Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Chaff riddle
Chaffer
Chaffer sieve
Conduct sieves for spices
Debreezing screen
Dedusting screen
Fine art
Fine arts
Fine screen
Fine sieve
Molecular sieve oxygen plant
Molecular sieve oxygen production plant
Molecular sieve plant
Operate a sieve for botanicals
Operate a sieve for spices
Operate sieves for botanicals
Operate sieves for spices
Operating sieves for botanicals
Principles and techniques of the fine arts
Run sieves for botanicals
Sieve analysis
Sieve area
Sieve classification
Sieve element
Sieve field
Sieve member
Sieve-tube element
Sieve-tube member
Size analysis by sieving
Theory of fine arts
Top sieve
Undertake sieves for spices
Wet sieve test and dry sieve test

Translation of "fine sieve " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
debreezing screen | dedusting screen | fine screen | fine sieve

tamis


operate a sieve for spices | undertake sieves for spices | conduct sieves for spices | operate sieves for spices

passer des épices au crible


operate a sieve for botanicals | run sieves for botanicals | operate sieves for botanicals | operating sieves for botanicals

passer des plantes au crible


sieve element | sieve member | sieve-tube element | sieve-tube member

élément de tube crib


sieve analysis [ sieve classification | size analysis by sieving ]

analyse par tamisage [ analyse granulométrique par tamisage ]


molecular sieve oxygen plant [ molecular sieve oxygen production plant | molecular sieve plant ]

unité à tamis moléculaires


wet sieve test and dry sieve test

test du tamis humide, test du tamis sec


chaffer sieve [ chaffer | chaff riddle | top sieve ]

grille supérieure [ grille à otons | crible à courte paille | écran à menues pailles ]




fine art | theory of fine arts | fine arts | principles and techniques of the fine arts

beaux-arts
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(iii) such a degree of fineness that not less than 90 per cent bolts freely through a No. 8 (2 380 micron) sieve, and not less than 50 per cent through a No. 20 (840 micron) sieve; and

(iii) un degré de finesse tel qu’au moins 90 pour cent passe librement au travers d’un tamis n 8 (2 380 microns), et au moins 50 pour cent, au travers d’un tamis n 20 (840 microns); et


32 (1) Frozen cooked squash is the product prepared from clean, sound, ripe sweet varieties of common field squash by thorough washing, cutting, steaming and reducing to a pulp through a fine mesh sieve and is frozen and stored at temperatures necessary for the preservation of the product.

32 (1) Les courges cuites congelées sont le produit préparé à partir de variétés sucrées, propres, saines, mûres de courges communes de grande culture, par le lavage à fond, la coupe, la cuisson à la vapeur et la réduction en pulpe à travers un tamis à mailles fines; le produit est congelé et entreposé aux températures requises pour la conservation du produit.


(2) Subject to subsection (3), the incombustible dust referred to in subsection (1) shall contain not less than 70 per cent by weight of fine material that is capable, when dry, of passing through a sieve of 200 mesh.

(2) Sous réserve du paragraphe (3), la poussière non combustible visée au paragraphe (1) doit contenir au moins 70 pour cent, en poids, de matériaux fins pouvant, à l’état sec, traverser un tamis de maille 200.


47 (1) Canned squash is the canned product prepared from clean, sound, ripe, sweet varieties of common field squash by thorough washing, stemming, cutting, steaming and reducing to a pulp through a fine mesh sieve.

47 (1) Les courges en conserve sont le produit en conserve préparé à partir de variétés sucrées, propres, en bon état, mûres de courges communes de grande culture, par le lavage à fond, l’enlèvement des tiges, la coupe, la cuisson à la vapeur et la réduction en pulpe à travers un tamis à mailles fines.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(a) canned pumpkin is the canned product prepared from clean, sound, ripe, golden fleshed sweet varieties of common field pumpkin by thorough washing, stemming, cutting, steaming and reducing to a pulp through a fine mesh sieve; and

a) les citrouilles en conserve sont le produit en conserve préparé à partir de variétés sucrées, propres, en bon état, mûres, à chair dorée, de citrouilles communes de grande culture, par le lavage à fond, l’enlèvement de la tige, la coupe, la cuisson à la vapeur et la réduction en pulpe à travers un tamis à mailles fines; et


A.1.6.2 Fine sieve, with mesh size of about 100 µm, with screw cap suited for sealing the glass column according to Figure A.3.

A.1.6.2. Tamis, (taille des mailles environ 100 µm) avec capuchon à vis, permettant de fermer hermétiquement la colonne de verre conformément à la figure A.3.


Close the end of the column with the fine sieve (A.1.6.2).

Boucher l’extrémité de la colonne à l’aide du tamis à mailles fines (A.1.6.2).


The dried samples shall be grinded to obtain a semi-fine powder (passing through a 1 mm mesh sieve).

Les échantillons secs sont débarrassés des tiges et des graines de plus de 2 mm, puis ils sont broyés jusqu’à l’obtention d’une poudre demi-fine (tamis à mailles de 1 mm).


- fine broken grains (pieces of grain less than a quarter of the size of a grain but too large to pass through a sieve with a mesh of 1.4 mm),

– les fines brisures (fragments de grain n'atteignant pas le quart du grain, mais ne passant pas à travers un tamis dont les mailles mesurent 1,4 mm),


5.3.2. Fine sieve (mesh size approximately 100 μm) with screw cap, suited for sealing the glass column according to figure 1.

5.3.2. Tamis (taille des mailles environ 100 μm) avec capuchon à vis, permettant de fermer hermétiquement la colonne de verre conformément au schéma 1


w