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Marking migrating fish
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Service marks
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Trade mark
Trade mark licences
Trade-mark license
Trade-mark license agreement
Trademark
Trademarks

Translation of "hot branding mark " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
hot branding mark [ hot brand-mark | hot brand ]

marque au fer rouge [ marque au feu ]


hot stamping | hot-stamping | hotstamping | hot foil stamping | hotfoil stamping | hot-foil stamping | hot foil marking | hot marking

estampage à chaud | impression à chaud | marquage à chaud


hot iron branding | branding | marking

marquage au fer rouge | marquage à chaud | marquage


trademark [ manufacturer's trademark | product brand | service mark | stamp of origin | trade mark | trade mark licences(UNBIS) ]

marque [ marque d'origine | marque de fabrication | marque de fabrique | marque de produit | marque de service ]


hot-brand stamp [ hot-branding iron | hot iron ]

appareil d'estampillage au feu [ appareil de marquage à chaud ]


brand license | brand license agreement | trade-mark license | trade-mark license agreement

licence de marque | convention de licence de marque | contrat de licence de marque


brand migrating fish | marking migrating fish | mark migrating fish | migrating fish marking

munir des poissons migrateurs d’un marquage


service marks | trade mark | brands | trademarks

marques commerciales | marques déposées




brand stamps | tag stamps | label stamps | mark stamps

produire des timbres fiscaux
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(b)health-marking takes place on the external surface of the carcase, by stamping the mark in ink or hot branding, and in such a manner that, if carcases are cut into half carcases or quarters, or half carcases are cut into three pieces, each piece bears a health mark.

b)le marquage de salubrité soit apposé à l'encre ou par le feu sur la face externe des carcasses d'une manière telle que si les carcasses sont découpées en demi-carcasses ou en quartiers, ou si les demi-carcasses sont découpées en trois morceaux, chaque pièce porte une marque de salubrité.


health-marking takes place on the external surface of the carcase, by stamping the mark in ink or hot branding, and in such a manner that, if carcases are cut into half carcases or quarters, or half carcases are cut into three pieces, each piece bears a health mark.

le marquage de salubrité soit apposé à l'encre ou par le feu sur la face externe des carcasses d'une manière telle que si les carcasses sont découpées en demi-carcasses ou en quartiers, ou si lés demi-carcasses sont découpées en trois morceaux, chaque pièce porte une marque de salubrité.


health-marking takes place on the external surface of the carcase, by stamping the mark in ink or hot branding, and in such a manner that, if carcases are cut into half carcases or quarters, or half carcases are cut into three pieces, each piece bears a health mark.

le marquage de salubrité soit apposé à l'encre ou par le feu sur la face externe des carcasses d'une manière telle que si les carcasses sont découpées en demi-carcasses ou en quartiers, ou si les demi-carcasses sont découpées en trois morceaux, chaque pièce porte une marque de salubrité.


health-marking takes place on the external surface of the carcase, by stamping the mark in ink or hot branding, and in such a manner that, if carcases are cut into half carcases or quarters, or half carcases are cut into three pieces, each piece bears a health mark.

le marquage de salubrité soit apposé à l'encre ou par le feu sur la face externe des carcasses d'une manière telle que si les carcasses sont découpées en demi-carcasses ou en quartiers, ou si les demi-carcasses sont découpées en trois morceaux, chaque pièce porte une marque de salubrité.


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1. After completion of the post-mortem inspection, carcases, half carcases, quarters and carcases cut into three pieces must be health-marked by stamping the mark in ink or hot-branding the mark on the external surface so as to ensure that the number of the establishment is easily identifiable.

1. Après l'inspection de la viande , les carcasses, demi-carcasses, quartiers et carcasses découpées en trois morceaux doivent recevoir une marque de salubrité à l'encre ou par le feu sur leur face externe de sorte que le numéro de l'établissement puisse être facilement identifié.


6. The livers of bovine animals, swine and solipeds must be marked immediately in accordance with point 4, either directly on the product by hot-branding or on the wrapping or packaging.

6. Les foies des bovins, des porcins et des solipèdes doivent être marqués immédiatement conformément au point 4, soit directement sur le produit par le feu, soit sur son conditionnement ou emballage.


After completion of the post-mortem inspection, carcases, half carcases, quarters and carcases cut into three pieces must be health-marked by stamping the mark in ink or hot-branding the mark on the external surface so as to ensure that the number of the establishment is easily identifiable.

Après l'inspection post mortem, les carcasses, demi-carcasses, quartiers et carcasses découpées en trois morceaux doivent recevoir une marque de salubrité à l'encre ou par le feu sur leur face externe de sorte que le numéro de l'établissement puisse être facilement identifié.


The livers of bovine animals, swine and solipeds must be marked immediately in accordance with point 4, either directly on the product, being hot-branded, or on the wrapping or packaging.

6. Les foies des bovins, des porcins et des solipèdes doivent être marqués immédiatement conformément au point 4, soit directement sur le produit par le feu, soit sur son conditionnement ou emballage.


Without prejudice to Decision 92/160/EEC, Member States shall authorize imports of equidae for slaughter from a third country appearing in Part I of the Annex to Decision 79/542/EEC and which are clearly and indelibly marked by a hot-branded 'S' of not less than 3 cm size on the hoof of the left front leg and

Sans préjudice des dispositions de la décision 92/160/CEE, les États membres autorisent les importations d'équidés de boucherie en provenance d'un pays tiers figurant à la partie I de l'annexe de la décision 79/542/CEE, qui portent une marque claire et permanente, constituée d'un «S» de 3 cm de haut au moins, marqué au fer rouge sur le sabot de la jambe antérieure gauche, et qui remplissent les conditions suivantes:


Heads, tongues, hearts and lungs shall be marked with ink or hot-branded with a stamp in accordance with 28.

Les têtes, les langues, les coeurs et les poumons sont marqués soit à l'encre soit au feu à l'aide d'une estampille conformément au no 28.




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'hot branding mark' ->

Date index: 2023-02-22
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