie de rendement de la carcasse d’agneau classée dans la catégorie Canada AAA est celle prévue à la colonne II du tableau du présent paragraphe d’après l’épaisseur de gras mesurée qui est indiquée à la colonne I.


(iv) the designation symbol for muscling demerits, for meat colour demerits and fat colour demerits, if any, assigned to the lamb carcass;

(iv) le symbole indicatif des dépréciations attribuables à la musculature, à la couleur de la viande et à la couleur du gras attribué à la carcasse, le cas échéant;


‘Agnello di Sardegna’ PGI, on the other hand, always has a pleasant taste because of the low levels of saturated fats in its fat cover, which are conversely rich in tastier and more easily digestible unsaturated chains (because the lambs are fed on milk on natural pastures).

Par rapport à cette dernière, en effet, l’«Agnello di Sardegna» IGP se singularise par sa saveur toujours agréable due à la faible présence, dans sa couverture adipeuse, de graisses saturées favorisant les chaînes insaturées (liées à l’alimentation en lait maternel des animaux élevés en plein air), plus digestes et savoureuses.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The carcass is light (6,5-10,5 kg), with a very low fat content (1,5 %) in comparison with lambs from other regions (reaching 3 %).

La carcasse est légère (entre 6,5 et 10,5 kg), avec une très faible teneur en graisse (1,5 %) par rapport aux agneaux d'autres régions (jusqu'à 3 %).


With regard to carcases of light lambs other criteria may be used, in particular weight, meat colour and fat colour.

Pour ce qui est des carcasses d'agneaux légers, d'autres critères peuvent être utilisés, notamment le poids, la couleur de la viande et la couleur de la graisse.


The products affected are lambs, live sheep and goats, fresh, chilled and frozen meat from sheep or goats, edible offal, fats and other prepared or preserved meat and offal from sheep or goats.

Les produits concernés sont les agneaux, les animaux vivants des espèces ovine et caprine, les viandes des animaux des espèces ovine et caprine fraîches ou réfrigérées et congelées, les abats comestibles, les graisses ainsi que les préparations et conserves à base de viandes ou d'abats d'ovins ou de caprins.


The products affected are lambs, live sheep and goats, fresh, chilled and frozen meat from sheep or goats, edible offal, fats and other prepared or preserved meat and offal from sheep or goats.

Les produits concernés sont les agneaux, les animaux vivants des espèces ovine et caprine, les viandes des animaux des espèces ovine et caprine fraîches ou réfrigérées et congelées, les abats comestibles, les graisses ainsi que les préparations et conserves à base de viandes ou d'abats d'ovins ou de caprins.




Others have searched : lamb meat     animal fats     fat lamb     fat lamb meat     fatty substance     feeding lamb     fish fat     lamb fry     lamb pluck     lamb's fry     lean-to-fat ratio     milk solids non-fat     milk solids-not-fat     muscle-fat ratio     muscle-to-fat ratio     muscle fat ratio     mutton     non-fat milk solids     non-fat solids     roast lamb shoulder     roast shoulder of lamb     roasted lamb shoulder     roasted shoulder of lamb     sheepmeat     solids non-fat     solids not-fat     store lamb     


datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'fat lamb' ->

Date index: 2022-08-12
w