Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Achieve chilling processes to food products
Brass chill
Brass chills
Brass founder's ague
Brass-founder's ague
Brass-founder's fever
Brass-founders' ague
Brassfounder's fever
Brassfounders' ague
Brassfounders' chills
Brassfounders' disease
Brassfounders's ague
Brazie
Brazier's chill
Braziers' chill
Carry out chilling processes to food products
Chill cracks
Chill factor
Chilled crack
Contoured chill
Contoured densener
Execute chilling processes to food products
Execute the chilling processes of food products
Firecracks
Quick chilling
Rapid chilling
Scraped surface freezer
Scraped-surface chilling machine
Special surface densener
Spelter chill
Spelter chills
Spelter shakes
Spelter's chill
Spelter's fever
Spelter-workers' ague
Spelter-workers' chills
Spelter-workers' shakes
Spelters' chill
Spelters' shakes
Surface chill
Surface densener
WCF
WCI
Wind chill factor
Wind chill index
Wind-chill factor
Wind-chill index
Windchill factor
Windchill index
Zinc chill
Zinc chills
Zinc fever
Zinc fume fever
Zinc-fume fever
Zinc-smelters' ague

Translation of "surface chill " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
surface chill | surface densener

refroidisseur de surface


scraped surface freezer | scraped-surface chilling machine

congélateur à râcleur | refroidisseur à râcleur


spelter's chill [ spelters' chill | spelter chill | spelter's fever | spelter shakes | spelters' shakes | spelter-workers' ague | spelter-workers' chills | spelter-workers' shakes | zinc chill | zinc fume fever | spelter chills | zinc chills | zinc fever | zinc-fume fever | zinc-smelters' ague ]

fièvre des zingueurs [ fièvre zincique ]


brass chill [ brass chills | zinc chills | brass-founders' ague | brass-founder's ague | brass founder's ague | brassfounders's ague | brassfounders' ague | brassfounders' chills | brassfounders' disease | brass-founder's fever | brassfounder's fever | brazier's chill | braziers' chill | brazie ]

maladie des fondeurs de laiton [ fièvre des fondeurs de laiton ]


wind chill index [ wind-chill index | windchill index | wind chill factor | wind-chill factor | windchill factor | chill factor ]

indice de refroidissement éolien [ IRE | indice du refroidissement du vent | indice du refroidissement éolien | facteur de refroidissement du vent | facteur de refroidissement dû au vent | facteur de refroidissement éolien | facteur éolien | indice de froideur du vent ]


achieve chilling processes to food products | carry out chilling processes to food products | execute chilling processes to food products | execute the chilling processes of food products

exécuter des opérations de réfrigération de produits alimentaires


wind chill index | WCI | wind-chill index | windchill index | wind chill factor | windchill factor | WCF | wind-chill factor

indice de refroidissement éolien | IRE | facteur de refroidissement éolien


special surface densener | contoured chill | contoured densener

refroidisseur de forme


chill cracks | chilled crack | firecracks

empreinte de cylindre à chaud


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
It also provides for combinations of maximum surface temperatures at carcass loading and maximum chilling and transport times, which result in growth of pathogens (micro-organisms that cause food-borne illness) equivalent to or less than that obtained when carcasses are chilled to a core temperature of 7 °C in the slaughterhouse.

Il prévoit également des combinaisons de températures de surface maximales lors du chargement des carcasses ainsi que des durées de réfrigération et de transport maximales, qui se traduisent par une croissance d'agents pathogènes (micro-organismes qui entraînent des maladies d'origine alimentaire) équivalente ou inférieure à celle obtenue lorsque les carcasses sont réfrigérées à une température à cœur de 7 °C dans l'abattoir.


Loading of the meat into the vehicle may be postponed beyond the maximum time allowed for chilling of the meat to its specified surface temperature.

Le chargement de la viande dans le véhicule peut être différé au-delà de la durée maximale autorisée pour la réfrigération de la viande jusqu'à sa température de surface spécifiée.


(vi)a declaration by the food business operator accompanies the consignment; that declaration must state the duration of chilling before loading, the time at which loading of the carcases, half carcases, quarters, or half carcases cut into three wholesale cuts were started, the surface temperature at that time, the maximum transportation air temperature to which carcases, half carcases, quarters, or half carcases cut into three wholesale cuts may be subjected, the maximum transport time permitted, the date of authorisation and the na ...[+++]

vi)une déclaration établie par l’exploitant du secteur alimentaire accompagne l’envoi; cette déclaration doit indiquer la durée de réfrigération avant le chargement, l’heure à laquelle le chargement des carcasses, des demi-carcasses, des quartiers ou des demi-carcasses découpées en trois morceaux de gros a commencé, la température de surface pour l’heure en question, la température de l’air maximale pendant le transport à laquelle les carcasses, les demi-carcasses, les quartiers ou les demi-carcasses découpées en trois morceaux de gros peuvent être soumis, la durée de transport maximale autorisée, la date de l’autorisation et le nom de ...[+++]


Maximum time to chill to surface temperature

Durée maximale de réfrigération pour atteindre la température de surface


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
a declaration by the food business operator accompanies the consignment; that declaration must state the duration of chilling before loading, the time at which loading of the carcases, half carcases, quarters, or half carcases cut into three wholesale cuts were started, the surface temperature at that time, the maximum transportation air temperature to which carcases, half carcases, quarters, or half carcases cut into three wholesale cuts may be subjected, the maximum transport time permitted, the date of authorisation and the name o ...[+++]

une déclaration établie par l'exploitant du secteur alimentaire accompagne l'envoi; cette déclaration doit indiquer la durée de réfrigération avant le chargement, l'heure à laquelle le chargement des carcasses, des demi-carcasses, des quartiers ou des demi-carcasses découpées en trois morceaux de gros a commencé, la température de surface pour l'heure en question, la température de l'air maximale pendant le transport à laquelle les carcasses, les demi-carcasses, les quartiers ou les demi-carcasses découpées en trois morceaux de gros peuvent être soumis, la durée de transport maximale autorisée, la date de l'autorisation et le nom de l'a ...[+++]


As mentioned above, the partnership's four core messages to the consumer are the following: clean wash hands and surfaces often; separate don't cross-contaminate; cook cook to proper temperatures and use a food thermometer; and chill refrigerate promptly.

Comme je viens de l'indiquer, les quatre messages de base destinés aux consommateurs sont: nettoyez — lavez toujours vos mains et les surfaces; séparez — ne mélangez pas les aliments; cuisez — cuisinez à la bonne température et utilisez un thermomètre de cuisson; puis réfrigérez — et ce, dès que possible.


free of surface moisture and be sufficiently dry after being washed and chilled in cold water. They must be free from chemical additives.

non ruisselants et suffisamment secs après lavage et réfrigération à l'eau froide exempte d'additifs chimiques.


(b) During the chilling operations, there must be adequate ventilation to prevent condensation on the surface of the meat.

(b) Lors du processus de réfrigération, une ventilation adéquate doit être assurée afin d'empêcher toute condensation sur les viandes.


During the chilling operations, there must be adequate ventilation to prevent condensation on the surface of the meat.

lors du processus de réfrigération, une ventilation adéquate doit être assurée afin d'empêcher toute condensation sur les viandes;


During the chilling operations, there must be adequate ventilation in order to prevent condensation on the surface of the meat.

Lors du processus de réfrigération, une ventilation adéquate doit être assurée afin d'empêcher toute condensation sur les viandes.




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'surface chill' ->

Date index: 2021-10-23
w