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Alcohol-muted grape must
Alcohol-preserved grape must
Unfermented wine muted in alcohol

Translation of "unfermented wine muted in alcohol " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
alcohol-muted grape must | alcohol-preserved grape must | grape must with fermentation arrested by the addition of alcohol | unfermented wine muted in alcohol

moût de raisins muté à l'alcool | moût muté à l'alcool
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
is obtained by addition to unfermented grape must, which has a natural alcoholic strength of not less than 8,5 % vol. and is exclusively derived from wine grape varieties classifiable according to Article 24(1):

obtenu par addition à un moût de raisins non fermenté, ayant un titre alcoométrique naturel non inférieur à 8,5 % vol. et provenant exclusivement de variétés de vigne répondant aux conditions requises pour être classées au titre de l'article 24, paragraphe 1:


is obtained by addition to unfermented grape must, which has a natural alcoholic strength of not less than 8,5 % volume and is exclusively derived from wine grape varieties classifiable according to Article 120a(2):

obtenu par addition à un moût de raisins non fermenté, ayant un titre alcoométrique naturel non inférieur à 8,5 % vol et provenant exclusivement de variétés de vigne répondant aux conditions requises pour être classées au titre de l’article 120 bis, paragraphe 2:


is obtained by addition to unfermented grape must, which has a natural alcoholic strength of not less than 8,5 % volume and is exclusively derived from wine grape varieties classifiable according to Article 120a(2):

obtenu par addition à un moût de raisins non fermenté, ayant un titre alcoométrique naturel non inférieur à 8,5 % vol et provenant exclusivement de variétés de vigne répondant aux conditions requises pour être classées au titre de l’article 120 bis, paragraphe 2:


is obtained by addition to unfermented grape must, which has a natural alcoholic strength of not less than 8,5 % vol. and is exclusively derived from wine grape varieties classifiable according to Article 24(1):

obtenu par addition à un moût de raisins non fermenté, ayant un titre alcoométrique naturel non inférieur à 8,5 % vol. et provenant exclusivement de variétés de vigne répondant aux conditions requises pour être classées au titre de l'article 24, paragraphe 1:


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- is obtained by adding a product derived from the distillation of wine to unfermented grape must with a natural alcoholic strength by volume of not less than 8,5 % vol and derived exclusively from wine grape varieties permitted in the third country of origin.

- obtenu par addition d'un produit provenant de la distillation du vin à un moût de raisins non fermenté ayant un titre alcoométrique volumique naturel non inférieur à 8,5 % vol et provenant exclusivement des variétés à raisins de cuve admises dans le pays tiers d'origine.


—is obtained by adding a product derived from the distillation of wine to unfermented grape must with a natural alcoholic strength by volume of not less than 8,5 % vol and derived exclusively from wine grape varieties permitted in the third country of origin.

—obtenu par addition d'un produit provenant de la distillation du vin à un moût de raisins non fermenté ayant un titre alcoométrique volumique naturel non inférieur à 8,5 % vol et provenant exclusivement des variétés à raisins de cuve admises dans le pays tiers d'origine.


- is obtained by adding a product derived from the distillation of wine to unfermented grape must with a natural alcoholic strength by volume of not less than 8,5 % vol and derived exclusively from wine grape varieties permitted in the third country of origin;

- obtenu par addition d'un produit provenant de la distillation du vin à un moût de raisins non fermenté ayant un titre alcoométrique volumique naturel non inférieur à 8,5 % vol et provenant exclusivement des variétés à raisins de cuve admises dans le pays tiers d'origine;


However, certain quality liqueur wines appearing on a list to be adopted may be obtained from unfermented fresh grape must which does not need to have a minimum natural alcoholic strength by volume of 12 % vol.

Toutefois, certains vins de liqueur de qualité figurant sur une liste à arrêter peuvent être obtenus à partir de moût de raisins frais, non fermenté, sans que ce dernier doive avoir un titre alcoométrique naturel minimal de 12 % vol.


- obtained by the addition to unfermented grape must having a natural alcoholic strength by volume of not less than 8,5 % vol of a product derived from the distillation of wine;

- obtenu par addition d'un produit provenant de la distillation du vin à un moût de raisins non fermenté ayant un titre alcoométrique naturel non inférieur à 8,5 % vol;




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Date index: 2021-01-23
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