Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Family milk chocolate
Family milk chocolate
Gianduja hazelnut milk chocolate
Gianduja nut milk chocolate
Milk chocolate
Milk chocolate
Milk chocolate covered corn ball
Milk chocolate for cooking purposes
Milk chocolate with a high milk content
Nut milk chocolate

Traduction de «nut milk chocolate » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


gianduja nut milk chocolate

chocolat au lait et aux noisettes gianduja


gianduja nut milk chocolate

chocolat au lait et aux noisettes gianduja


gianduja hazelnut milk chocolate | gianduja nut milk chocolate

chocolat au lait et aux noisettes gianduja


family milk chocolate | milk chocolate with a high milk content

chocolat de ménage au lait


family milk chocolate (1) | milk chocolate (2)

chocolat au lait




milk chocolate covered corn ball

boule de maïs enrobée de chocolat au lait




milk chocolate for cooking purposes

chocolat de ménage au lait
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(ii) 10 per cent milk fat, or, where cocoa or chocolate syrup, fruit, nuts, or confections have been added, eight per cent milk fat, and

(ii) 10 pour cent de gras de lait ou, si du cacao ou du sirop de chocolat, des fruits, des noix ou des confiseries ont été ajoutés, huit pour cent de gras de lait, et


(iii) 180 grams of solids per litre of which amount not less than 50 grams shall be milk fat, or, where cocoa or chocolate syrup, fruit, nuts or confections have been added, 180 grams of solids per litre of which amount not less than 40 grams shall be milk fat; and

(iii) 180 grammes de solides au litre dont au moins 50 grammes doivent être de la matière grasse du lait, ou, si du cacao ou du sirop de chocolat, des fruits, des noix ou des confiseries ont été ajoutés, 180 grammes de solides au litre, dont au moins 40 grammes doivent être de la matière grasse du lait;


(3) A frozen dairy product the common name of which is set out in Column I of an item of the table to this section shall contain percentages and quantities of solids and percentages of milk fat that fall within the minimum and maximum percentages and quantities set out in Column II or III of that item, depending on whether the frozen dairy product contains cocoa, chocolate syrup, fruit, nuts or confections.

(3) Les produits laitiers glacés dont le nom usuel figure à la colonne I du tableau du présent article doivent contenir un pourcentage et une quantité d’extrait sec et un pourcentage de matière grasse du lait qui respectent les valeurs limites prévues aux colonnes II ou III, selon qu’il s’agit d’un mélange avec ou sans cacao, sirop de chocolat, fruits, noix ou confiseries.


- "Gianduja" (or one of the derivatives of the word "gianduja") nut milk chocolate: the product must be obtained firstly from milk chocolate having a minimum content of 10 % of dry milk solids, obtained by partly or wholly dehydrating whole milk, semi- or full-skimmed milk, cream or from partly or wholly dehydrated cream, butter or milk fat and secondly from finely ground hazelnuts, in such quantities that 100 g of the product contain not less than 15 g and not more than 40 g of hazelnuts.

- "aux noisettes gianduja" (ou l'un des dérivés du mot "gianduja"): le produit doit être obtenu, en premier lieu, à partir de chocolat au lait dont la teneur minimale en matière sèche de lait est de 10 %, provenant de la déshydratation partielle ou totale de lait entier, de lait partiellement ou totalement écrémé, de crème, de crème partiellement ou totalement déshydratée, de beurre ou de matière grasse lactique, et, en second lieu, de noisettes finement broyées, en proportion telle que 100 grammes de produit contiennent au plus 40 grammes et pas moins de 15 grammes de noisettes.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'nut milk chocolate' ->

Date index: 2022-09-30
w