Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Fromage allégé
Fromage crème
Fromage de lactosérum gras
Fromage demi-gras
Fromage extra gras
Fromage extra-gras
Fromage faible en gras
Fromage gras
Fromage à pâte grasse

Translation of "Fromage gras " (French → English) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
fromage gras [ fromage à pâte grasse | fromage crème ]

fat cheese








fromage de lactosérum gras

creamed whey cheese | full fat whey cheese




fromage faible en gras [ fromage allégé ]

low fat cheese






IN-CONTEXT TRANSLATIONS
L’affinage en cave froide, étape essentielle pour la qualité du fromage, correspond bien à une étape au plus près des conditions climatiques des sites de production en altitude et est totalement cohérent avec la fabrication de fromage de type gras.

The ripening of the cheese in a cold cellar, an essential step for ensuring its quality, is the stage where the climatic conditions are the closest possible to those experienced at the high-altitude sites of production and is entirely consistent with the manufacture of a fatty cheese.


Le «Beaufort» se distingue des autres fromages à pâte pressée cuite par son caractère gras.

The high fat content of the ‘Beaufort’ distinguishes it from other hard pressed cheeses.


Entre-temps, beaucoup d'aliments néfastes vendus en magasin sont détaxés, comme des céréales sucrées, du shortening chargé de gras trans, du fromage à haute teneur en gras saturé, des ailes de poulet, des hamburgers, qui sont gras, et même du caviar, qui est salé.

Meanwhile, many unhealthy foods sold in retail stores are tax-free, such as sugary breakfast cereals, transfat-laden shortening, high-saturated-fat cheese, chicken wings, fatty burgers, even salty caviar.


La dénomination Gouda a ensuite été associée à tous les fromages extra-gras crème présentant la forme d’un cylindre aplati et produits en Hollande.

Later, the name Gouda came to be associated with all full-fat cheeses produced in Holland and shaped like a flattened cylinder.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Le Gouda Holland est un fromage extra gras (48 % +), à maturation naturelle et à pâte semi-dure.

Gouda Holland is a full-fat (48 % +), naturally matured semi-hard cheese.


4.2. Description: Il s'agit d'un fromage gras qui peut être frais ou mature, élaboré avec du lait de vache entier pasteurisé, à pâte molle obtenue par coagulation du lait, de couleur blanche ou rouge orangée en cas d'addition de «pimentón».

4.2. Description: This is a high-fat cheese which may be either fresh or mature and is made from whole pasteurised cow's milk by means of lactic acid coagulation. The paste is white or reddish-orange, depending on whether paprika is added.


Pourquoi devrait-on afficher une haute teneur en calcium pour un fromage maigre mais pas pour un fromage gras qui peut contenir autant de calcium ou davantage?

Why should it be acceptable for a low-fat cheese to claim to be high in calcium but not for a high-fat cheese that may contain as much or more calcium?


L'honorable Mira Spivak : Honorables sénateurs, selon l'Association des transformateurs laitiers du Canada, le ministre de l'Agriculture a mis en œuvre une politique qui coûtera 250 millions de dollars de plus aux consommateurs canadiens pour le fromage, qui rendra le fromage faible en gras nettement plus difficile à fabriquer et qui désavantagera les fabricants de fromages canadiens sur le marché mondial.

Hon. Mira Spivak: Honourable senators, according to the Dairy Processors Association of Canada, the Minister of Agriculture has introduced a policy that will cost Canadian consumers $250 million more for cheese, make low-fat cheese far more difficult to produce and be disadvantageous to Canadian cheese producers internationally.


Le fromage cheddar, par exemple, devrait contenir 83 p. 100 de lait riche en matière grasse, un pourcentage qu'on ne peut même pas trouver dans le cheddar qui vient du village de Cheddar, dans le comté de Somerset, en Grande-Bretagne, sans parler des problèmes environnementaux que pose la récupération du lactosérum que les producteurs ont jusqu'ici utilisé pour fabriquer les fromages faibles en gras que réclament les Canadiens.

Cheddar cheese, for example, would require 83 per cent full-fat milk, an amount you cannot find in cheddar even from the Village of Cheddar in Britain's Somerset County, not to mention the environmental problems posed by disposal of whey that cheese producers, until now, have used to make the low-fat products that Canadians are demanding.


Au Canada, on dit ce qui est du fromage et on définit les différents types de fromages en mettant des différences au niveau du taux d'humidité et du taux de gras.

In Canada, we say what's in cheese and we define the various types of cheese, specifying differences with regard to moisture and fat content.




datacenter (12): www.wordscope.ca (v4.0.br)

Fromage gras ->

Date index: 2024-02-05
w