Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aptitude du sol à la production agricole
Aptitude à la production de viande
Aptitudes à l'expression
Aptitudes à s'exprimer
Capacités expressives
Capacités productives
Classe d'aptitude à la production forestière
Contrôle d'aptitude à la production
Documentation concernant la production de viandes
Potentiel de croissance musculaire

Translation of "Aptitude à la production de viande " (French → English) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
aptitude à la production de viande | potentiel de croissance musculaire

ability to put on meat | fleshing ability | meat producing capacity | muscle growth capacity


aptitude à la production de viande

ability to put on meat | fleshing ability | meat producing capacity | muscle growth capacity


capacités productives [ capacités expressives | aptitudes à s'exprimer | aptitudes à l'expression ]

production skills


contrôle d'aptitude à la production

control tests of the productivity


classe d'aptitude à la production forestière

capability for forestry class


Sous-groupe Contrôle d'aptitude à la production de lait, de viande, d'oeufs et de laine

Subgroup on Industrial Suitability Tests for Milk, Meat, Eggs and Wool


utiliser des machines de production de viandes transformées

tend meat processing production machine | watch meat processing machines | tend meat processing production machinery | tend meat processing production machines


contrôler la production de viande de gibier destinée à la consommation humaine

manage the production of game meat for human consumption | production of game meat for human consumption managing | control the production of game meat for human consumption | production of game meat for human consumption controlling


documentation concernant la production de viandes

employ documentation concerning meat production | use documentation concerning meat production | documentation concerning meat production | documents concerning meat production


aptitude du sol à la production agricole

soil capability for agriculture
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
En conséquence, les abattoirs, les ateliers de découpe et les établissements de transformation de viandes situés dans les zones de protection et de surveillance définies conformément à la directive 2002/60/CE sont soumis à des restrictions en ce qui concerne la production, la transformation et la distribution de viandes de porc, de préparations de viandes de porc, de produits à base de viandes de porc et de tout autre produit consistant en viandes de porc ou contenant des viandes de porc.

As a consequence, slaughterhouses, cutting plants and meat processing establishments located in protection and surveillance zones defined according to Directive 2002/60/EC are restricted in the production, processing and distribution of pig meat, pig meat preparations, pig meat products and any other products consisting of or containing pig meat.


L'autorité compétente des États membres concernés n'agrée, pour les besoins des articles 4, 5 et 6 et de l'article 11, paragraphe 2, que les abattoirs, ateliers de découpe et établissements de transformation de viandes dans lesquels la production, l'entreposage et la transformation des viandes de porc, des préparations de viandes de porc et des produits à base de viandes de porc consistant en de telles viandes ou contenant de telle ...[+++]

The competent authority of the Member States concerned shall only approve slaughterhouses, cutting plants and meat processing establishments for the purposes of Articles 4, 5 and 6 and Article 11(2) in which the production, storage and processing of the fresh pig meat and pig meat preparations and pig meat products consisting of or containing such pig meat eligible for dispatch to other Member States and third countries in accordance with the derogations provided for in Articles 4 to 6 and 11(2), is carried out separately from the production, storage and processing of other products consisting of or containing fresh pig meat and pig meat ...[+++]


L'autorité compétente des États membres concernés n'agrée, pour les besoins des articles 4, 5 et 6 et de l'article 11, paragraphe 2, que les abattoirs, ateliers de découpe et établissements de transformation de viandes dans lesquels la production, l'entreposage et la transformation des viandes de porc, des préparations de viandes de porc et des produits à base de viandes de porc consistant en de telles viandes ou contenant de telle ...[+++]

The competent authority of the Member States concerned shall only approve slaughterhouses, cutting plants and meat processing establishments for the purposes of Articles 4, 5 and 6 and Article 11(2) in which the production, storage and processing of the fresh pig meat and pig meat preparations and pig meat products consisting of or containing such pig meat eligible for dispatch to other Member States and third countries in accordance with the derogations provided for in Articles 4 to 6 and 11(2), is carried out separately from the production, storage and processing of other products consisting of or containing fresh pig meat and pig meat ...[+++]


L’autorité compétente des États membres concernés n’agrée, pour les besoins de l’article 4 et de l’article 9, paragraphe 2, que les abattoirs, ateliers de découpe et établissements de transformation de viandes dans lesquels la production, l’entreposage et la transformation des viandes de porc, des préparations de viandes de porc et des produits à base de viandes de porc consistant en de telles viandes ou contenant de telles viandes ...[+++]

The competent authority of the Member States concerned shall only approve slaughterhouses, cutting plants and meat processing establishments for the purposes of Article 4 and Article 9(2) in which the production, storage and processing of the fresh pig meat and pig meat preparations and pig meat products consisting of or containing such pig meat eligible for dispatch to other Member States and third countries in accordance with the derogations provided for in Article 4 and Article 9(2), is carried out separately from the production, storage and processing of other products consisting of or containing fresh pig meat and pig meat preparati ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
4. Aux fins du paragraphe 1 et du paragraphe 2, point b), l’autorité compétente de l’État membre agrée uniquement les abattoirs, ateliers de découpe et établissements de transformation des viandes dans lesquels la production, le stockage et la transformation des viandes fraîches pouvant être expédiées vers d’autres États membres et des préparations de viandes et produits à base de viande consistant en de telles viandes ou en contenant sont effectués séparément de la production, du stockage et de la transformation d’autres produits, qu ...[+++]

4. The competent authority of the Member States shall only approve slaughterhouses, cutting plants and meat processing establishments for the purpose of paragraph 1 and of point (b) of paragraph 2 in which the production, storage and processing of the fresh meat and meat preparations and meat products consisting of or containing such meat eligible for dispatch to other Member States is carried out separately from the production, storage and processing of other products consisting of or containing fresh meat and meat preparations and meat products consisting of or containing meat derived from pigs originating in or coming from holdings lo ...[+++]


dans lesquels la production, le stockage et la transformation des viandes fraîches pouvant être expédiées vers d’autres États membres et des préparations de viandes et produits à base de viande consistant en de telles viandes ou en contenant sont effectués séparément de la production, du stockage et de la transformation d’autres produits, qui sont ou contiennent des viandes fraîches et des préparations de viandes et produits à base de viande consistant en viandes de porcs originaires ou provenant d’exploitations autres que celles agré ...[+++]

in which the production, storage and processing of the fresh meat and meat preparations and meat products consisting of or containing such meat eligible for dispatch to other Member States is carried out separately from the production, storage and processing of other products consisting of or containing fresh meat and meat preparations and meat products consisting of or containing meat derived from pigs originating in or coming from holdings other than those approved pursuant to point (a)(i).


Échantillonnage bactériologique dans les abattoirs et les lieux de production de viandes hachées, de préparations à base de viande, de viandes séparées mécaniquement et de viandes fraîches

Bacteriological sampling in slaughterhouses and at premises producing minced meat, meat preparations, mechanically separated meat and fresh meat


«Les élevages (manades ou ganaderías) où doivent être nés et élevés les animaux dont la viande est destinée à la production de l’appellation doivent remplir une déclaration d’aptitude à produire l’appellation».

‘The holdings (herds or livestock farms) where the animals whose meat is intended for production of the designation must be born or reared, must complete a declaration of suitability to produce the denomination’.


La directive 71/118/CEE du Conseil du 15 février 1971 relative à des problèmes sanitaires en matière de production et de mise sur le marché de viandes fraîches de volaille et la directive 91/495/CEE du Conseil du 27 novembre 1990 concernant les problèmes sanitaires et de police sanitaire relatifs à la production et à la mise sur le marché de viandes de lapin et de viandes de gibier d'élevage autorisaient également les États membres à déroger aux exigences générales pour ce type d'usage sans le limiter à la viande fraîche.

Council Directive 71/118/EEC of 15 February 1971 on health problems affecting the production and placing on the market of fresh poultrymeat and Council Directive 91/495/EEC of 27 November 1991 concerning public health and animal health problems affecting the production and placing on the market of rabbit meat and farmed game meat also allowed the Member States to derogate from the general requirements for such a purpose without limiting it to fresh meat.


Ces limites sont sans préjudice des dispositions spécifiques pour la viande hachée et les préparations à base de viande hachée prévues par la directive 94/65/CE du Conseil du 14 décembre 1994 établissant les exigences applicables à la production et la mise sur le marché de viandes hachées et de préparations de viandes(4).

These limits are without prejudice to the specific provisions governing minced meat and meat preparations laid down in Council Directive 94/65/EC of 14 December 1994 laying down the requirements for the production and placing on the market of minced meat and meat preparations(4).




datacenter (12): www.wordscope.ca (v4.0.br)

Aptitude à la production de viande ->

Date index: 2024-02-12
w