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Inspection post for fresh meat
Microbiological control of fresh meats
Microbiological inspection of fresh meats

Translation of "microbiological inspection fresh meats " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
microbiological control of fresh meats | microbiological inspection of fresh meats

contrôle microbiologique des viandes fraîches


inspection post for fresh meat

poste d'inspection de viandes fraîches
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
For fresh meat covered by Regulation (EC) No 1688/2005, the following attestation is to be added “The fresh meat has been subject to microbiological testing for salmonella as provided for in Regulation (EC) No 1688/2005 by sampling in the establishment of origin of this meat”.

Pour les viandes fraîches couvertes par le règlement (CE) no 1688/2005, l'attestation suivante est à ajouter: “Les viandes fraîches ont été soumises à un test microbiologique de détection des salmonelles comme prévu par le règlement (CE) no 1688/2005 par un échantillonnage dans l'établissement d'origine de ces viandes”.


(ii) the Certificate of Inspection Covering Meat Products or the Official Meat Inspection Certificate for fresh meat, meat by-products, meat food products and poultry products issued by the Canadian Food Inspection Agency in respect of the chicken,

(ii) le Certificat d’inspection pour les produits carnés ou le Certificat officiel d’inspection des viandes fraîches, sous-produits de viande, produits alimentaires à base de viande et produits avicoles délivré par l’Agence canadienne d’inspection des aliments relativement au poulet,


(d) during the market development commitment period, the licensee must market the total live weight equivalent of the number of kilograms of chicken indicated in section 1 of the market development commitment form — calculated by using the coefficients set out in column 2 of the table to section 1 of Schedule 2 — to the buyers, and for the end-uses, referred to in section 3 of that Schedule and, during that period, the licensee must receive, in respect of the chicken, a copy of the Market Development Policy Volume Confirmation letter issued to buyers by the Department of Foreign Affairs and International Trade, the Certificate of Inspection Covering Meat ...[+++]cts or the Official Meat Inspection Certificate for fresh meat, meat by-products, meat food products and poultry products, both of which certificates are issued by the Canadian Food Inspection Agency;

d) pendant la période d’engagement à l’expansion du marché, il doit commercialiser l’équivalence totale en poids vif du nombre de kilogrammes de poulet indiqué à l’article 1 du formulaire d’engagement pour l’expansion du marché — laquelle équivalence est calculée selon les coefficients figurant à la colonne 2 du tableau de l’article 1 de l’annexe 2 — auprès des acheteurs et pour les utilisations finales visés à l’article 3 de cette annexe et il doit avoir reçu, pendant cette période, une copie de la lettre de confirmation quant au volume visé par la politique d’expansion du marché délivrée aux acheteurs par le ministère des Affaires étrangères et du Commerce international, le Certificat d’inspection ...[+++]


Council Directive 72/462/EEC of 12 December 1972 on health and veterinary inspection problems upon importation of bovine, ovine and caprine animals and swine, fresh meat or meat products from third countries (8) provided for a list to be drawn up of the countries or parts thereof from which Member States are to authorise the importation of certain live animals and fresh meat of certain animals.

La directive 72/462/CEE du Conseil du 12 décembre 1972 concernant des problèmes sanitaires et de police sanitaire lors de l’importation d’animaux des espèces bovine, porcine, ovine et caprine, de viandes fraîches ou de produits à base de viande en provenance des pays tiers (8) a prévu l’établissement d’une liste des pays ou des parties de pays en provenance desquels les États membres autorisent l’importation de certains animaux vivants et de viandes fraîches de certains animaux.


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The measures necessary for the implementation of this Agreement, including guarantees with regard to fresh meat and meat-based products equivalent to those laid down by Council Directive 72/462/EEC of 12 December 1972 on health and veterinary inspection problems upon importation of bovine, ovine and caprine animals and swine, fresh meat or meat products from third countries (1), shall be established pursuant to the procedure laid down in Article 30 of ...[+++]

Les mesures nécessaires à l'application du présent accord, y compris celles concernant les garanties relatives aux viandes fraîches et aux produits à base de viande équivalant à celles arrêtées par la directive 72/462/CEE du Conseil du 12 décembre 1972 concernant les problèmes sanitaires et de police sanitaire lors de l'importation d'animaux des espèces bovine, porcine, ovine et caprine, de viandes fraîches ou de produits à base de viande en provenance des pays tiers (1), sont arrêtées conformément à la procédure prévue à l'article 30 de ladite directive.


He proposed that the Court should: (1) declare that, by not adopting and not communicating to the Commission within the prescribed time-limit the laws, regulations and administrative provisions necessary to comply with Council Directive 93/118 of 22 December 1993 amending Directive 85/73/EEC on the financing of health inspections and controls of fresh meat and poultrymeat, the Hellenic Republic has failed to fulfil its obligations under Article 3(1) of the said directive;

«1) En n'adoptant pas et en ne communiquant pas à la Commission, dans le délai imparti, les dispositions législatives, réglementaires et administratives nécessaires pour se conformer à la directive 93/118/CE du Conseil, du 22 décembre 1993, modifiant la directive 85/73/CEE relative au financement des inspections et contrôles sanitaires des viandes fraîches et des viandes de volaille, la République hellénique a manqué aux obligations qui lui incombent en vertu de l'article 3, paragraphe 1, de ladite directive.


2. Paragraph 1 shall not affect the rules applicable to fresh meat and meat products in accordance with Article 1(2) of Council Directive 72/462/EEC of 12 December 1972 on health and veterinary inspection problems on importation of animals of the bovine, ovine, caprine and porcine species, fresh meat and meat-based products from third countries (18).

2. Le paragraphe 1 du présent article n'affecte pas les règles applicables aux viandes fraîches et aux produits à base de viande conformément à l'article 1er, paragraphe 2, de la directive 72/462/CEE du Conseil du 12 décembre 1972 concernant des problèmes sanitaires et de police sanitaire lors de l'importation d'animaux des espèces bovine, ovine, caprine et porcine, des viandes fraîches et des produits à base de viande en provenance des pays tiers (18).


FEES FOR HEALTH INSPECTIONS AND CONTROLS OF FRESH MEAT The Council adopted by a qualified majority (the French delegation voted against) the Decision extending until 30 September 1993 the deadline laid down in Decision 88/408/EEC for applying flat-rate fees for poultry in connection with health inspections and controls of fresh meat.

REDEVANCE AU TITRE DES INSPECTIONS ET CONTRÔLES SANITAIRES DES VIANDES FRAICHES Le Conseil a arrêté, à la majorité qualifiée (la délégation française ayant voté contre), la décision visant à reporter jusqu'au 30.9.1993 la date butoir prévue par la décision 88/408/CEE pour l'application du montant forfaitaire de redevances pour les volailles à percevoir au titre des inspections et contrôles sanitaires des viandes fraîches.


Whereas each consignment of fresh meat admitted to a Member State following the import inspection must; in the case of fresh meat re-routed to another Member State, with the exception of meat cut up after importation in an approved cutting plant, be accompanied by a certificate officially stating that the prescribed import requirements have been fulfilled;

considérant que les viandes fraîches de chaque lot admises dans un État membre de la Communauté à la suite des contrôles effectués à l'importation doivent, dans le cas de viandes acheminées vers un autre État membre, à l'exception des viandes découpées après l'importation dans un atelier de découpe agréé, être accompagnées d'un certificat afin de donner l'assurance officielle que les conditions d'importation prescrites ont été remplies;


Fees for health inspections and controls of fresh meat The Council adopted by a qualified majority (the French delegation having voted against) the Decision deferring until 31 December 1993 the deadline laid down in Decision 88/408/EEC, inter alia for applying the standard fee for poultrymeat to be charged when carrying out health inspections and controls of fresh meat.

Redevance au titre des inspections et contrôles sanitaires des viandes fraîches Le Conseil a arrêté, a la majorité qualifiée (la délégation française ayant voté contre), la décision visant à reporter jusqu'au 31.12.1993 la date butoir prévue par la décision 88/408/CEE notamment pour l'application du montant forfaitaire de redevances pour les volailles à percevoir au titre des inspections et contrôles sanitaires des viandes fraîches .




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Date index: 2022-03-16
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