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Back ribs
Butt rib
Chop
Chop and leach
Chop and leach process
Chopping-leaching process
Closing rib
Country ribs
Cutlets
End cut chop
Free
Frenched chop
Frenched rib chop
Lamb cutlets
Loin blade chop
Rib chop
Rib chops
Rib end chop
Rib end pork chop
Rib lamb chop
Rib-end chop
Rib-end loin chop
Root rib
Strip
To chop
To free
To strip
Veal chop
Wing butt rib
Wing root rib

Translation of "rib chop " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
rib chop | rib-end loin chop | rib end chop | rib-end chop | rib end pork chop | end cut chop | loin blade chop

côtelette seconde | côtelette bout des côtes






back ribs | country ribs | rib chops

premières côtes de porc


frenched chop | frenched rib chop

côtelette à papillote | côtelette en papillote


cutlets | lamb cutlets | rib chops

côtelette à manche




chop and leach | chop and leach process | chopping-leaching process

tronçonnage-dissolution


root rib [ butt rib | wing butt rib | wing root rib | closing rib ]

nervure d'emplanture [ nervure d'encastrement | nervure de rive ]


strip | to strip | chop | to chop | free | to free

déséquiper | jaunir | libérer
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The final cuts from Traditionally Farmed Gloucestershire Old Spots are the same as commercial pigs (loins and small cuts thereof e.g. chops, legs, shoulders, spare ribs and belly) but the judgement by the butcher will make a lot of difference in terms of the presentation quality.

Les découpes finales de «Traditionally Farmed Gloucestershire Old Spots» sont les mêmes que pour les espèces commerciales (longes et morceaux de longes, p.ex. côtes, jambons, épaules, travers et poitrine), mais l’appréciation du boucher peut faire toute la différence en termes de qualité de la présentation.


Cuts of pork will normally be: loins and small cuts thereof e.g. chops, legs, shoulders, spare ribs and belly, but does not preclude a number of local variations such as Bath Chaps etc.

Les découpes du porc sont en général les suivantes: longes et morceaux de longes, p.ex. côtes, jambons, épaules, travers et poitrine, ce qui n’exclut pas diverses variétés locales telles que les Bath Chaps, qui sont des joues de porc désossées, saumurées et cuites.




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Date index: 2022-06-28
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