Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Food in brine
Foodstuff in brine
Green-salted hide
Hide or skin salted in brine
Hide salted in brine
Pre-wetted salt
Prewetted salt
Product in brine
Salted food
Salted foodstuff
Salted product
Skin salted in brine
Wet and salted hide
Wet salt
Wet salt cod
Wet salted hide
Wet salted hide or skin
Wet salted skin
Wet-salted
Wet-salted cod
Wet-salted hide

Translation of "wet-salted " (English → French) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
wet-salted hide | green-salted hide

peau salée fraîche








hide salted in brine | skin salted in brine | wet salted hide | wet salted skin

peau salée au moyen de la saumure


wet and salted hide | wet salted hide or skin | hide or skin salted in brine

cuir salé vert | peau salée au moyen de la saumure


pre-wetted salt [ prewetted salt ]

sel préhumidifié [ sel pré-humidifié ]




wet salt cod

morue salée fraîche, en saumure [ morue non séchée salée en saumure ]


salted product [ food in brine | foodstuff in brine | product in brine | salted food | salted foodstuff ]

produit salé [ aliment en saumure | aliment salé | produit en saumure ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
In order to further assess the impact on the availability of wet salted fish for the production of bacalhau, the Commission will, during three years, monitor the use of polyphosphates in the main salted cod producing countries.

Afin de mieux évaluer les conséquences sur la disponibilité de poisson salé en saumure pour la production de bacalao, la Commission surveillera pendant trois ans l’utilisation de polyphosphates dans les principaux pays producteurs de morue salée.


The water content in the final wet salted product is not increased by this use of the phosphates.

L’utilisation de ces phosphates n’augmente pas la teneur en eau du produit salé en saumure final.


According to Article 3 in conjunction with Article 6(4) of Directive 2000/13/EC of the European Parliament and of the Council of 20 March 2000 on the approximation of the laws of the Member States relating to the labelling, presentation and advertising of foodstuffs the use of phosphates in wet salted fish, has to be labelled in the list of ingredients.

Conformément à l’article 3, en liaison avec l’article 6, paragraphe 4, de la directive 2000/13/CE du Parlement européen et du Conseil du 20 mars 2000 relative au rapprochement des législations des États membres concernant l’étiquetage et la présentation des denrées alimentaires ainsi que la publicité faite à leur égard , l’utilisation de phosphates dans le poisson salé en saumure doit être mentionnée sur l’étiquetage sur la liste des ingrédients.


An application for authorisation of the use of diphosphates (E 450), triphosphates (E 451) and polyphosphates (E 452) in wet salted fish was submitted on 19 June 2009 and has been made available to the Member States.

Une demande d’autorisation concernant l’utilisation de diphosphates (E 450), de triphosphates (E 451) et de polyphosphates (E 452) dans le poisson salé en saumure a été introduite le 19 juin 2009 et communiquée aux États membres.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Commission Regulation (EU) No 1068/2013 of 30 October 2013 amending Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council as regards the use of diphosphates (E 450), triphosphates (E 451) and polyphosphates (E 452) in wet salted fish Text with EEA relevance

Règlement (UE) n ° 1068/2013 de la Commission du 30 octobre 2013 modifiant l’annexe II du règlement (CE) n ° 1333/2008 du Parlement européen et du Conseil en ce qui concerne l’utilisation de diphosphates (E 450), de triphosphates (E 451) et de polyphosphates (E 452) dans le poisson salé en saumure Texte présentant de l'intérêt pour l'EEE


However, in the case of dry-salted of wet-salted skins transported by ship, the skins need not be salted 14 days before dispatch, provided that they are salted for 14 days before importation.

Toutefois, dans le cas des peaux salées à sec ou en saumure et transportées par bateau, il n'est pas nécessaire de procéder à un salage de 14 jours avant l'expédition, sous réserve d'effectuer un salage de 14 jours avant l'importation.


were dry-salted or wet-salted on (date) and, according to the declaration of the transporter, will be transported by ship and the duration of the transport will be such that they will have undergone a minimum of 14 days salting before they reach the EC border inspection post ; or

ont été salés à sec ou en saumure le (date) et, sur la foi de la déclaration du transporteur, feront l'objet d'un transport par bateau d'une durée telle qu'ils auront subi un salage d'une durée minimale de 14 jours avant d'atteindre le poste d'inspection frontalier de la CE 1 ; ou


dry-salted or wet-salted for at least 14 days prior to dispatch;

salées à sec ou en saumure pendant au moins 14 jours avant expédition,


dry-salted or wet-salted for at least 14 days prior to dispatch , or

salées à sec ou en saumure pendant au moins 14 jours avant expédition , ou


dry-salted or wet-salted for at least 14 days prior to dispatch ,

salées à sec ou en saumure pendant au moins 14 jours avant expédition ,




datacenter (1): www.wordscope.ca (v4.0.br)

'wet-salted' ->

Date index: 2024-01-05
w