Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Analyse new cooking methods
Black cook
Burnt cook
Cook vegetable dishes
Cook vegetable products
Cook-top
Cooked foodstuff
Cooking area
Cooking surface
Cooking top
Cooking vegetable products
Cooktop
Deep-frozen dish
Diet cook
Food preparation
Half-cooked
Half-cooked cheese
Health care cook
Investigate new cooking methods
Neutral sulfite cooking liquor
Neutral sulphite cooking liquor
Nursery cook
Partially cooked
Pre-cooked foodstuff
Prepared foodstuff
Research new cooking methods
Search for new cooking methods
Semi-cooked
Semi-cooked cheese
Special diet cook
When the Cook Can't Look

Traduction de «semi-cooked » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
semi-cooked [ half-cooked | partially cooked ]

demi-cuit [ mi-cuit | semi-cuit ]


half-cooked cheese | semi-cooked cheese

fromage à pâte demi-cuite


nursery cook | special diet cook | diet cook | health care cook

cuisinier diététicien | cuisinier diététicien/cuisinière diététicienne | cuisinière diététicienne


investigate new cooking methods | search for new cooking methods | analyse new cooking methods | research new cooking methods

étudier de nouvelles méthodes de cuisson


cook vegetable dishes | cook vegetables, fruits, grains, and pulses | cook vegetable products | cooking vegetable products

confectionner des plats à base de légumes | cuisiner des plats végétariens | cuisiner des légumes | préparer des légumes


neutral sulfite cooking liquor | neutral sulphite cooking liquor

lessive à sulfite neutre


prepared foodstuff [ cooked foodstuff | deep-frozen dish | food preparation | pre-cooked foodstuff ]

aliment préparé [ aliment cuisiné | plat cuisiné | plat surgelé | préparation alimentaire | traiteur ]




cooktop [ cook-top | cooking surface | cooking top | cooking area ]

surface de cuisson [ table de cuisson ]


When the Cook Can't Look [ When the Cook Can't Look: A Cooking Handbook for the Blind and Visually Impaired ]

When the Cook Can't Look [ When the Cook Can't Look : A Cooking Handbook for the Blind and Visually Impaired ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
To improve information to consumers, the word ‘semicotto’ [semi-cooked] has been deleted because semi-cooking is optional under the current specification, thus potentially misleading consumers as to the true nature of the product.

Afin d’améliorer l’information des consommateurs, le terme «semi-cuit» a été supprimé; en effet, dans le cahier des charges en vigueur, la cuisson partielle était facultative, ce qui risquait d’induire en erreur le consommateur quant à la véritable nature du produit.


The specific skills of the cheese-makers mean that, at the time of cutting the curd, which is obtained without cooking or very gentle semi-cooking, a graininess can be achieved which strikes a perfect balance between the cheese mass and the whey.

Au moment du rompage du caillé, obtenu sans cuisson ou par demi-cuisson très légère, les fromagers, grâce à leur habileté particulière, parviennent à obtenir des grains assurant un parfait équilibre entre la masse fromagère et le lactosérum.


Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 sets maximum limits for the use of sorbic acid — sorbates; benzoic acid — benzoates (E 200-213) of 2 000 mg/kg in semi-preserved fish and fisheries products including crustaceans, molluscs, surimi and fish/crustacean paste; cooked crustaceans and molluscs.

L'annexe II du règlement (CE) no 1333/2008 fixe les quantités maximales d'utilisation d'acide sorbique — sorbates, d'acide benzoïque — benzoates (E 200-213) à 2 000 mg/kg de produits de poisson et de la pêche en semi-conserve, y compris crustacés, mollusques, surimi et pâtes de poisson/crustacés et de crustacés et mollusques cuits.


Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 sets maximum limits for the use of sorbic acid — sorbates; benzoic acid — benzoates (E 200-213) of 2 000 mg/kg in semi-preserved fish and fisheries products including crustaceans, molluscs, surimi and fish/crustacean paste; cooked crustaceans and molluscs.

L'annexe II du règlement (CE) no 1333/2008 fixe les quantités maximales d'utilisation d'acide sorbique — sorbates, d'acide benzoïque — benzoates (E 200-213) à 2 000 mg/kg de produits de poisson et de la pêche en semi-conserve, y compris crustacés, mollusques, surimi et pâtes de poisson/crustacés et de crustacés et mollusques cuits.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
It is well-suited to fish, white meat, raw and cooked vegetables, pulses, fresh or semi-ripened cheeses, thinly-sliced raw meat (‘carpaccio’), ‘carne salada’ (a type of cured meat) and desserts.

Il convient idéalement pour des plats à base de poisson, de viandes blanches, de légumes crus ou cuits, de légumineuses, de fromages frais ou semi-affinés, de viande en carpaccio ou de «carne salada» (viande salée), mais aussi pour la préparation de desserts.


However, the fast pace of life today means that it is often difficult for us to balance the demands of family and work, so that we sometimes do not have enough time to cook and instead choose semi-prepared or fully prepared products.

Cependant, le rythme de vie effréné que nous menons fait qu’il est souvent difficile pour nous de concilier nos obligations familiales et professionnelles, ce qui nous laisse peu de temps pour cuisiner et nous oblige à choisir des produits préparés et semi-préparés.


4.2 Description: The protected designation of origin ‘Asiago’ may be awarded only to semi-cooked cheese, produced only with cow's milk, in compliance with the specification, and existing in two versions: pressed ‘Asiago’ and ripened ‘Asiago’.

4.2. Description: L'appellation d'origine protégée «Asiago» est réservée au fromage à pâte semi-cuite produit exclusivement à partir de lait de vache obtenu conformément au cahier des charges, dont on distingue deux types différents, l'Asiago pressato (frais) et l'Asiago d'allevo (affiné).




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'semi-cooked' ->

Date index: 2023-04-29
w