Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Compound 1080
Re-evaluation of Sodium salt of 2-mercaptobenzothiazole
Re-evaluation of sodium monofluoroacetate
Sodium fluoroacetate
Sodium monofluoroacetate

Translation of "re-evaluation sodium monofluoroacetate " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
Re-evaluation of sodium monofluoroacetate

Réévaluation du fluoroacétate de sodium


sodium fluoroacetate [ compound 1080 | sodium monofluoroacetate ]

fluoroacétate de sodium [ composé 1080 ]


Re-evaluation of Sodium salt of 2-mercaptobenzothiazole

Réévaluation du sel sodique de 2-mercaptobenzothiazole
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Since the relevant data on depletion of sodium salicylate in eggs are not available, the CVMP could not evaluate the safety of substance in eggs.

En l’absence de données utiles sur la déplétion du salicylate de sodium dans les œufs, le CVMP n’a pas été en mesure d’évaluer le niveau de sécurité de la substance dans les œufs.


Acetic acid (E 260) as well as its salts, ammonium-, sodium-, potassium- and calcium acetates and diacetates, were covered by the evaluation.

L’évaluation a été étendue à l’acide acétique (E 260) ainsi qu’à ses sels, aux acétates et aux diacétates d’ammonium, de sodium, de potassium et de calcium.


The European Food Safety Authority evaluated the safety of iron tartrate, which is a complexation product of sodium tartrate and iron (III) chloride, as a food additive and in its opinion of 9 December 2014 concluded that, taking into account toxicological data and the conservative assumptions included in the exposure assessment, there is no safety concern for its use as an anti-caking agent in salt and its substitutes at the level of use proposed.

L'Autorité européenne de sécurité des aliments a évalué l'innocuité du tartrate de fer — qui est un complexe formé à partir du tartrate de sodium et du chlorure de fer (III) — en tant qu'additif alimentaire et a conclu, dans son avis du 9 décembre 2014 , qu'à la lumière des données toxicologiques et des hypothèses prudentes figurant dans l'évaluation de l'exposition, son utilisation comme antiagglomérant dans le sel et ses substituts ne pose aucun problème de sécurité aux doses proposées.


The European Food Safety Authority evaluated the use of Sodium ascorbate (E 301) as a food additive in vitamin D preparations intended for foods for infants and young children and expressed its opinion on 8 December 2010 .

L’Autorité européenne de sécurité des aliments a évalué l’utilisation de l’ascorbate de sodium (E 301) en tant qu’additif alimentaire dans les préparations de vitamine D destinées aux denrées alimentaires pour nourrissons et enfants en bas âge et a rendu son avis le 8 décembre 2010 .


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The Rapporteur Member State, responsible for conducting the risk evaluation on sodium perborate under Council Regulation (EEC) No 793/93 of 23 March 1993 on the evaluation and control of the risks of existing substances , submitted a dossier in accordance with Annex XV of Regulation (EC) No 1907/2006 to the European Chemicals Agency pursuant to Article 136 of that Regulation.

L’État membre rapporteur, chargé de mener l’évaluation des risques du perborate de sodium au titre du règlement (CEE) no 793/93 du Conseil du 23 mars 1993 concernant l’évaluation et le contrôle des risques présentés par les substances existantes , a, conformément à l’annexe XV du règlement (CE) no 1907/2006, soumis un dossier à l’Agence européenne des produits chimiques, en application de l’article 136 de ce dernier règlement.


The Rapporteur Member State, responsible for conducting the risk evaluation on sodium perborate under Council Regulation (EEC) No 793/93 of 23 March 1993 on the evaluation and control of the risks of existing substances (6), submitted a dossier in accordance with Annex XV of Regulation (EC) No 1907/2006 to the European Chemicals Agency pursuant to Article 136 of that Regulation.

L’État membre rapporteur, chargé de mener l’évaluation des risques du perborate de sodium au titre du règlement (CEE) no 793/93 du Conseil du 23 mars 1993 concernant l’évaluation et le contrôle des risques présentés par les substances existantes (6), a, conformément à l’annexe XV du règlement (CE) no 1907/2006, soumis un dossier à l’Agence européenne des produits chimiques, en application de l’article 136 de ce dernier règlement.


The group recommended a structured, voluntary reduction of sodium levels in processed foods that would be monitored and evaluated.

Le groupe a recommandé qu'on procède à une réduction volontaire et structurée des niveaux de sodium dans les aliments transformés, qui serait soumise à des contrôles et à des évaluations.


It leads to the fourth plank of what we're trying to do with sodium: evaluating and monitoring take-up and doing proper research on how much has been done to lower sodium levels.

Cela nous mène au quatrième objectif que nous essayons d'atteindre dans le cas du sodium: évaluer l'utilisation des renseignements présentés et faire des recherches suffisantes sur les efforts déployés pour réduire les niveaux de sodium.


In accordance with Article 10(2) of Regulation (EC) No 1831/2003 in conjunction with Article 7 of that Regulation, an application was submitted for the re-evaluation of lasalocid A sodium as a feed additive for turkeys, extending the maximum age from 12 to 16 weeks and requesting that additive to be classified in the additive category ‘coccidiostats and histomonostats’.

Conformément aux dispositions combinées de l’article 10, paragraphe 2, et de l’article 7 du règlement (CE) no 1831/2003, une demande de réévaluation du lasalocide A sodium comme additif dans l’alimentation des dindes a été présentée, sollicitant le recul de l’âge maximal de 12 à 16 semaines et la classification de l’additif dans la catégorie des «coccidiostatiques et histomonostatiques».


With respect to research, a research agenda is being developed to support the food industry in reformulating foods lower in sodium, to facilitate behaviour change in Canadians, and to monitor and evaluate the effects and impacts of the strategy on the health and well-being of Canadians.

En ce qui concerne la recherche, un programme de recherche en voie de préparation vise à soutenir l'industrie de l'alimentation dans la modification des formules de leurs aliments pour en réduire la teneur en sodium, à susciter un changement de comportement au sein de la population canadienne ainsi qu'à assurer le suivi et à évaluer les effets et l'incidence de la stratégie sur la santé et le bien-être des Canadiens.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

're-evaluation sodium monofluoroacetate' ->

Date index: 2021-05-24
w