Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Acid dip
Ageing of meat
Brutt cure
Butt cure
Cure
Curing
NPS
Nitrite pickling salt
Pickle
Pickle cure
Pickle salt
Pickled pork
Pickling
Pickling acid
Pickling bath
Pickling dip
Pickling salt
Pickling solution
Salt pork
Salting
Tank salt
Wet cure

Traduction de «pickle salt » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
(to) pickle cure [ brutt cure | pickle salt | tank salt ]

saler en bac


pickle cure | butt cure | pickle salt | tank salt | wet cure

saler en saumure | traiter dans sa propre saumure | saler en cuve | saler en baril | saler dans sa propre saumure | saler en bac | traiter par salage humide


pickle cure [ brutt cure | pickle salt | tank salt ]

saler dans sa propre saumure [ saler en saumure ]






curing | cure | pickling | salting | ageing of meat

saumurage | salaison | salage | maturation | maturation de la viande




nitrite pickling salt

sel nitrité pour la rubéfaction


pickled pork | salt pork

salaisons | viande de porc salée


pickling bath | pickle | pickling solution | pickling dip | pickling acid | acid dip

déroché | décapant | bain de décapage | bain de dérochage | bain de mordançage | solution de décapage
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Salt, iodised salt, sea salt, rock salt, crystal salt, nitrate pickling salt (only for the ingredients which may be contained within the basic ingredients of the minced meat: belly, smoked, raw cured products, raw ham)

sel, sel iodé, sel marin, sel gemme, sel cristallisé, sel nitrité (uniquement pour les ingrédients de base facultatifs de la farce à base de viande: lard fumé, salaisons crues, jambon cru).


Raw hides and skins of bovine (including buffalo) or equine animals (fresh, or salted, dried, limed, pickled or otherwise preserved, but not tanned, parchment dressed or further prepared), whether or not dehaired or split; raw skins of sheep or lambs (fresh, or salted, dried, limed, pickled or otherwise preserved, but not tanned, parchment dressed or further prepared), whether or not with wool on or split, other than those excluded by note 1(c) to Chapter 41; other raw hides and skins (fresh, or salted, dried, limed, ...[+++]

Cuirs et peaux bruts de bovins (y compris les buffles) ou d’équidés (frais, ou salés, séchés, chaulés, picklés ou autrement conservés, mais non tannés ni parcheminés ni autrement préparés), même épilés ou refendus; peaux brutes d’ovins (fraîches, ou salées, séchées, chaulées, picklées ou autrement conservées, mais non tannées ni parcheminées, ni autrement préparées), même épilées ou refendues, autres que celles exclues par la note 1, point c), du chapitre 41; autres cuirs et peaux bruts (frais, ou salés, séchés, chaulés, picklés ou autrement conservés, mais non tannés ni parcheminés, ni autrement préparés), même épilés ou refendus, aut ...[+++]


fishery and aquaculture products which have been defrosted before the process of smoking, salting, cooking, pickling, drying or a combination of any of those processes.

aux produits de la pêche et de l'aquaculture qui ont été décongelés avant le processus de fumage, salage, cuisson, saumurage, séchage ou une combinaison de l'un de ces processus.


It includes filleting, packing, canning, freezing, smoking, salting, cooking, pickling, drying or preparing fish for market in any other manner.

Ce processus inclut le filetage, l’emballage, la mise en conserves, la congélation, le fumage, le salage, la cuisson, le saumurage, le séchage ou tout autre mode de préparation du poisson pour sa mise sur le marché.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(-1) Article 5(3)(c) is replaced by the following: "(c) the product contains only substances listed in Annex VI, Section A, as ingredients of non-agricultural origin; nitrite pickling salts (potassium nitrate and potassium nitrite) may not be included on this list; "

(c) le produit contient uniquement les substances figurant à l'annexe VI, point A, en tant qu'ingrédients d'origine non agricole; les sels nitrités pour saumure (nitrate et nitrite de potassium) ne doivent pas figurer dans cette liste; ".


(-1) Article 5(3)(c) is replaced by the following: "(c) the product contains only substances listed in Annex VI, Section A, as ingredients of non-agricultural origin; nitrite pickling salts (potassium nitrate and potassium nitrite) may not be included on this list; "

(c) le produit contient uniquement les substances figurant à l'annexe VI, point A, en tant qu'ingrédients d'origine non agricole; les sels nitrités pour saumure (nitrate et nitrite de potassium) ne doivent pas figurer dans cette liste; ".


It includes cleaning, filleting, icing, packing, canning, freezing, smoking, salting, cooking, pickling, drying or preparing fish for market in any other manner;

Ce processus inclut le nettoyage, le filetage, le glaçage, l'emballage, la mise en conserves, la congélation, le fumage, le salage, la cuisson, le saumurage, le séchage ou tout autre mode de préparation du poisson pour sa mise sur le marché;


It includes filleting, packing, canning, freezing, smoking, salting, cooking, pickling, drying or preparing fish for market in any other manner;

Ce processus inclut le filetage, l’emballage, la mise en conserves, la congélation, le fumage, le salage, la cuisson, le saumurage, le séchage ou tout autre mode de préparation du poisson pour sa mise sur le marché;


It includes cleaning, filleting, icing, packing, canning, freezing, smoking, salting, cooking, pickling, drying or preparing fish for market in any other manner;

Ce processus inclut le nettoyage, le filetage, le glaçage, l'emballage, la mise en conserves, la congélation, le fumage, le salage, la cuisson, le saumurage, le séchage ou tout autre mode de préparation du poisson pour sa mise sur le marché;


4101 50 90 | WHOLE RAW HIDES AND SKINS OF BOVINE "INCLUDING BUFFALO" OR EQUINE ANIMALS, WHETHER OR NOT DEHAIRED OR SPLIT, OF A WEIGHT PER SKIN > 16 KG, LIMED, PICKLED OR OTHERWISE PRESERVED (EXCLUDING FRESH OR WET-SALTED, SIMPLY DRIED OR DRY-SALTED, TANNED OR PARCHMENT |

4101 50 90 | CUIRS ET PEAUX BRUTS ENTIERS DE BOVINS [Y COMPRIS LES BUFFLES] OU D’ÉQUIDÉS, MÊME ÉPILÉS OU REFENDUS, D’UN POIDS UNITAIRE > 16 KG, CHAULÉS, PICKLÉS OU AUTREMENT CONSERVÉS (À L’EXCLUSION DES CUIRS ET PEAUX FRAIS OU SALÉS VERTS, SECS OU SALÉS SECS, DES PEAUX TANNÉES OU PARCHEMINÉES) |




D'autres ont cherché : pickle cure     acid dip     ageing of meat     brutt cure     butt cure     curing     nitrite pickling salt     pickle     pickle salt     pickled pork     pickling     pickling acid     pickling bath     pickling dip     pickling salt     pickling solution     salt pork     salting     tank salt     wet cure     


datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'pickle salt' ->

Date index: 2022-11-21
w