Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Appraise the strength of distillation
Assess the strength of distillation
Check strength of materials
Checks for strength of materials
Materials strength checks
Measure strengths of distillation
Measure the strength of distillation
Measurement of strength of materials
Oven peel
Peel
Peel and cut up fruit to be used in beverages
Peel bond strength test
Peel strength
Peel strength test
Peel strength testing
Prepare fruit ingredients for beverages
Prepare fruit ingredients for use in beverages
Prepare fruit ingredients to be used in beverages
Scoop
Testing of peel strength

Translation of "peel strength " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
peel strength testing [ testing of peel strength | peel bond strength test ]

essai de résistance au pelage


peel strength test

test de résistance à la séparation de la couche enduite et du tissu








peel strength

force de détachement [ résistance au pelage ]


appraise the strength of distillation | assess the strength of distillation | measure strengths of distillation | measure the strength of distillation

mesurer le degré de distillation


materials strength checks | measurement of strength of materials | check strength of materials | checks for strength of materials

rifier la solidité de matériaux


oven peel | peel | scoop

pelle à enfourner | pelle | pelle à four


peel and cut up fruit to be used in beverages | prepare fruit ingredients for beverages | prepare fruit ingredients for use in beverages | prepare fruit ingredients to be used in beverages

préparer les fruits accompagnant les boissons | accommoder les fruits faisant partie des ingrédients utilisés dans des boissons | préparer des fruits faisant partie des ingrédients utilisés dans des boissons
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Orange Essence, Orange Extract or Orange Flavour shall be the essence, extract or flavour prepared from sweet orange peel, oil of sweet orange or terpeneless oil of sweet orange, and shall correspond in flavouring strength to an alcoholic solution containing five per cent by volume of oil of sweet orange, the volatile oil obtained from the fresh peel of Citrus aurantium L., that shall have an optical rotation, at a temperature of 25°C, of not less than +95° using a tube 100 millimetres in length.

L’essence d’orange, l’extrait d’orange et la préparation aromatisante à l’orange, doivent être l’essence, l’extrait ou la préparation aromatisante préparés à partir de zeste d’oranges douces, d’huile d’oranges douces, ou d’huile d’oranges douces déterpénée, et leur pouvoir aromatisant doit correspondre à celui d’une solution alcoolique qui renferme cinq pour cent en volume d’huile d’oranges douces, c’est-à-dire l’huile volatile extraite du zeste frais de Citrus auranlium L. et ayant, dans un tube à essai de 100 millimètres de longueur, et à 25 °C, un pouvoir rotatoire de +95° au moins.


Under her expert guidance and leadership, I am sure that the Peel Regional Police service will continue to move from strength to strength.

Grâce à ses conseils d'expert et à son leadership, je suis convaincu que le service de police régional de Peel continuera à aller de succès en succès.


w