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Dried low fat milk
Dried milk ingredients
Dried skim milk
Fat-free dried milk ingredients
Fat-free dry matter
Milk fat on dry matter
Non-fat dried milk
Non-fat dry milk
Non-fat dry milk solids
Nonfat dry milk
Percentage of fat-free dried milk extract
Powdered skim milk
S.M.P.
Skim milk powder
Skimmed milk powder

Translation of "fat-free dried milk ingredients " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
fat-free dried milk ingredients

matière sèche dégraissée du lait | matière sèche lactique non grasse


fat-free dried milk ingredients

matière sèche lactique non grasse


percentage of fat-free dried milk extract

pourcentage d'extrait sec dégraissé provenant du lait






skim milk powder [ S.M.P. | skimmed milk powder | dried skim milk | powdered skim milk | non-fat dry milk | non-fat dried milk | nonfat dry milk ]

poudre de lait écrémé [ P.L.E. | lait écrémé en poudre ]




non-fat dry milk solids

extrait sec dégraissé du lait


Dried low fat milk

lait de vache demi-écrémé en poudre
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
skimmed milk powder of top quality made from milk in an approved undertaking in the Community by the spray process, with a minimum protein-content of 34,0 % by weight of the fat free dry matter’.

le lait écrémé en poudre de première qualité de fabrication spray, fabriqué à partir de lait dans une entreprise agréée de la Communauté, avec une teneur minimale en poids de matière protéique de 34,0 % de la matière sèche non grasse».


The Commission proposes allowing standardisation of protein content in the Community and bringing it into line with the standard of the Codex Alimentarius (a minimum protein content of 34%, expressed in fat-free dry matter).

Elle propose d'autoriser la standardisation de la teneur en protéines dans la Communauté conformément aux normes du Codex alimentarius (teneur minimale de 34 %, exprimée en matière sèche dégraissée).


In this report, the Commission proposes standardising the protein content at a minimum of 34%, expressed in fat-free dry matter.

Dans ce rapport, la Commission propose de normaliser le taux de protéines à un minimum de 34 %, exprimé en matière sèche dégraissée.


The proposed authorisation of standardisation at a minimum protein content of 34% expressed in fat-free dry matter makes it possible for European manufacturers to compete with manufacturers in third countries under the same conditions.

La proposition visant à autoriser une standardisation de la teneur en protéines à 34 %, exprimée en matière sèche dégraissée, permettra aux producteurs européens de bénéficier des mêmes conditions de concurrence que les producteurs extracommunautaires.


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In this report, the Commission proposes standardising the protein content at a minimum of 34%, expressed in fat-free dry matter.

Dans ce rapport, la Commission propose de normaliser le taux de protéines à un minimum de 34 %, exprimé en matière sèche dégraissée.


Extracts of rosemary (E 392) used in fillings of stuffed dry pasta improve the stability of fats and oils in the recipe (e.g. vegetable oil, fat in meat, cheese and dairy ingredients) during the whole product shelf life.

Les extraits de romarin (E 392) utilisés dans les farces pour pâtes sèches améliorent la stabilité des graisses et des huiles dans la préparation (huile végétale, graisse animale, fromage et ingrédients laitiers, etc.) pendant toute la durée de conservation du produit.


the percentage of fat-free dried milk extract (for the different types of partially dehydrated milk).

le pourcentage d'extrait sec dégraissé provenant du lait (pour les différents types de laits partiellement déshydratés).


The rapporteur points out in this connection that a problem exists in two Member States (Austria and Germany) which produce a special group of cheeses. These are so called “sour milk cheeses” (Sauermilchkäse) made not directly from milk, but from thickened fat free fresh cheese with a dry matter of about 32% and a pH of about 4.6.

Votre rapporteur fait observer à cet égard qu'un problème se pose dans deux États membres (Autriche et Allemagne) produisant une catégorie particulière de fromages, appelés fromages de lait caillé (Sauermilchkäse), qui sont fabriqués non pas directement à partir du lait, mais à partir de fromage frais maigre épaissi ayant une teneur en matière sèche de l'ordre de 32 % et un pH de 4,6 environ.


the percentage of fat (except for condensed milk, sweetened condensed partly skimmed milk, and dried skimmed milk).

le pourcentage de matières grasses (sauf pour le lait concentré, le lait concentré sucré écrémé partiellement et le lait en poudre écrémé).


That milk must comply with certain composition characteristics, particularly as regards minimum protein content, which must be 34% of the non-fat dry matter.

Ce lait doit respecter certaines caractéristiques dans sa composition, et notamment sa teneur minimale en protéines doit être de 34% de la matière sèche non grasse.




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Date index: 2021-01-17
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