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Cost of primal cuts
Meat primal cuts
Meat wholesale cuts
Primal cut
Sub-primal cut
Wholesale cut

Translation of "sub-primal cut " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below


primal cut | wholesale cut

coupe primaire | découpe de gros | morceau de gros


meat primal cuts | meat wholesale cuts

coupe de viande de gros


primal cut [ wholesale cut ]

coupe primaire [ morceau de gros ]


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
11.1 (1) No person shall package a primal cut of beef or a sub-primal cut in a container that is marked with a grade name unless the cut is from a beef carcass that meets the standards set out in Part III for that grade.

11.1 (1) Il est interdit d’emballer une coupe primaire de boeuf ou une coupe sous-primaire dans un contenant qui porte un nom de catégorie, à moins que la coupe ne provienne d’une carcasse de boeuf qui satisfait aux normes applicables établies à la partie III.


11.1 (1) No person shall package a primal cut of beef or a sub-primal cut in a container that is marked with a grade name unless the cut is from a beef carcass that meets the standards set out in Part III for that grade.

11.1 (1) Il est interdit d’emballer une coupe primaire de boeuf ou une coupe sous-primaire dans un contenant qui porte un nom de catégorie, à moins que la coupe ne provienne d’une carcasse de boeuf qui satisfait aux normes applicables établies à la partie III.


(1.1) In the case of a carcass that is grade-stamped Canada A, Canada AA, Canada AAA or Canada Prime, the carcass need not be roller-branded if the carcass is further processed into primal or sub-primal cuts at the establishment, or at a cutting establishment that is owned by the same person or persons who own the establishment.

(1.1) Dans le cas d’une carcasse marquée de l’estampille de classification Canada A, Canada AA, Canada AAA ou Canada Primé, l’apposition de la marque d’estampillage sur la carcasse est facultative si la carcasse subit, à l’établissement ou à un établissement de découpe appartenant au même propriétaire que l’établissement, une transformation ultérieure en coupes primaires ou en coupes sous-primaires.


(3) No person shall convey from an establishment a beef carcass or a complete side, hind quarter, front quarter, primal cut or sub-primal cut thereof unless

(3) Il est interdit d’acheminer d’un établissement une carcasse de boeuf ou une demi-carcasse, un quartier arrière, un quartier avant, une coupe primaire ou une coupe sous-primaire de boeuf, sauf si :


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(4) No person shall import into Canada a beef carcass or a complete side, hind quarter, front quarter, primal cut or sub-primal cut thereof unless

(4) Il est interdit d’importer au Canada une carcasse de boeuf ou une demi-carcasse, un quartier arrière, un quartier avant, une coupe primaire ou une coupe sous-primaire de boeuf, sauf si :




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Date index: 2024-03-17
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