Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Green mould
Infection caused by Penicillium
Penicillium
Penicillium bacillosporum
Penicillium bertai
Penicillium culture
Penicillium fruit rot of peach
Penicillium infection

Translation of "penicillium " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below




penicillium infection

infection causée par le penicillium


penicillium fruit rot of peach

pourriture penicillienne de la pêche [ pourriture du fruit de la pêche | penicilliose de la pêche ]










green mould ( penicillium glaucum )

( penicilliumglaucum )


Infection caused by Penicillium

infection à Penicillium
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Penicillium fermentation solids with solubles liquid (IFN 5-06-172) is the stabilized product resulting from a fermentation conducted for the production of penicillin.

Solides de fermentation de Penicillium avec liquide de solubles (NIA 5-06-172) — produit stabilisé résultant de la fermentation effectuée pour la production de pénicilline.


Penicillium fermentation solubles extracted dehydrated (IFN 5-06-166) is the dried product resulting from drying the liquid after separation of suspended solids from a fermentation conducted for the production of penicillin.

Extraits solubles de fermentation de Penicillium déshydratés (NIA 5-06-166) — produit séché résultant de l’évaporation du liquide après séparation des solides en suspension, suivant un procédé de fermentation servant à la production de pénicilline.


Penicillium fermentation solubles meal extracted (IFN 5-06-169) is the dried product resulting from drying both solid and liquid materials from a fermentation conducted for the production of penicillin.

Farine d’extraits solubles de fermentation de Penicillium (NIA 5-06-169) — produit séché résultant de l’évaporation de matières solides et liquides suivant un procédé de fermentation servant à la production de pénicilline.


Penicillium fermentation solubles extracted dehydrated (IFN 5-06-166) is the dried product resulting from drying the liquid after separation of suspended solids from a fermentation conducted for the production of penicillin.

Extraits solubles de fermentation de Penicillium déshydratés (NIA 5-06-166) — produit séché résultant de l’évaporation du liquide après séparation des solides en suspension, suivant un procédé de fermentation servant à la production de pénicilline.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The impact of the local microscopic mould Penicillium pallidum Smith on the organoleptic characteristics of ‘Liliputas’ is not proven.

L'influence de la micromoisissure locale Penicillium pallidum Smith sur les propriétés organoleptiques du fromage «Liliputas» n'est pas démontrée.


They just had to scrape it off. Penicillium and aspergillus are two types of moulds that grow in our community, and they are associated with problems elsewhere.

Le penicillium et l'aspergillus sont des types de moisissure qui prospèrent dans notre communauté, et elles sont aussi associées à des problèmes dans d'autres régions.


Blue-veined cheese and other cheese containing veins produced by Penicillium roqueforti:

Fromages à pâte persillée et autres fromages présentant des marbrures obtenues en utilisant du Penicillium roqueforti:


Taste, aroma: Salty, pungent, aromatic, sharp finish, characteristic of cultured Penicillium roqueforti mould.

Goût, arôme: salé, âcre, aromatique, prononcé, caractéristique des moisissures cultivées de Penicillium roqueforti.


The characteristic taste of Jihočeská Zlatá Niva is imparted by cultured Penicillium roqueforti mould (see Section 4.2) which has been used for decades (the culture stock is generally available for use in the food industry).

Le goût caractéristique du «Jihočeská Zlatá Niva» lui est conféré par des moisissures cultivées de Penicillium roqueforti (voir le point 4.2), qui sont utilisées depuis des décennies (le stock de culture est généralement disponible auprès de l'industrie alimentaire).


Microbiological properties: The cheese contains cultured Penicillium roqueforti mould PY or PV, CB or PR1 (up to PR4).

Propriétés microbiologiques: le fromage contient des moisissures cultivées de Penicillium roqueforti des types PY ou PV, CB ou PR1 (jusqu'à PR4).




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'penicillium' ->

Date index: 2023-12-19
w