Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
4-
4-dimethylaminoazobenzene-4'-sulphoni
Artificial essence
Artificial flavour
Artificial flavouring
Azo}benzene-1- sulfonate
Bitter orange
Bitter orange tree
C.I. Acid Orange 52
C.I. Acid orange 52
Describe the flavour of different beers
Detail the flavour of different beers
Diazenyl}benzene-1- sulfonate
Eniamethyl orange
Express the flavour of different beers
Flavored yoghurt
Flavored yogourt
Flavored yogurt
Flavour
Flavour modifier
Flavoured yoghurt
Flavoured yogourt
Flavoured yogurt
Flavouring
Flavouring agent
Flavouring matter
Flavouring substance
Gold orange
Helianthin
Helianthine
Methyl orange
Methylorange
Orange Book
Orange Book specification
Orange Book standard
Orange flavoured
Orange liqueur
Orange-III
Orange-based liqueur
Orange-flavoured liqueur
Photo CD standards
Seville orange tree
Sodium 4-{
Sour orange tree
Specify the flavour of different beers
Tropaeolin
Tropeoline D

Translation of "orange flavoured " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below


orange-based liqueur | orange-flavoured liqueur | orange liqueur

liqueur d'orange | liqueur à l'orange


artificial essence | artificial flavour | artificial flavouring | flavouring | flavouring agent | flavouring matter | flavouring substance

agent d'aromatisation | aromatisant | arôme artificiel | substance aromatisante


flavour | flavour modifier | flavouring | flavouring agent | flavouring substance

agent d'aromatisation | agent de sapidité | aromatisant | matière aromatisante | substance aromatisante


detail the flavour of different beers | express the flavour of different beers | describe the flavour of different beers | specify the flavour of different beers

décrire le caractère olfactif et gustatif de différentes bières


methyl orange [ sodium 4-{[4-(dimethylamino)phenyl]diazenyl}benzene-1- sulfonate | sodium 4-{[4-(dimethylamino)phenyl]azo}benzene-1- sulfonate | C.I. Acid Orange 52 | C.I. Acid orange 52 | eniamethyl orange | gold orange | helianthine | tropaeolin | 4-dimethylaminoazobenzene-4'-sulphoni ]

4-{[4-(diméthylamino)phényl]diazényl}benzène-1-sulfonate de sodium [ 4-{[4-(diméthylamino)phényl]azo}benzène-1-sulfonate de sodium | méthylorange | hélianthine | orangé acide 52 (C.I.) | Orange acide, C.I. 52 | orange III Poirier | tropéoline D | diméthylamino-4 benzène azobenzènesulfonate-4' de sodium ]


bitter orange | bitter orange tree | Seville orange tree | sour orange tree

bigaradier | oranger amer


flavoured yogurt [ flavored yogurt | flavored yogourt | flavoured yogourt | flavored yoghurt | flavoured yoghurt ]

yogourt aromatisé [ yaourt aromatisé | yoghourt aromatisé ]


Orange Book standard | Orange Book specification | Orange Book | Photo CD standards

norme Livre Orange | livre orange


methylorange | methyl orange | orange-III | tropeoline D | helianthin | gold orange

méthylorange | méthyl-orange | hélianthine | orangé Poirrier n° 3 | orangé de méthyl | orangé III | tropéoline D
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Orange Essence, Orange Extract or Orange Flavour shall be the essence, extract or flavour prepared from sweet orange peel, oil of sweet orange or terpeneless oil of sweet orange, and shall correspond in flavouring strength to an alcoholic solution containing five per cent by volume of oil of sweet orange, the volatile oil obtained from the fresh peel of Citrus aurantium L., that shall have an optical rotation, at a temperature of 25°C, of not less than +95° using a tube 100 millimetres in length.

L’essence d’orange, l’extrait d’orange et la préparation aromatisante à l’orange, doivent être l’essence, l’extrait ou la préparation aromatisante préparés à partir de zeste d’oranges douces, d’huile d’oranges douces, ou d’huile d’oranges douces déterpénée, et leur pouvoir aromatisant doit correspondre à celui d’une solution alcoolique qui renferme cinq pour cent en volume d’huile d’oranges douces, c’est-à-dire l’huile volatile extraite du zeste frais de Citrus auranlium L. et ayant, dans un tube à essai de 100 millimètres de longueur, et à 25 °C, un pouvoir rotatoire de +95° au moins.


(ii) for cured pork bellies, artificial maple flavour and an orange flavour that meets the standard prescribed in section B.10.005.

(ii) de poitrines de porc : de l’arôme artificiel d’érable, et un arôme d’orange conforme à la norme prescrite à l’article B.10.005.


(gg) in the case of cured pork bellies, an added orange flavour that meets the standard prescribed in section B.10.005;

gg) dans le cas des poitrines de porc de salaison : un arôme d’orange conforme à la norme prescrite à l’article B.10.005;


This bill will apply to this new phenomenon among youth of hookah and shisha water-pipe smoking, with cherry, coconut, and orange flavours.

Le projet de loi s'appliquera au phénomène nouveau chez les jeunes de fumer du tabac à narguilé et à chicha à l'arôme de cerise, de noix de coco et d'orange.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(1) Apple (or rhubarb) and (naming the fruit) jam; Bread; Butter; Concentrated (naming the fruit) juice except frozen concentrated orange juice; Fig marmalade with pectin; Fish roe (caviar); Ice cream mix; Ice milk mix; Icing sugar; Liqueur; Lobster paste; (naming the flavour) Milk; (naming the flavour) Partly skimmed milk; (naming the flavour) Partly skimmed milk with added milk solids; (naming the flavour) Skim milk; (naming the flavour) Skim milk with added milk solids; (naming the fruit) Jam with pectin; (naming t ...[+++]

(1) Achards (relish); beurre; catsup de tomates; confiture de (nom du fruit) avec pectine; confiture de pommes (ou de rhubarbe) et de (nom du fruit); cornichons; gelée de (nom du fruit) avec pectine; jus de (nom du fruit) concentré sauf le jus d’orange concentré congelé; lait écrémé (indication de l’arôme); lait écrémé (indication de l’arôme) additionné de solides du lait; lait (indication de l’arôme); lait partiellement écrémé (indication de l’arôme); lait partiellement écrémé (indication de l’arôme) additionné de solides du lait; liqueur; marmelade d’ananas avec pectine; marmelade de figues avec pectine; mélange pour cr ...[+++]


The rapporteur favours the application of a single set of standards to all fruit juices and related products marketed in the EU, and draws particular attention to harmless practices such as the addition of mandarin juice to orange juice, which not only intensifies the colour and flavour but in some cases responds to demand from certain categories of consumer.

Le rapporteur plaide en faveur d'une commercialisation, au sein de l'Union européenne, de tous les jus de fruits et autres produits similaires, qui soit fondée sur une même réglementation; il fait référence de manière spécifique à des pratiques inoffensives telles que l'ajout de jus de mandarine au jus d'orange, ce qui peut améliorer le goût et la couleur, et qui dans certains cas finissent par devenir une exigence pour certains consommateurs.


The product is available in different flavours (for example, strawberry or orange).

Le produit existe dans plusieurs goûts (par exemple: fraise ou orange).




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'orange flavoured' ->

Date index: 2023-04-27
w