Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bacillus cereus food-borne infection
Bacillus thuringiensis food-borne infection
Campylobacteriosis
E.coli infection
Escherichia coli infection
Food
Food hygiene
Food poisoning
Food product safety
Food quality safety
Food risks
Food safety
Food-borne disease
Food-borne infection
Food-borne infections and intoxications
Food-borne zoonose
Food-borne zoonotic disease
Infection containment
Infection control
Infection in food
Infections control
Infections in food
Infectious agents in food products
Listeriosis
Manage hospital-acquired infections
Manager nosocomial infections
Nutrition
Prevention of infection
Safety of food
Salmonellosis
Take care of hospital-aquired infections
Treat hospital-aquired infections

Translation of "infections in food " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
food risks | infection in food | infections in food | infectious agents in food products

infections alimentaires | intoxications alimentaires


food-borne disease [ campylobacteriosis | E.coli infection | Escherichia coli infection | food-borne zoonose | food-borne zoonotic disease | listeriosis | salmonellosis ]

maladie d'origine alimentaire [ campylobactériose | infection à E. coli | infection à Escherichia coli | listériose | salmonellose | zoonose d'origine alimentaire ]


bacillus cereus food-borne infection | Bacillus thuringiensis food-borne infection

toxi-infection due à Bacillus cereus | toxi-infection due à Bacillus thuringiensis


food-borne disease | food poisoning | food-borne infection

maladie d'origine alimentaire


food-borne infections and intoxications

foyers d'infection et d'intoxication dus à des denrées alimentaires


food-borne infection

infection due à des denrées alimentaires


infection containment | infections control | infection control | prevention of infection

contrôle des infections | lutte contre les infections


manager nosocomial infections | take care of hospital-aquired infections | manage hospital-acquired infections | treat hospital-aquired infections

gérer les infections nosocomiales


food safety [ food product safety | food quality safety | safety of food | food hygiene(UNBIS) ]

sécurité des aliments [ innocuité des aliments | innocuité des produits alimentaires | salubrité des aliments | salubrité des produits alimentaires | sécurité qualitative de l'alimentation | sécurité sanitaire des aliments ]


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Some of these have the capacity to infect thousands of people, contaminate soil, buildings and transport assets, destroy agriculture and infect animal populations and affect the food supply chain.

Certaines de ces armes sont en effet capables de contaminer des milliers d’individus, les sols, les bâtiments et les transports, de détruire l'agriculture, d'infecter les populations animales et d'interrompre la chaîne d'approvisionnement alimentaire.


43 events were related to influenza; 18 to acute diarrhoea; eight to diarrhoea and salmonellosis; seven to measles; six to legionellosis; five to tuberculosis; two to cholera, death of unexplained origin, fever, food poisoning, haemorrhagic fever, hepatitis, haemolytic uremic syndrome, mumps or vCJD; and one each to campylobacteriosis, leptospirosis, listeriosis, septicaemia, shigellosis, soft tissue infection, sexually transmitted infection, and typhoid fever.

43 événements concernaient la grippe et 18 la diarrhée aiguë; la diarrhée et la salmonellose ont chacune été à l’origine de 8 événements; 7 événements étaient liés à la rougeole, 6 à la légionellose et 5 à la tuberculose; 2 événements concernaient respectivement le choléra, des décès pour cause inconnue, la fièvre, des intoxications alimentaires, la fièvre hémorragique, l’hépatite, le syndrome hémolytique et urémique, les oreillons et la variante de la maladie de Creutzfeldt-Jacob, et un événement la campylobactériose, la leptospirose, la listériose, une septicémie, la shigellose, une infection des tissus mous, une infection sexuellem ...[+++]


Strep A, staph infections that cause boils and soft tissue infections, bladder infections, kidney infections, pneumonia — none of those are food production sources of microbes.

Le streptocoque A, les infections staphylococciques causant des furoncles et des infections des tissus mous, les infections de la vessie ou des reins, la pneumonie — aucun des microbes associés à ces maladies ne provient de la production alimentaire.


As a general rule the movement of live pigs, their semen, ova and embryos and animal by-products of porcine origin from infected areas pose higher risks in terms of exposure and consequences than the movement of meat, meat preparations and meat products as indicated in the Scientific Opinion of the European Food Safety Authority of 2010 .

En règle générale, les mouvements de porcs vivants, de leur sperme et de leurs ovules et embryons, ainsi que de sous-produits d'origine porcine provenant de zones contaminées, créent davantage de risques du point de vue de l'exposition et de ses conséquences que les mouvements de la viande, des préparations et des produits carnés, comme cela est indiqué dans l'avis scientifique de l'Autorité européenne de sécurité des aliments de 2010 .


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Fifteen cases of people infected with E. coli were linked to the XL Foods plant in Brooks, Alberta, and more than 1,800 products were recalled by the Canadian Food Inspection Agency because they were contaminated with the bacteria.

Quinze cas de personnes atteintes par la bactérie E. coli ont été reliés à l'usine XL Foods de Brooks, en Alberta, et plus de 1 800 produits ont été rappelés par l'Agence canadienne d'inspection des aliments en raison de la contamination par la bactérie.


Pathogen reduction in animals is the most effective way to prevent the spread of infection via food, which is why the proposed Regulation sets up a framework for a pathogen reduction policy.

La réduction des agents pathogènes chez les animaux est la façon la plus efficace de prévenir la propagation de l'infection par les aliments et c'est pourquoi le règlement proposé fixe un cadre pour une politique de réduction des agents pathogènes.


No person suffering from, or being a carrier of a disease likely to be transmitted through food or afflicted, for example, with infected wounds, skin infections, sores or diarrhoea is to be permitted to handle food or enter any food-handling area in any capacity if there is any likelihood of direct or indirect contamination.

Aucune personne atteinte d'une maladie susceptible d'être transmise par les aliments ou porteuse d'une telle maladie, ou souffrant, par exemple, de plaies infectées, d'infections ou lésions cutanées ou de diarrhée ne doit être autorisée à manipuler les denrées alimentaires et à pénétrer dans une zone de manutention de denrées alimentaires, à quelque titre que ce soit, lorsqu'il existe un risque de contamination directe ou indirecte des aliments.


No person suffering from, or being a carrier of a disease likely to be transmitted through food or afflicted, for example, with infected wounds, skin infections, sores or diarrhoea is to be permitted to handle food or enter any food-handling area in any capacity if there is any likelihood of direct or indirect contamination.

Aucune personne atteinte d'une maladie susceptible d'être transmise par les aliments ou porteuse d'une telle maladie, ou souffrant, par exemple, de plaies infectées, d'infections ou lésions cutanées ou de diarrhée ne doit être autorisée à manipuler les denrées alimentaires et à pénétrer dans une zone de manutention de denrées alimentaires, à quelque titre que ce soit, lorsqu'il existe un risque de contamination directe ou indirecte des aliments.


Senator Spivak: Mr. Friesen, do you happen to know the numbers of people in the United States who are affected by infections from food and how that number compares to Canada?

Le sénateur Spivak : Monsieur Friesen, savez-vous, comparé au Canada, quel est le nombre de personnes qui, aux États-Unis, ont souffert d'un empoisonnement alimentaire?


The paper also makes a useful summary of the state of knowledge in the key areas. The following is a list of areas considered by the group as worthy of research : - research aimed at establishing whether or not BSE has been transmitted to man; - working on the hypothesis that BSE may be transmissible to man, a number of suggestions are put forward aimed at establishing a risk assessment such as work on determining whether multiple dosing is cumulative and an estimation of the utilisation of offal in different human food products prior to the ban and the consumption of those products by individual age groups and socio-economic criteria; - ...[+++]

Voici une liste des domaines pour lesquels, de l'avis du groupe, des recherches seraient utiles : - recherche visant à déterminer s'il y a eu transmission de l'ESB à l'homme; - dans le cadre des travaux sur l'hypothèse selon laquelle l'ESB est transmissible à l'homme, diverses suggestions quant à l'évaluation du risque sont avancées, et notamment les suivantes : travaux relatifs à la détermination d'un éventuel effet cumulatif de doses multiples, estimation de l'utilisation d'abats pour la fabrication de divers produits alimentaires avant l'interdiction et consommation de ces produits par les divers groupes d'âge, critères socio-économiques; - les produits obtenus à partir de bovins infectés ...[+++]


w