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Advise on plant mineral nutrition
Advising on plant mineral nutrition
CFNI
Caribbean Food and Nutrition Institute
Follow up nutrition care plan
Follow up patient nutrition care plan
Follow up patient nutrition plan
Infant Nutrition Institute
International Plant Nutrition Institute
Mineral nutrition of plants advising
NDA
Nutrition facts table
Nutrition institute
Nutritional value table
Nutritive value table
Plant mineral nutrition advising
Strive for nutritional improvement of food fabrication
Strive for nutritional improvement of food preparation
Strive for nutritional improvement of food production

Traduction de «nutrition institute » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


Infant Nutrition Institute

L'Institut de nutrition pour bébés


Caribbean Food and Nutrition Institute | CFNI [Abbr.]

Institut des Caraïbes pour l'alimentation et la nutrition | CFNI [Abbr.]


International Plant Nutrition Institute

International Plant Nutrition Institute


Caribbean Food and Nutrition Institute

Institut des Caraïbes pour l'alimentation et la nutrition


follow up patient nutrition care plan | follow up patient nutrition plan | follow up nutrition care plan | perform follow up activities in relation to nutrition care plan

assurer le suivi d’un programme nutritionnel


advising on plant mineral nutrition | mineral nutrition of plants advising | advise on plant mineral nutrition | plant mineral nutrition advising

donner des conseils sur les apports en minéraux de végétaux


strive for nutritional improvement of food fabrication | strive for nutritional improvement of food production | strive for nutritional improvement of food manufacturing | strive for nutritional improvement of food preparation

chercher l’amélioration nutritionnelle dans la production alimentaire


Panel on dietetic products, nutrition and allergies | Panel on nutrition, novel foods and food allergens | Scientific Panel on dietetic products, nutrition and allergies | NDA [Abbr.]

groupe scientifique sur les produits diététiques, la nutrition et les allergies | groupe sur la nutrition, les nouveaux aliments et les allergènes alimentaires | Groupe sur les produits diététiques, la nutrition et les allergies | NDA [Abbr.]


nutrition facts table | nutritional value table | nutritive value table

tableau de la valeur nutritive | TVN | tableau de la valeur nutritionnelle
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Alongside natural hazards, a comprehensive international framework should also address conflict and other forms of violence and state fragility (countries with weak state capacities and institutions), as well as technological risks (nuclear, for example), food and nutrition insecurity and epidemics.

À côté des dangers naturels, un cadre international complet doit également aborder les conflits et autres formes de violence et de fragilité des États (pays ayant de faibles capacités et institutions) ainsi que les risques technologiques (par exemple nucléaires), l’insécurité alimentaire et nutritionnelle et les épidémies.


Through this initiative, the EU will support the Colombian government institutions that are involved in food security, nutrition and sustainable agriculture by means of targeted policy assistance and capacity building.

Dans le cadre de cette initiative, l'UE soutiendra les institutions publiques colombiennes traitant des questions liées à la sécurité alimentaire, à la nutrition et à l'agriculture durable au moyen d'une assistance ciblée et d'un renforcement des capacités.


Put in place at the very beginning of this year, this project has brought together a number of important stakeholders, (like GRDR Migration, Pan African Institute for Citizenship, Consumers and Development CICODEV Africa and the County Council of Rufisque), who embarked on a joint initiative designed to strengthen the resilience of populations in situations of food insecurity in the suburban area of ​​Dakar and Tambacounda, by putting in place sustainable food systems and promoting local products with a high nutritional value.

Ce projet, qui a débuté en tout début d'année, réunit plusieurs acteurs importants (tels que le GRDR Migration, l'Institut panafricain pour la citoyenneté, la consommation et le développement - CICODEV Africa et le conseil départemental de Rufisque) qui se sont lancés dans une initiative conjointe visant à renforcer la résilience des populations en situation d'insécurité alimentaire de la banlieue de Dakar et de Tambacounda par la mise sur pied de systèmes alimentaires durables et la promotion de produits locaux à forte valeur nutritionnelle.


27. Calls on the Commission and the Member States to mobilise long-term financial investments and resources for nutrition in cooperation with actors including UN agencies, the G8/G20, emerging countries, international and non-governmental organisations, academic institutions, civil society organisations and the private sector, and to identify nutrition as a priority for innovative financing;

27. exhorte la Commission et les États membres à engager des ressources et des investissements financiers à long terme pour la nutrition en collaboration avec des acteurs tels que les agences des Nations unies, le G8 et le G20, les pays émergents, les organisations internationales et non gouvernementales, les établissements d'enseignement, les organisations de la société civile et le secteur privé, ainsi qu'à donner la priorité à la nutrition dans le cadre de moyens de financement innovants;


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26. Calls on the Commission and the Member States to mobilise long-term financial investments and resources for nutrition in cooperation with actors including UN agencies, the G8/G20, emerging countries, international and non-governmental organisations, academic institutions, civil society organisations and the private sector, and to identify nutrition as a priority for innovative financing;

26. exhorte la Commission et les États membres à engager des ressources et des investissements financiers à long terme pour la nutrition en collaboration avec des acteurs tels que les agences des Nations unies, le G8 et le G20, les pays émergents, les organisations internationales et non gouvernementales, les établissements d'enseignement, les organisations de la société civile et le secteur privé, ainsi qu'à donner la priorité à la nutrition dans le cadre de moyens de financement innovants;


24. Further, asks Member States, local entities and school authorities to monitor and to improve the quality and nutritional standards of school and kindergarten meals including by means of specific training and guidelines for catering staff, quality control of caterers and guidelines for healthy food in canteens; underlines the importance of adapting portion sizes to needs and including fruit and vegetables in these meals; asks for more nutrition education on a balanced diet and encourages a move away from the sale of foods and beverages high in fat, salt or sugar and of poor nutritional value in schools; advocates instead making fre ...[+++]

24. invite en outre les États membres, les autorités locales et les autorités scolaires à surveiller et à améliorer la qualité et les normes nutritionnelles des repas dans les écoles et dans les jardins d'enfants par le biais notamment de formations spécifiques et de consignes au personnel chargé de la restauration, en contrôlant la qualité des services de restauration et en établissant des orientations propres à assurer une alimentation saine dans les cantines; souligne à quel point il est important d'adapter le volume des portions offertes et de veiller à ce que les repas contiennent des fruits et des légumes; demande une intensifica ...[+++]


24. Further, asks Member States, local entities and school authorities to monitor and to improve the quality and nutritional standards of school and kindergarten meals including by means of specific training and guidelines for catering staff, quality control of caterers and guidelines for healthy food in canteens; underlines the importance of adapting portion sizes to needs and including fruit and vegetables in these meals; asks for more nutrition education on a balanced diet and encourages a move away from the sale of foods and beverages high in fat, salt or sugar and of poor nutritional value in schools; advocates instead making fre ...[+++]

24. invite en outre les États membres, les autorités locales et les autorités scolaires à surveiller et à améliorer la qualité et les normes nutritionnelles des repas dans les écoles et dans les jardins d'enfants par le biais notamment de formations spécifiques et de consignes au personnel chargé de la restauration, en contrôlant la qualité des services de restauration et en établissant des orientations propres à assurer une alimentation saine dans les cantines; souligne à quel point il est important d'adapter le volume des portions offertes et de veiller à ce que les repas contiennent des fruits et des légumes; demande une intensifica ...[+++]


The December 2006 AU Summit[10] called for some selectivity in pursuing the CAADP commitments, based on a recognition that limited resources and institutional capacities require priorities that will lead to quick but sustainable gains in terms of achieving food and nutrition security.

Le sommet de l’UA de décembre 2006[10] a appelé à une certaine sélectivité dans la mise en œuvre des engagements du PDDAA, reconnaissant que le caractère limité des ressources et des capacités institutionnelles rendait nécessaire la définition de priorités conduisant à des gains rapides mais durables en termes de sécurité alimentaire et nutritionnelle.


Mr President, I am very happy that the second reading has contributed to filling the gap between the positions of the institutions on the Commission’s proposal on additives for use in animal nutrition.

- (EN) Monsieur le Président, je me réjouis que la deuxième lecture ait contribué à combler le fossé entre les positions des institutions sur la proposition de la Commission relative aux additifs destinés à l’alimentation des animaux.


Governments and public institutions have the possibility to enhance demand for healthy meals and therefore improved diets through public procurement and have the potential to influence the market and promote innovation towards the provision of more nutritionally balanced foods in a fair and transparent way.

Les gouvernements et les institutions publiques ont, au moyen des marchés publics, la possibilité de stimuler la demande en repas sains et, partant, en régimes alimentaires améliorés et peuvent, de façon équitable et transparente, peser sur les marchés et encourager l’innovation en l’orientant vers l’offre d’aliments plus équilibrés d’un point de vue nutritionnel.


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