Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Dried high-fat milk
Dried high-fat milk or high-fat milk powder
Dried skim milk
Fat free yogurt
Fat-free yoghurt
High-fat milk powder
Low-fat yogurt
Non-fat dried milk
Non-fat dry milk
Non-fat yoghurt
Non-fat yoghurt powder
Non-fat yogurt
Nonfat dry milk
Partly skimmed-milk powder
Partly-skimmed milk powder
Powdered skim milk
S.M.P.
SFMP
Semi-fat milk powder
Skim milk powder
Skimmed milk powder
Skimmed yoghurt
Skimmed yoghurt
Skimmed yogurt

Traduction de «non-fat yoghurt powder » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


fat-free yoghurt (1) | skimmed yoghurt (2) | non-fat yoghurt (3)

yogourt maigre | yogourt écrémé


partly skimmed-milk powder | partly-skimmed milk powder | semi-fat milk powder | SFMP [Abbr.]

lait demi-écrémé en poudre | lait en poudre partiellement écrémé | lait partiellement écrémé en poudre


dried high-fat milk | high-fat milk powder

lait en poudre riche en matière grasse | poudre de lait riche en matière grasse


dried high-fat milk or high-fat milk powder

lait en poudre riche en matière grasse


skim milk powder [ S.M.P. | skimmed milk powder | dried skim milk | powdered skim milk | non-fat dry milk | non-fat dried milk | nonfat dry milk ]

poudre de lait écrémé [ P.L.E. | lait écrémé en poudre ]


skimmed yogurt | skimmed yoghurt | low-fat yogurt | fat free yogurt | non-fat yogurt

yogourt écrémé | yaourt écrémé | yogourt maigre | yogourt sans gras | yogourt faible en gras | yaourt maigre | yaourt faible en gras
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
To date, the Canary Islands have been supplied under specific supply arrangements with skimmed milk powder falling within CN code 1901 90 99 (skimmed milk powder containing vegetable fat) for industrial processing.

Les îles Canaries ont été approvisionnées jusqu'ici au titre du régime spécifique d'approvisionnement en lait écrémé en poudre relevant du code NC 1901 90 99 (lait écrémé en poudre contenant de la matière grasse végétale) destiné à la transformation industrielle.


By way of derogation from Article 9 above, the Canary Islands may continue to receive supplies of skimmed milk powder falling within CN code 1901 90 99 (skimmed milk powder containing vegetable fat) meant for industrial processing, subject to a limit of 800 tonnes per year.

Par dérogation à l'article 9, les îles Canaries peuvent continuer à s'approvisionner en lait écrémé en poudre relevant du code NC 1901 90 99 (lait écrémé en poudre contenant de la matière grasse végétale) destiné à la transformation industrielle dans la limite de 800 tonnes par an.


Moreover, the Authority concluded that while plant stanol esters added to foods such as margarine-type spreads, mayonnaise, salad dressings and to dairy products such as milk, yoghurts including low-fat yoghurts, and cheese have been shown consistently to lower blood LDL-cholesterol levels, the extent of the cholesterol-lowering effect of plant stanols added to other food formats is less well established.

De plus, selon les conclusions de l'Autorité, alors qu'il a été régulièrement démontré que les esters de stanols végétaux ajoutés à des denrées alimentaires telles que les matières à tartiner de type margarine, la mayonnaise, les sauces pour salades ou des produits laitiers comme le lait, les yaourts, dont les yaourts maigres, et le fromage abaissaient le taux de cholestérol LDL sanguin, l'ampleur de l'effet réducteur des stanols végétaux sur le cholestérol est moins bien établi quand ces derniers sont ajoutés à d'autres types de denrées.


– Class 29: ‘Peppers, tomato concentrate, milk and milk products, yoghurt, crème fraîche, edible oils and fats’.

– classe 29: «Poivrons, concentré de tomates, lait et produits laitiers, yaourt, crème fraîche, huiles et graisses comestibles».


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Preparations, excluding yoghurt and yoghurt powder, for the manufacture of ice-cream falling within CN codes 1806 20 80, 1806 20 95, 1806 90 90, 1901 90 99 and 2106 90 98, which contain 10 % or more by weight of milkfat but not more than 33 %, together with one or more flavourings and emulsifiers or stabilisers, and suitable for consumption without further treatment other than the addition of water if required, any mechanical treatment necessary, and freezing.

les préparations, à l'exclusion du yoghourt et du yoghourt en poudre, pour la confection de glaces alimentaires relevant des codes NC 1806 20 80, 1806 20 95, 1806 90 90, 1901 90 99 et 2106 90 98 de la nomenclature combinée, dont la teneur en poids de matières grasses provenant du lait est supérieure ou égale à 10 % et inférieure ou égale à 33 %, qui contiennent un ou plusieurs parfums ainsi que des agents émulsifiants ou stabilisateurs et qui sont aptes à la consommation sans aucune autre opération que l'addition éventuelle d'eau, les traitements mécaniques éventuellement nécessaires et la congélation.


Other, containing no milk fats, sucrose, isoglucose, glucose or starch or containing less than 1,5 % milk fat, 5 % sucrose (including invert sugar) or isoglucose, 5 % glucose or starch, excluding food preparations in powder form of goods of headings 0401 to 0404

Autres, ne contenant pas de matières grasses provenant du lait, de saccharose, d'isoglucose, de glucose, d'amidon ou de fécule ou contenant en poids moins de 1,5 % de matières grasses provenant du lait, moins de 5 % de saccharose (y compris le sucre interverti) ou d'isoglucose, moins de 5 % de glucose ou d'amidon ou de fécule, à l'exclusion des préparations alimentaires en poudre de produits des nos0401 à 0404


with a flour and/or starch base, representing not less than 40 % of the weight of the constituents calculated in terms of dry matter, mixed with milkfat and other ingredients such as sugar (sucrose), eggs or egg yolk powder, milk powder, salt, etc., with a milkfat content by weight exceeding 90 % of the total fat content, not including the fat forming part of the normal composition of the ingredients;

à base de farine et/ou de fécule, dans une proportion égale ou supérieure à 40 % du poids des constituants calculé sur la matière sèche additionnée de matières grasses provenant du lait et d'autres ingrédients tels que le sucre (saccharose), les œufs ou jaunes d'œuf en poudre, le lait en poudre, le sel, etc., dont la teneur en poids de matières grasses provenant du lait est supérieure à 90 % de la matière grasse totale, à l'exclusion de la matière grasse faisant partie de la composition normale des ingrédients;


Milk based fruit drinks, yoghurt type products and cheese type products (fat content <= 12 g per 100 g) where milk fat and or protein has been partly or fully replaced by vegetable fat and/or protein.

Boissons lactées aux fruits, produits de type yaourt et produits de type fromage (teneur en matières grasses <= 12 g par 100 g), dont la graisse du lait et/ou la matière protéique du lait a été partiellement ou entièrement remplacée par une graisse et/ou une protéine végétale.


powdered drinking chocolate, sweetened cocoa, sweetened cocoa powder (possibly supplemented by the term fat-reduced).

chocolat de ménage en poudre, cacao sucré, cacao en poudre sucré (complétée éventuellement par les mentions maigre ou fortement dégraissé).


The following products may be used under the same conditions as products listed in Section C of Annex VI to Regulation (EEC) No 2092/91 until 31 January 2000 apricot concentrate (Prunus armeniaca), elderberry concentrate (Sambucus nigra), mangoes (Mangifera indica), strawberry (Fragaria vesca) as dried powder or concentrate, five-spice powder composed of: fennel (Foeniculum vulgare), clove (Syzygium aromaticum), ginger (Zingiber officinale), aniseed (Pimpinella anisum) and cinnamon (Cinnamonum zeylanicum), coco fat, cocoa fat and starches produced from cereals and tubers, not chemically modified.

Les produits suivants peuvent être utilisés dans les mêmes conditions que les produits énumérés dans la partie C de l'annexe VI du règlement (CEE) n° 2092/91 jusqu'au 31 janvier 2000: concentré d'abricot (Prunus armeniaca), concentré de sureau (Sambucus nigra), mangues (Mangifera indica), fraises (Fragaria vesca) sous forme de poudre ou de concentré, poudre de cinq épices composée de fenouil (Foeniculum vulgare), de clou de girofle (Syzygium aromaticum), de gingembre (Zingiber officinale), d'anis vert (Pimpinella anisum) et de cannelle (Cinnamomum zeylanicum), graisse de coco, graisse de cacao et amidons et fécules provenant de céréales ...[+++]




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'non-fat yoghurt powder' ->

Date index: 2021-05-13
w