Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Cultured cream butter
Cultured sour cream
Fermented cream
Ripened cream butter
Sour cream
Sour cream
Sour cream butter
Sour cream butter
Soured cream
Soured-cream butter
Soured-cream butter
Sweet cream butter

Translation of "soured-cream butter " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
soured-cream butter

beurre de crème acide | beurre fabriqué à partir de crème acide


sour cream butter (1) | soured-cream butter (2)

beurre de crème acidulée


sour cream butter

beurre de crème acidifiée | beurre fabriqué à partir de crème acide




ripened cream butter [ cultured cream butter ]

beurre de crème acidifiée [ beurre de crème maturée ]










IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Dulce de leche’ and soured-cream butter and sour milk cheese

«Dulce de leche» , beurre de crème acide et fromage au lait acidifié


Dulce de leche” soured-cream butter and sour milk cheese

“Dulce de leche” , beurre de crème acide et fromage au lait acidifié


Tenderers should have the possibility to distinguish between sweet cream and sour cream butter in their offer and the selling price fixed may vary according to the location of the butter offered for sale.

Il y a lieu que les soumissionnaires puissent établir une distinction, dans leur offre, entre le beurre de crème douce et le beurre de crème acidifiée, le prix de vente pouvant par ailleurs varier selon la localisation des quantités offertes à la vente.


1. The competent body shall allocate the butter on the basis of its date of entry into storage, starting with the oldest product of the total quantity or, as the case may be, the oldest of the quantity of sweet or sour cream butter available in the cold store designated by the tenderer.

1. L’organisme compétent attribue le beurre en fonction de sa date d’entrée en stock, en commençant par le produit le plus ancien de la quantité totale ou, selon le cas, du lot le plus ancien de beurre de crème douce ou de beurre de crème acidifiée disponible dans l’entrepôt frigorifique désigné par le soumissionnaire.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Dulce de leche” and soured-cream butter

Dulce de leche” et Beurre de crème acide


2. The butter shall be allocated on the basis of its date of entry into storage, starting with the oldest product of the total quantity or, as the case may be, the oldest of the quantity of sweet or sour cream butter available in the cold store designated by the tenderer.

2. Le beurre est attribué en fonction de sa date d'entrée en stock, en commençant par le produit le plus ancien de la quantité totale ou, selon le cas, du lot le plus ancien de beurre, de crème douce ou de beurre de crème acidifiée, disponible dans l'entrepôt frigorifique désigné par le soumissionnaire.


–Regarding the general authorization of the addition to soured-cream butter of the sodium carbonates and the phosphates listed in Annex IV As already stated in the recitals to Directive 95/2/EC, it is generally accepted that certain foodstuffs should be free of additives.

Concernant l'autorisation générale d'ajouter au beurre de crème acide des carbonates de sodium et les phosphates figurant à l'annexe IV Comme il était déjà précisé dans les considérants de la directive 95/2/CE, il est généralement admis que certaines denrées alimentaires devraient être exemptes d'additifs.


The German delegation regrets that additives E 500 (sodium carbonates), E 338 (phosphoric acid), E 339 (sodium phosphates), E 340 (potassium phosphates), E 341 (calcium phosphates), E 343 (magnesium phosphates), E 450 (diphosphates), E 451 (triphosphates) and E 452 (polyphosphates) have been generally authorized for soured-cream butter although there was no technological requirement which justified it.

La délégation allemande regrette que les additifs E 500 (carbonates de sodium), E 338 (acide phosphorique), E 339 (phosphates de sodium), E 340 (phosphates de potassium), E 341 (phosphates de calcium), E 343 (phosphates de magnésium), E 450 (diphosphates), E 451 (triphosphates) et E 452 (polyphosphates) soient autorisés d'une manière générale pour le beurre de crème acide, bien qu'aucun besoin technologique ne le justifie.


It is of the same quality as sour-cream butter and has the same keeping qualities.

La qualité et l'aptitude au stockage correspondent également à celles du beurre acide.


The butter shall have been made: (a) from pasteurised sour cream in dairies which have technically suitable equipment ; and

Le beurre a été fabriqué: a) à partir de crème acide pasteurisée dans les laiteries disposant d'installations techniques appropriées




Others have searched : cultured cream butter     cultured sour cream     fermented cream     ripened cream butter     sour cream     sour cream butter     soured cream     soured-cream butter     sweet cream butter     


datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'soured-cream butter' ->

Date index: 2022-10-19
w