Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
CTSCCV
Chambre de conservation
Chambre de conservation de viande
Conservation de la viande
Conserve de viande
Conserve de viande bovine
Resserre à viande
Viande en boîte
Viande en conserve

Translation of "Chambre de conservation de viande " (French → English) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
chambre de conservation de viande | resserre à viande

meat holding room


chambre de conservation de viande

meat holding room [ holding room ]


conserve de viande [ viande en boîte | viande en conserve ]

tinned meat [ canned meat ]


centre technique de la salaison, de la charcuterie et des conserves de viandes | CTSCCV [Abbr.]

technical centre for cured, prepared and preserved meat






manipuler du matériel de traitement des viandes en chambre froide

employ meat processing equipment in cooling rooms | utilise meat processing equipment in cooling rooms | administer meat processing equipment in cooling rooms | handle meat processing equipment in cooling rooms


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Autres préparations ou conserves de viande ou d’abats, d’ovins, de caprins ou d’autres animaux, ne contenant pas de viande ou d’abats non cuits de l’espèce bovine et ne contenant pas de viande ou d’abats de l’espèce porcine domestique

Other prepared or preserved meat or meat offal, of sheep or goats or other animals, not containing uncooked bovine meat or offal and not containing meat or meat offal of domestic swine


Autres préparations et conserves de viande ou d’abats, y compris les mélanges, de l’espèce porcine autre que domestique

Other prepared or preserved meat or meat offal, including mixtures, of swine other than of domestic swine


Autres préparations et conserves de viande, d’abats ou de sang:

Other prepared or preserved meat, meat offal or blood:


Autres préparations et conserves de viande, d’abats ou de sang:

Other prepared or preserved meat, meat offal or blood:


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Pour les mêmes raisons, il importe d'abroger le règlement (CEE) no 565/80 du Conseil du 4 mars 1980 relatif au paiement à l'avance des restitutions à l'exportation pour les produits agricoles ainsi que les règlements (CEE) no 2388/84 de la Commission du 14 août 1984 portant modalités particulières d'application des restitutions à l'exportation pour certaines conserves de viande bovine , (CE) no 456/2003 de la Commission du 12 mars 2003 établissant des conditions spécifiques en matière du préfinancement de la restitution à l'exportation pour certains produits du secteur de la viande bovine mis sou ...[+++]

By the same reasons, Council Regulation (EEC) No 565/80 of 4 March 1980 on the advance payment of export refunds in respect of agricultural products and Commission Regulations (EEC) No 2388/84 of 14 August 1984 on special detailed rules for the application of export refunds in the case of certain preserved beef and veal products , (EC) No 456/2003 of 12 March 2003 laying down special rules on the prefinancing of export refunds for certain beef and veal products placed under a customswarehousing or free zoneprocedure , (EC) No 500/2003 of 19 March 2003 on the periods for which certain cereal and rice products may remain under customs cont ...[+++]


Autres préparations et conserves de viande, d'abats ou de sang:

Other prepared or preserved meat, meat offal or blood:


201 Abattage du bétail, préparation et mise en conserve de viande

201 slaughtering, preparation and preserving of meat


En effet, le règlement s’applique exclusivement à la viande bovine à l’état frais et non à celle qui a été préparée par le restaurateur ou a été transformée en conserves de viande ou en plats cuisinés par l’industrie alimentaire.

The Regulation applies, in fact, solely to fresh beef and not to beef which has been prepared by a caterer or which has been processed into canned meat or into prepared dishes by the food industry.


15. prie instamment la Commission de coopérer avec les pays dans lesquels on trouve de la viande d'animaux sauvages afin de garantir que tous les documents de stratégie nationaux et les programmes indicatifs nationaux prennent en compte le problème de la viande d'animaux sauvages et de la conservation de la nature en général et veillent à ce qu'une part appropriée des fonds disponibles au titre du FED et de l'ALA soit réservée à ces questions, et de renégocier les programmes qui n'accordent pas une attention suffisante à ces problèmes ...[+++]

15. Urges the Commission to co-operate with countries where bushmeat is found to ensure that all their Country Strategy Papers and National Indicative Programmes pay attention to the bushmeat problem and nature conservation in general and make sure that an appropriate proportion of the available EDF and ALA funding is dedicated to these subjects, and to renegotiate those programmes which lack sufficient attention to these problems with countries where the bushmeat problem is most critical, in particular in Central and West Africa;


Autres préparations et conserves de viande, d'abats

Other prepared or preserved meat, meat offal




datacenter (12): www.wordscope.ca (v4.0.br)

Chambre de conservation de viande ->

Date index: 2021-05-13
w