Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Cave de fermentation
Fermenteur
Garçon de cave
Garçon de cave de fermentation
Matériel de cave de fermentation

Translation of "Garçon de cave de fermentation " (French → English) :

TERMINOLOGY
see also In-Context Translations below
garçon de cave de fermentation [ fermenteur ]

fermenting room man




matériel de cave de fermentation

fermenting room equipment


cave de fermentation

fermentation cellar | fermenting room


cave de fermentation

fermenting cellar [ fermenting room | tun room ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
«Raisins frais»: fruit de la vigne utilisé en vinification, mûr ou même légèrement passerillé, susceptible d'être foulé ou pressé avec des moyens ordinaires de cave et d'engendrer spontanément une fermentation alcoolique.

‘Fresh grapes’ shall mean the fruit of the vine used in making wine, ripe or even slightly raisined, which may be crushed or pressed by normal wine-cellar means and which may spontaneously produce alcoholic fermentation.


C'est un problème qui, je crois, nuit à la capacité opérationnelle des forces armées, parce que lorsqu'un soldat qui est parti en Bosnie fait son appel téléphonique hebdomadaire de dix minutes, en conformité du règlement du Conseil du Trésor, et qu'il entend sa femme lui dire qu'il y a de l'eau dans la cave, que les fusibles de la cuisinière n'arrêtent pas de sauter, que le toit coule et que les fenêtres ne ferment pas, peut-il se concentrer sur son travail?

It's a problem that's affecting, I think, the operational capability of the armed forces, because when a soldier who has gone off to Bosnia makes his 10-minute phone call home per week, according, I gather, to Treasury Board regulations, and he hears from his wife that there's water in the basement, that the stove keeps blowing fuses, that the roof is leaking, and that the windows don't close, is his mind going to be on his job?


“Raisins frais”: fruit de la vigne utilisé en vinification, mûr ou même légèrement passerillé, susceptible d’être foulé ou pressé avec des moyens ordinaires de cave et d’engendrer spontanément une fermentation alcoolique.

“Fresh grapes” means the fruit of the vine used in making wine, ripe or even slightly raisined, which may be crushed or pressed by normal wine-cellar means and which may spontaneously produce alcoholic fermentation.


“Raisins frais”: fruit de la vigne utilisé en vinification, mûr ou même légèrement passerillé, susceptible d’être foulé ou pressé avec des moyens ordinaires de cave et d’engendrer spontanément une fermentation alcoolique.

“Fresh grapes” means the fruit of the vine used in making wine, ripe or even slightly raisined, which may be crushed or pressed by normal wine-cellar means and which may spontaneously produce alcoholic fermentation.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
«Raisins frais»: fruit de la vigne utilisé en vinification, mûr ou même légèrement passerillé, susceptible d'être foulé ou pressé avec des moyens ordinaires de cave et d'engendrer spontanément une fermentation alcoolique.

‘Fresh grapes’ shall mean the fruit of the vine used in making wine, ripe or even slightly raisined, which may be crushed or pressed by normal wine-cellar means and which may spontaneously produce alcoholic fermentation.


La fermentation principale se déroule dans des tanks cylindroconiques; la bière jeune obtenue est refroidie, on élimine les dépôts de levures et on transvase la bière dans des récipients de garde, autrement dit dans des tanks cylindroconiques (pour la bière ordinaire) ou dans des tanks de garde en cave (pour la lager).

Primary fermentation takes place in cylindrical-conical tanks, the green beer obtained is cooled, the yeast is removed and the beer is transferred to lagering vessels in the form of cylindrical-conical tanks (in the case of ‘tap’ beers) or lagering tanks in lagering cellars (in the case of lagers).


1. Raisins frais: le fruit de la vigne utilisé en vinification, mûr ou même légèrement passerillé, susceptible d'être foulé ou pressé avec des moyens ordinaires de cave et d'engendrer spontanément une fermentation alcoolique.

1. Fresh grapes: the fruit of the vine used in making wine, ripe or even slightly raisined, which may be crushed or pressed by normal wine-cellar means and which may spontaneously produce alcoholic fermentation.




datacenter (12): www.wordscope.ca (v4.0.br)

Garçon de cave de fermentation ->

Date index: 2021-07-17
w