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Clean food and beverage machine
Clean food and beverage machinery
Cleanse food and beverage machinery
Control clerk
Director of food and beverage
Food & beverage cost
Food and beverage comptroller
Food and beverage control
Food and beverage controller
Food and beverage cost
Food and beverage processing foreman
Food and beverage processing forewoman
Processed Food and Beverages Market Access Facilitator
Provide drinks and food
Provide food and beverages
Provide food and drink service
Supply food and beverages to passengers
Tidy food and beverage machinery

Translation of "provide food and beverages " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
provide food and drink service | supply food and beverages to passengers | provide drinks and food | provide food and beverages

fournir des aliments et des boissons


cleanse food and beverage machinery | tidy food and beverage machinery | clean food and beverage machine | clean food and beverage machinery

nettoyer des machines utilisées pour la production d’aliments et de boissons


monitor temperatures in manufacturing process of food and beverages | supervise temperature in manufacturing process of food and beverages | monitor temperature in manufacturing process of food and beverages | view temperature in manufacturing process of food and beverages

surveiller la température dans la production d’aliments et de boissons


food and beverage cost [ food/beverage cost | food & beverage cost | food/bev cost ]

coût du repas, boisson comprise


food and beverage processing foreman [ food and beverage processing forewoman ]

contremaître à la transformation des aliments et boissons [ contremaîtresse à la transformation des aliments et boissons ]


Processed Food and Beverages Market Access Facilitator

Facilitateur de l'accès au marché des aliments transformés et des boissons


food and beverage controller | food and beverage comptroller | control clerk

contrôleur de la restauration | contrôleuse de la restauration | contrôleur de restauration | contrôleuse de restauration


food processing,beverages and tobacco

aliments, boissons et tabac




director of food and beverage

directeur de la restauration
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
4. A supply made by a charity of food or beverages to seniors, underprivileged individuals or individuals with a disability under a program established and operated for the purpose of providing prepared food to such individuals in their places of residence and any supply of food or beverages made to the charity for the purpose of the program.

4. La fourniture par un organisme de bienfaisance d’aliments ou de boissons aux aînés ou aux personnes défavorisées ou handicapées dans le cadre d’un programme mis sur pied et administré afin de leur offrir à domicile des aliments préparés, ainsi que la fourniture d’aliments ou de boissons effectuée au profit de l’organisme dans le cadre du programme.


15. A supply made by a public sector body of food or beverages to seniors, underprivileged individuals or individuals with a disability under a program established and operated for the purpose of providing prepared food to such individuals in their places of residence and any supply of food or beverages made to the public sector body for the purpose of the program.

15. La fourniture par un organisme du secteur public d’aliments ou de boissons aux aînés ou aux personnes défavorisées ou handicapées dans le cadre d’un programme mis sur pied et administré afin de leur offrir à domicile des aliments préparés, ainsi que la fourniture d’aliments ou de boissons effectuée au profit d’un organisme du secteur public dans le cadre du programme.


3. A supply of food or beverages (other than food or beverages prescribed for the purposes of section 12 and food or beverages supplied through a vending machine), services or admissions made by a school authority primarily to elementary or secondary school students during the course of extra-curricular activities organized under the authority and responsibility of the school authority.

3. La fourniture d’aliments ou de boissons (sauf ceux visés par règlement pour l’application de l’article 12 ou fournis au moyen d’un distributeur automatique), de services ou de droits d’entrée effectuée par une administration scolaire principalement au profit d’élèves du primaire ou du secondaire dans le cadre d’activités parascolaires qu’elle a autorisées et dont elle a la responsabilité.


12. A supply of food or beverages (other than prescribed food or beverages or food or beverages supplied through a vending machine) where the supply is made in an elementary or secondary school cafeteria primarily to students of the school, except where the supply is for a private party, reception, meeting or similar private event.

12. La fourniture d’aliments ou de boissons (à l’exclusion de ceux visés par règlement ou fournis au moyen d’un distributeur automatique), effectuée dans la cafétéria d’une école primaire ou secondaire principalement au profit des élèves, sauf si elle est effectuée pour une réception, une réunion ou une activité semblable à caractère privé.


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(a) in the case of food or a beverage prepared by the authority, the total of all consideration paid or payable by the authority to purchase the food or beverage and the ingredients used in its preparation, to the extent that the consideration is a cost to the authority of the prepared food or beverage;

a) dans le cas d’un aliment ou d’une boisson préparé par l’administration, le total des contreparties payées ou payables par elle pour l’achat de l’aliment ou de la boisson et des ingrédients entrant dans sa préparation, dans la mesure où ces contreparties représentent un coût pour elle de l’aliment ou de la boisson;


C. whereas Spain submitted application EGF/2014/003 ES/Aragon food and beverage for a financial contribution from the EGF, following 904 redundancies in 661 enterprises operating in the NACE Rev. 2 Division 56 (Food and beverage service activities) in the NUTS level 2 region of Aragón (ES24) with 280 workers targeted for EGF co-funded measures, during the reference period from 1 March 2013 to 1 December 2013;

C. considérant que l'Espagne a introduit la demande de contribution financière du Fonds EGF/2014/003 ES/Aragón – restauration à la suite de 904 licenciements survenus dans 661 entreprises relevant de la division 56 de la NACE Rév. 2 (restauration) , situées en Aragon (ES24), région de niveau NUTS 2, 280 travailleurs étant visés par les mesures cofinancées par le Fonds, au cours de la période de référence allant du 1 mars 2013 au 1 décembre 2013;


D. whereas the Spanish authorities argue that the major factor giving rise to the redundancies was the significant decrease in the consumption of food and beverage, particularly food-away-from-home, due to the downturn in the economy, the increase in tax revenues, particularly VAT and the decrease of salaries;

D. considérant que, selon les autorités espagnoles, les licenciements ont pour cause principale la baisse sensible de la consommation d'aliments et de boissons, et en particulier des dépenses de restauration à l'extérieur, par suite du repli de l'économie, de l'augmentation des impôts et taxes, dont notamment la TVA, et de la baisse des salaires;


(17) Catering services provided by cinemas - excluding SMEs - should fall within the scope of this Regulation where the food is packed at the point of sale in standardised packages, whose capacity is pre-determined and thus the final quantity and content of food or beverages is defined and measurable.

(17) Les services de restauration collective proposés par les cinémas, à l'exception des PME, devraient entrer dans le champ d'application du présent règlement lorsque les denrées alimentaires sont conditionnées sur le lieu de vente dans des emballages standardisés, dont la contenance est prédéterminée, ce qui permet de définir et mesurer la quantité finale et la teneur des denrées alimentaires et des boissons.


40. Is aware of the importance of the media in informing, educating and persuading in relation to promoting a healthy and balanced diet as well as their role in the creation of stereotypes and body image; considers the voluntary approach adopted in the Audiovisual Media Services Directive on the advertising of food of poor nutritional value directed at children to be a step in the right direction, to be specifically monitored, and asks the Commission to bring forward stricter proposals if the 2011 review of the Directive declares the voluntary approach to have failed in this field; calls on Member States and the Commission to encourage medi ...[+++]

40. est conscient du rôle important d'information, d'éducation et de persuasion que peuvent jouer les médias pour une alimentation saine et équilibrée ainsi que pour la naissance de stéréotypes liés à l'image du corps; estime que l'approche volontaire adoptée dans la "directive sur les services de médias audiovisuels" concernant la publicité pour les aliments à faible valeur nutritionnelle destinée aux enfants constitue un pas dans la bonne direction, qui mérite un suivi spécifique, et demande à la Commission de présenter des propositions plus sévères si la révision de la directive en 2011 devait conclure à l'échec de l'approche volonta ...[+++]


24. Further, asks Member States, local entities and school authorities to monitor and to improve the quality and nutritional standards of school and kindergarten meals including by means of specific training and guidelines for catering staff, quality control of caterers and guidelines for healthy food in canteens; underlines the importance of adapting portion sizes to needs and including fruit and vegetables in these meals; asks for more nutrition education on a balanced diet and encourages a move away from the sale of foods and beverages high in fat, salt o ...[+++]

24. invite en outre les États membres, les autorités locales et les autorités scolaires à surveiller et à améliorer la qualité et les normes nutritionnelles des repas dans les écoles et dans les jardins d'enfants par le biais notamment de formations spécifiques et de consignes au personnel chargé de la restauration, en contrôlant la qualité des services de restauration et en établissant des orientations propres à assurer une alimentation saine dans les cantines; souligne à quel point il est important d'adapter le volume des portions offertes et de veiller à ce que les repas contiennent des fruits et des légumes; demande une intensifica ...[+++]


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