Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Ability to put on meat
Earning power
Fleshing ability
Meat chicken
Meat poultry
Meat producing capacity
Meat-producing
Meat-producing chicken
Meat-producing poultry
Meat-type
Meat-type poultry
Muscle growth capacity
Operating capacity
Power produced
Produce a meat-based jelly preparation
Produce meat-based jelly preparations
Produce of meat-based jelly preparations
Profit-earning capacity
Rental value
Revenue producing quality
Utilised capacity

Traduction de «meat producing capacity » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
ability to put on meat | fleshing ability | meat producing capacity | muscle growth capacity

aptitude à la production de viande | potentiel de croissance musculaire


ability to put on meat | fleshing ability | meat producing capacity | muscle growth capacity

aptitude à la production de viande


meat poultry [ meat-producing poultry | meat-type poultry ]

volaille d'abattage [ volaille de chair ]


meat chicken [ meat-producing chicken ]

poulet de chair


meat-type [ meat-producing ]

à viande [ de boucherie ]


produce a meat-based jelly preparation | produce of meat-based jelly preparations | produce meat-based jelly preparations | produce meat-based jelly preparations

réaliser des préparations de viande en gelée


operating capacity | power produced | utilised capacity

puissance électrique produite


available electric capacity of the section producing heat from the intermediate fluid

puissance électrique disponible de la partie productrice de chaleur du fluide intermédiaire


profit-earning capacity | revenue producing quality | rental value | earning power

rentabilité
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
I do not mean to pry into Tyson's affairs, but, generally speaking, do the multinationals that operate here bid into a kind of global mandate grid as to who can produce a certain meat product at a better price for the purpose of the North American market, or are your markets primarily domestic and some export add-on because our market is too small to sustain all our productive capacity?

Je ne veux pas mettre mon nez dans les affaires de la société Tyson's mais, en général, les multinationales en exploitation chez nous soumissionnent-elles, en quelque sorte, à l'intérieur d'un mandat général, quant à savoir qui peut transformer un produit à base de viande à meilleur prix pour les besoins du marché nord-américain ou vos marchés se situent-ils plutôt à l'échelle nationale et s'étendent-ils un peu à l'exportation parce que notre marché est trop petit pour absorber toute notre capacité de production?


In essence, the more capacity that you have for processing animals here and the more market flexibility that you have for the meat product not simply sending it to the United States, but also to other markets as we work to have success in that — gives producers some flexibility that they may not want to abandon once there is some regularization of trade.

Essentiellement, plus on a une capacité de transformer les animaux ici, plus on jouit d'une souplesse pour les produits de la viande — pas simplement pour les expédier aux États-Unis, mais aussi vers d'autres marchés sur lesquels nous avons un certain succès — cela donne aux producteurs une certaine marge de manœuvre qu'ils ne voudront peut- être pas abandonner une fois qu'il y aura eu régularisation du commerce.


− (PT) There are several significant aspects of the adopted report that are positive: first, the need to regulate imports and ensure that all animals and meat imported from third countries meet the same welfare requirements as are applied in the EU; second, the need to adequately cover the additional costs resulting from animal welfare promotion; third, recognition of the limited investment capacity of many small and medium-sized producers, damaged by the unf ...[+++]

− (PT) Plusieurs aspects importants du rapport adopté sont positifs: premièrement, la nécessité de réglementer les importations et de s’assurer que tout les animaux et la viande importés des pays tiers respectent les mêmes exigences de bien-être que celles appliquées au sein de l’UE; deuxièmement, la nécessité de couvrir de manière appropriée les coûts supérieurs dus à la promotion du bien-être des animaux; troisièmement, la reconnaissance de la capacité d’investissement limitée de bon nombre de producteurs de petite et moyenne tail ...[+++]


OBJECTIVES: - continued reduction in slaughter capacity; upgrading of facilities to meet hygiene standards and rationalization and modernization of meat processing facilities; - to improve quality and create added value by introducing new milk products; - to stabilize existing producers' organizations by laying emphasis on improving wine quality and improving the environmental aspects of wine-growing; - to concentrate markets c ...[+++]

OBJECTIFS - continuité de réduction des capacités d'abattage, mise aux normes sanitaires des installations existantes et rationalisation et modernisation des installations de transformation de viandes; - amélioration de la qualité et création de valeur ajoutée par l'introduction de nouveaux produits laitiers; - stabilisation des organisations de producteurs existantes en mettant l'accent sur l'amélioration de la qualité du vin, ainsi que l'amélioration de la situation environnementale de la production ...[+++]




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'meat producing capacity' ->

Date index: 2022-11-01
w