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Ammonium saccharin
Benzalkonium saccharinate
Benzo-2-sulphimide
Benzo-sulphinide
Benzoic sulphimide
Benzoic sulphinide
Benzosulfimide
Benzosulphimide
Benzoylsulfonic imide
Calcium saccharin
Calium salt of saccharin
Daramin
E 954
E 954
Food substitute
Gluside
Methyl saccharin
N-methylsaccharin
O-Benzoic sulphimide
O-Benzosulphimide
O-Benzoyl sulphimide
Ortho-benzosulfimide
Saccharin
Saccharin acid
Saccharin ammonium
Saccharine
Simulated foods
Sodium saccharin
Sodium salt of saccharin
Sucline
Sugar substitute

Translation of "saccharine " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
saccharin and its sodium, potassium and calcium salts (1) | saccharin and its Na, K and Ca salts (2) [ E 954 ]

saccharine et ses sels de sodium, de potassium et de calcium [ E 954 ]


1,2-benzothiazol-3(2H)-one dioxide ammonium salt [ saccharin ammonium | ammonium saccharin | Daramin | Sucline ]

sel d'ammonium du 1,1-dioxyde de 1,2-benzothiazol-3(2H)-one [ saccharine ammoniacale ]


E 954 (iii) | sodium saccharin | sodium salt of saccharin

E954 iii | E954iii | saccharinate de sodium


calcium saccharin | calium salt of saccharin | E 954 (ii)

E954 ii | E954ii | saccharinate de calcium




saccharin [ benzosulfimide | gluside | ortho-benzosulfimide | benzoylsulfonic imide ]

saccharine [ imide o-sulfobenzoïque | anhydride orthosulfamidobenzoïque | imide orthosulfobenzoïque | sucre de houille | sucre des diabétiques | sulfimide benzoïque | glycophénol | anhydride orthosulfamide benzoïque ]


saccharin acid | Benzoic sulphimide | o-Benzoic sulphimide | Benzoic sulphinide | Benzosulphimide | Benzo-2-sulphimide | o-Benzosulphimide | o-Benzoyl sulphimide | Benzo-sulphinide

sulfimide benzoïque


methyl saccharin [ N-methylsaccharin | 2-methyl-1,2-benzisothiazol-3(2H)-one 1,1-dioxide ]

méthylsaccharine


benzalkonium saccharinate

saccharinate de alkyl (C8-C18) diméthylbenzylammonium | saccharinate de benzalkonium


food substitute [ saccharine | sugar substitute | Simulated foods(AGROVOC) ]

succédané d'aliment [ saccharine | succédané de sucre ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 authorises the use of the sweeteners Acesulfame K (E 950), Cyclamic acid and its Na and Ca salts (E 952), Saccharin and its Na, K and Ca salts (E 954), Sucralose (E 955), Neohesperidine DC (E 959) and Steviol glycosides (E 960) in energy-reduced jams, jellies and marmalades, as well as in other similar fruit spreads as dried-fruit-based sandwich spreads that are energy-reduced or with no added sugar.

L’annexe II du règlement (CE) no 1333/2008 autorise l’utilisation des édulcorants suivants: acésulfame-K (E 950), acide cyclamique et ses sels de Na et de Ca (E 952), saccharine et ses sels de Na, de K et de Ca (E 954), sucralose (E 955), néohespéridine DC (E 959) et glycosides de stéviol (E 960) dans les confitures, gelées et marmelades à valeur énergétique réduite, ainsi que dans d’autres pâtes à tartiner similaires à base de fruits, comme les pâtes à tartiner à base de fruits secs, à valeur énergétique réduite ou sans sucres ajoutés.


Since the extension of use of Acesulfame K (E 950), Cyclamic acid and its Na and Ca salts (E 952), Saccharin and its Na, K and Ca salts (E 954), Sucralose (E 955), Neohesperidine DC (E 959) and Steviol glycosides (E 960) to all other energy-reduced similar fruit or vegetable spreads constitutes an update of that list which is not liable to have an effect on human health, it is not necessary to seek the opinion of the European Food Safety Authority.

L’extension de l’utilisation de l’acésulfame-K (E 950), de l’acide cyclamique et de ses sels de Na et de Ca (E 952), de la saccharine et de ses sels de Na, de K et de Ca (E 954), du sucralose (E 955), de la néohespéridine DC (E 959) et des glycosides de stéviol (E 960) à toutes les autres pâtes à tartiner similaires à base de fruits ou de légumes à valeur énergétique réduite constituant une mise à jour de cette liste qui n’est pas susceptible d’avoir un effet sur la santé humaine, il n’est pas nécessaire de recueillir l’avis de l’EFSA.


Saccharin and its Na, K and Ca salts

Saccharine et ses sels de Na, de K et de Ca


Since the authorisation of use of Curcumin (E 100), Riboflavins (E 101), Cochineal, Carminic acid, Carmines (E 120), Copper complexes of chlorophylls and chlorophyllins (E 141), Plain caramels (E 150a), Vegetable carbon (E 153), Carotenes (E 160a), Paprika extract, capsanthin, capsorubin (E 160c), Beta-apo-8’-carotenal (C 30) (E 160e), Beetroot Red, betanin (E 162), Anthocyanins (E 163), Titanium dioxide (E 171), Iron oxides and hydroxides (E 172), Extracts of rosemary (E 392), Phosphoric acid – phosphates – di-, tri- and polyphosphates (E 338 - 452) and Saccharin and its Na, K and Ca salts (E 954) in seaweed based fish roe analogues con ...[+++]

L’autorisation de l’utilisation des additifs curcumine (E 100), riboflavines (E 101), cochenille, acide carminique, carmins (E 120), complexes cuivre-chlorophylles et cuivre-chlorophyllines (E 141), caramel ordinaire (E 150a), charbon végétal médicinal (E 153), caroténoïdes (E 160a), extrait de paprika, capsanthine, capsorubine (E 160c), β-apo-8’-caroténal (C30) (E 160e), rouge de betterave, bétanine (E 162), anthocyanes (E 163), dioxyde de titane (E 171), oxyde et hydroxyde de fer (E 172), extraits de romarin (E 392), acide phosphorique – phosphates – diphosphates, triphosphates et polyphosphates (E 338 - 452) et saccharine et ses sels de Na, ...[+++]


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Since the extension of use of Acesulfame K (E 950), Cyclamic acid and its Na and Ca salts (E 952), Saccharin and its Na, K and Ca salts (E 954), Sucralose (E 955), Neohesperidine DC (E 959) and Steviol glycosides (E 960) to all other energy-reduced similar fruit or vegetable spreads constitutes an update of that list which is not liable to have an effect on human health, it is not necessary to seek the opinion of the European Food Safety Authority.

L’extension de l’utilisation de l’acésulfame-K (E 950), de l’acide cyclamique et de ses sels de Na et de Ca (E 952), de la saccharine et de ses sels de Na, de K et de Ca (E 954), du sucralose (E 955), de la néohespéridine DC (E 959) et des glycosides de stéviol (E 960) à toutes les autres pâtes à tartiner similaires à base de fruits ou de légumes à valeur énergétique réduite constituant une mise à jour de cette liste qui n’est pas susceptible d’avoir un effet sur la santé humaine, il n’est pas nécessaire de recueillir l’avis de l’EFSA.


Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 authorises the use of the sweeteners Acesulfame K (E 950), Cyclamic acid and its Na and Ca salts (E 952), Saccharin and its Na, K and Ca salts (E 954), Sucralose (E 955), Neohesperidine DC (E 959) and Steviol glycosides (E 960) in energy-reduced jams, jellies and marmalades, as well as in other similar fruit spreads as dried-fruit-based sandwich spreads that are energy-reduced or with no added sugar.

L’annexe II du règlement (CE) no 1333/2008 autorise l’utilisation des édulcorants suivants: acésulfame-K (E 950), acide cyclamique et ses sels de Na et de Ca (E 952), saccharine et ses sels de Na, de K et de Ca (E 954), sucralose (E 955), néohespéridine DC (E 959) et glycosides de stéviol (E 960) dans les confitures, gelées et marmelades à valeur énergétique réduite, ainsi que dans d’autres pâtes à tartiner similaires à base de fruits, comme les pâtes à tartiner à base de fruits secs, à valeur énergétique réduite ou sans sucres ajoutés.


Carboxyimide-function compounds (including saccharin and its salts) and imine-function compounds

Composés à fonction carboxyimide ou à fonction imine


* E 200-203 sorbates, E 297 fumaric acid, E 310-312 gallates, E 315-316 erythorbates, E 320 BHA, E 355- 357 adipates, E 416 karaya gum, E 442 ammonium phosphatides, E 444 sucrose acetate isobutyrate, E 476 polyglycerol polyricinoleate, E 479b TOSOM, E 951 aspartame, E 952 cyclamates, E 954 saccharin, E 959 neohesperedine DC and E 999 quillaia extract.

* E 200-203 sorbates, E 297 acide fumarique, E 310-312 gallates, E 315-316 erythorbates, E 320 BHA, E 355-357 adipates, E 416 gomme karaya, E 442 phosphatides d'ammonium, E 444 acétate isobutyrate de saccharose, E 476 polyricinoléate de polyglycérol, E 479b huile de soja oxydée par chauffage ayant réagi avec des mono- et diglycérides d'acides gras, E 951 aspartame, E 952 cyclamates, E 954 saccharine, E 959 néohespéredine DC et E 999 extraits de quillaia;


It shows that the intake of aspartame, acesulfame-K, saccharin and cyclamate, can be close to or exceed their respective ADI for the population of diabetics if they consume only one type of sweetener.

L'étude révèle que la consommation d'aspartame, d'acésulfame K, de saccharine et de cyclamate chez les diabétiques peut être proche de la DJA, ou la dépasser s'ils ne consomment qu'un seul type d'édulcorant.


Information submitted by Sweden consists of a report of the Swedish Food Administration on intake of aspartame, acesulfame-K, saccharin and cyclamate among diabetics.

Les informations transmises par la Suède consistent en un rapport de l'Office alimentaire suédois sur la consommation d'aspartame, d'acésulfame K, de saccharine et de cyclamate chez les diabétiques.




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'saccharine' ->

Date index: 2022-02-04
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