Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Chérubisme Dysplasie fibreuse
Condylienne unilatérale
Dysplasie cranio-métadiaphysaire type os wormien
Dysplasie fibreuse
Dysplasie fibreuse
Dysplasie fibreuse des os
Dysplasie fibreuse maxillaire
Dysplasie fibreuse monostotique
Dysplasie fibreuse multiple
Exostose
Filtre à masse fibreuse
Filtre à matière fibreuse
Hyperplasie
Hypoplasie

Translation of "Dysplasie fibreuse des os " (French → English) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below








dysplasie fibreuse maxillaire

benign fibro-osseous dysplasia of the jaw


dysplasie fibreuse monostotique

Osteitis fibrosa circumscripta


Chérubisme Dysplasie fibreuse | Exostose | Hyperplasie | Hypoplasie | condylienne unilatérale

Cherubism Exostosis | Fibrous dysplasia | of jaw | Unilateral condylar:hyperplasia | hypoplasia


Dysplasie fibreuse (localisée)

Fibrous dysplasia (monostotic)


filtre à masse fibreuse | filtre à matière fibreuse

fiber-pad filter | fibrous filter


dysplasie cranio-métadiaphysaire type os wormien

Craniometadiaphyseal dysplasia wormian bone type
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(14) Le présent règlement devrait fixer les taux conventionnels à appliquer à la masse anhydre de chaque fibre lors de la détermination par analyse de la composition fibreuse des produits textiles et devrait donner deux taux conventionnels différents pour le calcul de la composition des produits cardés ou peignés contenant de la laine et/ou du poil.

(14) This Regulation should set out the agreed allowances to be applied to the anhydrous mass of each fibre during the determination by analysis of the fibre content of textile products, and should give two different agreed allowances for calculating the composition of carded or combed fibres containing wool and/or animal hair.


(22) Le présent règlement se limite aux règles relatives à l'harmonisation des dénominations de fibres textiles et à l'étiquetage indiquant la composition fibreuse des produits textiles.

(22) This Regulation is limited to rules concerning the harmonisation of textile fibre names and the labelling of the fibre composition of textile products.


1. Seules les dénominations de fibres textiles énumérées à l'annexe I sont utilisées pour indiquer la composition fibreuse des produits textiles .

1. Only the names of textile fibres listed in Annex I shall be used to indicate the fibre composition of textile products .


Le présent règlement établit les règles relatives à l'utilisation des dénominations des fibres textiles, à l'étiquetage correspondant des produits textiles et à la détermination de la composition fibreuse des produits textiles par des méthodes uniformes d'analyse quantitative, en vue d'améliorer leur libre circulation au sein du marché intérieur et de fournir des informations précises aux consommateurs .

This Regulation lays down rules concerning the use of textile fibre names, the labelling of textile products and the determination of the fibre composition of textile products by uniform methods of quantitative analysis, with a view to improving their free circulation in the internal market and providing accurate information to consumers .


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Les méthodes utilisées pour les essais officiels réalisés dans les États membres en vue de déterminer la composition fibreuse de produits textiles composés de mélanges binaires et ternaires devraient être uniformes, tant en ce qui concerne le prétraitement de l'échantillon que son analyse quantitative; c'est pourquoi le présent règlement devrait établir les méthodes d'analyse uniformes applicables à la plupart des produits textiles composés de mélanges binaires et ternaires qui sont sur le marché.

The methods used for official tests carried out in the Member States to determine the fibre composition of textile products composed of binary and ternary mixtures should be uniform, as regards both the pre-treatment of the sample and its quantitative analysis; therefore this Regulation should lay down uniform methods of analysis for most of the textile products composed of binary and ternary mixtures that are on the market.


11 || NEUROSIS || 2009 || Efficacité du budésonide dans la réduction de la dysplasie bronchopulmonaire || EMEA-001120-PIP01-10

11 || NEUROSIS || 2009 || Efficacy of budesonide in reducing bronchopulmonary dysplasia || EMEA-001120-PIP01-10


«viandes séparées mécaniquement»: le produit obtenu par l'enlèvement de la viande des os charnus après le désossage ou des carcasses de volailles, à l’aide de moyens mécaniques entraînant la destruction ou la modification de la structure fibreuse des muscles;

‘mechanically separated meat’ means the product obtained by removing meat from flesh-bearing bones after boning or from poultry carcases, using mechanical means resulting in the loss or modification of the muscle fibre structure;


«viandes séparées mécaniquement» ou «VSM»: le produit obtenu par enlèvement de la viande des os charnus après désossage ou bien des carcasses de volailles, à l’aide de moyens mécaniques entraînant la perte ou la modification de la structure fibreuse des muscles;

‘Mechanically separated meat’ or ‘MSM’ means the product obtained by removing meat from flesh-bearing bones after boning or from poultry carcases, using mechanical means resulting in the loss or modification of the muscle fibre structure.


1.14. «viandes séparées mécaniquement ou VSM»: le produit obtenu par l'enlèvement de la viande des os couverts de chair après le désossage ou des carcasses de volailles, à l'aide de moyens mécaniques entraînant la destruction ou la modification de la structure fibreuse des muscles;

1.14. ‘Mechanically separated meat’ or ‘MSM’ means the product obtained by removing meat from flesh-bearing bones after boning or from poultry carcases, using mechanical means resulting in the loss or modification of the muscle fibre structure.


1.15. «préparations de viandes»: les viandes fraîches, y compris les viandes qui ont été réduites en fragments, auxquelles ont été ajoutés des denrées alimentaires, des condiments ou des additifs ou qui ont subi une transformation insuffisante pour modifier à cœur la structure fibreuse des muscles et ainsi faire disparaître les caractéristiques de la viande fraîche;

1.15. ‘Meat preparations’ means fresh meat, including meat that has been reduced to fragments, which has had foodstuffs, seasonings or additives added to it or which has undergone processes insufficient to modify the internal muscle fibre structure of the meat and thus to eliminate the characteristics of fresh meat.




datacenter (12): www.wordscope.ca (v4.0.br)

Dysplasie fibreuse des os ->

Date index: 2022-06-19
w